Laden reviews...
191 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit van de stoffen en de snelle levering. Het aanbod en de website worden als overzichtelijk ervaren. De service staat hoog aangeschreven en er is sprake van duidelijke communicatie. De ervaringen zijn overwegend positief met een betrouwbare afhandeling van bestellingen.
Het was een aangename verrassing dat je een staaltje kon bestellen zonder kosten. Super lief en Gods bless. Ik heb deze site opgeslagen en zal het zeker delen met mijn mede cursisten.
14 March 2026
B
Nieuw Beijerland
Ik had stof besteld 1 paneel (,door de niet zo beste werking van de website) Na div mailtjes kom ik erachter dat ik nog een paneel nodig had.deze is alsnog in het pakket gestopt en ik had alles tegelijk super super van Jan Willem !,,!
14 March 2026
Ingrid
Melick
Ik kan vertrouwen
12 March 2026
Marjo
Roermond
Snelle levering en netjes ingepakt!
4 March 2026
Leonie
Maarssen
Zou iets meer communicatie willen.
23 February 2026
Adrienne
Haaren
Prachtige stoffen en heel fijn en snel bezorgd zelfs in Frankrijk. Hartelijk dank daarvoor
17 February 2026
Carolina
Estoher ,Frankrijk
Mijn eerste bestelling, vriendelijk aan de telefoon ,maar mijn bestelling is niet aangekomen. Post NL stuurde een bericht dat het afgeleverd is. Ik was niet thuis en heb dus niets getekend. De buren hebben ook niets ontvangen. De bestelling heeft me veel geld gekost en ik heb het dringend nodig voor een feest binnenkort. Ik weet het nu even niet meer?
Beveelt niet aan
15 February 2026
alexandra
Zoersel
Zeer vlotte levering
13 February 2026
Nicolien
Gouda
Dit keer helaas verkeerde stof ontvangen. Na mijn klacht wel direct antwoord en actie om het op te lossen. Geweldige stoffenzaak en dit was gelukkig nog niet eerder gebeurd.
9 February 2026
Gina
Apeldoorn
De stofkeuze die Bottger aanbiedt is prachtig. Je kan ook steeds terecht voor advies om juiste combinaties aan stoffen te vinden.
8 February 2026
odette
nieuwerkerken
Heb nog weinig ervaring. Heb alleen een paar patronen besteld, maar een volgende bestelling gaat snel volgen
8 February 2026
heerenveen
5 February 2026
Conny
Baarle Nassau
Zeer goede service om gratis een staaltje op te sturen.
2 February 2026
Cora
amstelveen
Zeer klantvriendelijk, mooie stoffen voor ieders beurs en zeer snelle correcte levering. Een aanrader
29 January 2026
Nog maar 2× staaltjes besteld,krijg een prima kwaliteit beeld van deze stoffen
27 January 2026
Gerda
Amersfoort
Mooie stoffen en keurige en snelle verzending.Bij ons zijn geen stoffenwinkels meer en dan is dit voor mij een uitkomst.
27 January 2026
Antje
Zwolle
ik vind het fijn dat de stofmonsters gratis zijn zodat je weet wat je koopt.Altijd goed advies als je vragen hebt.
tanja
Den Helder
goede service mooie stoffen ik ben een tevreden klant.
Mariet
Linne (L)
Zie hierboven
Anja
Best
De stoffen zijn net iets mooier dan elders. Soms is de beschrijving van de stof(-soort) minimaal. Een enkele keer blijkt de kleur niet goed weergegeven op de website. Toch ben ik met de jaren heel blij en tevreden met Bottger.
24 January 2026
Angeliek
Lienden
Goed en snel afgeleverd en verwachtingen waargemaakt.
16 January 2026
R
Den Ham
Duidelijke website, stof is makkelijk te bestellen.
12 January 2026
Atteke
Gouda
Een uitstekende service. Mooie stof en een goede bezorging.
11 January 2026
marijke
Wijchen
Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.
Huigbrouwerstraat 7 -9
1811BJ Alkmaar