Mooie webshop, snelle verwerking.

Goede kwaliteit, kleur klopt met de foto, snelle afhandeling.

Zie bovenstaande.

Top winkel : ondersteuning per telefoon en weten wat ze doen!

Helemaal top en snelle levering. Ook telefonisch helpen ze goed met verstand van zaken.

Op tijd, netjes verzorgd

Het enige dat een beetje tegen viel was dat de kleuren anders zijn, ik begrijp dat dat lastig is. Gelukkig is het geen probleem om staaltjes te ontvangen.

Super snelle levering

Zondag besteld en woensdag in huis. Je kan zien dat het met zorg is verpakt. Duidelijk site,

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Duidelijk

Snelle levering en goede communicatie

Door internet toevallig op deze winkel gestuit; groot assortiment en mooie website, bestellen ging makkelijk en ook nog eens gratis en zeer snel verzonden. Een aanrader!

Snelle service uit grote collectie .

Grote collectie patronen en snelle service!

1 van de bestelde patronen was niet op voorraad. Was keurig op de bon geschreven dat deze later werd toegestuurd. Deze kwam inderdaad netjes per post.

Prachtige stoffen en snelle levering

Plezierig

Gewoon geleverd wat ik besteld had. Geen verrassingen, alles in orde!

Vlot en vriendelijk afgehandeld

Alles was er op korte termijn. En omdat ik mijn huisnummer vergeten was, heeft de zaakvoerster mij opgebeld.

Uitstekend! Goed gereageerd op twee dezelfde patronen.

Uitgebreide side voor stoffen en patronen! Je kunt daardoor een goede keus maken.

Snel geleverd. Super kwaliteit stoffen.

Keurig netjes en snel bezorgd.

Mooie stoffen.

Heel positieve ervaring

Duidelijke informatie over de levering. Fijn dat de stof zo snel geleverd wordt. Het blijft altijd lastig om een stof on line te bestellen, door deze stof was ik positief verrast, goede kwaliteit en kleuren komen goed overeen met de foto.

Netjes geleverd

snelle en nette levering

Ruim assortiment. Fijne website met goede zoekmogelijkheden. Snelle levering en netjes verpakt. Stof 90% zoals voorgesteld. Beschrijving van de eigenschappen van stoffen mag iets meer gedetailleerd. De stretch-chiffon die ik had besteld is ietsje doorschijnend en dat had ik niet verwacht….dat is wellicht wel normaal (ik ben geen grote kenner van alle stoftypen) en ik los het wel op. Ik ben al met al heel tevreden.

heel goed

gewoon goed

Prachtige overzichtelijke website

Zeer klantgericht, snelle service, bestelling. Artikelen zijn met zorg ingepakt.

Voldoende

Heb 2 weekenden achtereen een bestelling gedaan. 1e x via de mail: bleef onbeantwoord, ook na een telefoontje van mij. 2e x de bestelde stalen werden bezorgd, maar het duurde tot donderdag.

Snel en service gericht

Böttger is snel en heel servicegericht. Voor het aanvragen van staaltjes stof wordt niets gerekend. Een uitzondering op alle andere stoffen webshops. Mijn complimenten!

Keurige en snelle levering.

Hier is denk ik niets aan toe te voegen

Zeer goede ervaring

Snelle levering en je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.