Kan verbeterd worden!

Bij bestelling van stoffen online wordt dan aangegeven in een rode balk: “niet voldoende op voorraad”. Na telefonisch contact met Böttger kreeg ik te horen dat de stoffen wel voorradig waren. Deze ervaring heb ik nu tweemaal gehad. Het risico wordt gelopen dat cliënten afhaken wanneer ze deze informatie online te horen krijgen. Tevens zou het handig zijn wanneer je door de pagina’s “surft” en een leuke stof ziet met één hand op de knop bij de betreffende pagina terug kan komen.

Mooie uitgebreide collectie naai patronen, voor ieders smaak!

De leverantie was héél snel! Goed verpakt, er mankeerde niets aan.

Goede ervaring

Voor het eerst hier een bestelling geplaatst en ik ben er zeer tevreden over. Keurig geleverd en snel.

Bestelling is wel snel gearriveerd

Nadat de bestelling op de site was geplaatst was het niet mogelijk om de betaling te doen. Lag dit aan het feit dat het weekend was?

Staaltjes besteld en deze heel snel ontvangen. Goed geïnformeerd over de status van deze bestelling. Dat geeft mij vertrouwen om ook in toekomst bestellingen te plaatsen als het me niet uitkomt om de winkel te bezoeken.

Besteld en ontvangen. Prima

Zie boven

ik ben zeer tevreden

zeer betrouwbaar , altijd netjes verpakt en verstuurd

Prachtige stoffen

Mooie stoffen Prima levering Fijne staaltjes Niet veel nieuwe up dates

Heb stofstalen opgevraagd van oa linnen. Tip: dikte van stof en/of transparantie er bij vermelden. De ontvangen linnen stoffen waren voor mij te dun.

heel snel en netjes ontvangen wat ik besteld had

ik zou zeker hier weer iets durven te bestellen

Mooie kwaliteit stoffen.

De stoffen heb ik online besteld. De stoffen kwamen qua kleur overeen met de foto's. In de webwinkel staat een duidelijke omschrijving van de soort stof..vaak ook het gewicht ( vind ik belangrijk )en wat je er mee kunt maken.

Op zich is mijn ervaring wel goed

Het ligt niet aan de service en kwaliteit maar ik vind eigenlijk dat je stof moet voelen en met eigen ogen moet zien. Dat is het nadeel van “internet kopen” Ik heb een paar staaltjes fhuis laten komen maar mijn keus was daar niet bij. En dan vind ik het sneu om dan nog eens stalen aan te vragen

Goede en snelle service

Heb wel even moeten zoeken voordat ik vond wat ik nodig had

zeer correct, prijs-kwaliteit heel goed !

de zaterdagavond bestelt en de dinsdag werd pakket al geleverd! prijs-kwaliteit van de stoffen zijn heel goed! heel groot aanbod stof is heel net en juist afgeknipt !

Had staaltjes besteld, zeer snel geleverd, geen kosten.

Goede site; bestelling keurig geregeld

Super snel en prima oatroon

uitstekend

Mooie stof en goede service.

Snelle levering en mooie stoffen

Ik zocht stof voor een winter/ herfst robe- manteau. De staaltjes waren super mooi maar echt dun en had iets zwaarder verwacht.

Goede kwaliteit stoffen en snel geleverd

Veel keus

Als iets er niet is bellen ze op om dat mede te delen

Prima tijdige levering!

Tevreden over de service

top

snelle en correcte levering !

snelle service, prima geholpen

snelle service, prima geholpen

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.