Geweldige service

Snelle levering en mogelijkheid tot het gratis ontvangen van samples maakt dat ik een goed beeld krijg van de stoffen die worden aangeboden, top!

Prachtige stoffen

Fijne service vanwege de mogelijke om een staaltje kosteloos te bestellen!!

Heel erg goed goede service

Heel goed. Werd zelfs gebeld over een klosje garen of .ik de juiste had besteld ze heeft mij andere garen aangeraden. Was heel attent. Bestel daar natuurlijk weer

Correcte levering en super mooie stoffen

Super goede en snelle reactie bij vragen en bestelling, mooie stoffen. Zeer correct om staaltjes kosteloos op te sturen.

Prima winkel

Goede service. De bestelde stalen waren snel binnen.

Zeer tevreden.

Het is altijd een gok om stof via internet te bestellen maar ik ben niet teleurgesteld. De stof is erg mooi en van goede kwaliteit.

Vlotte en goede service

Stof besteld, netjes verpakt en snel geleverd. De levering is ook te volgen. Super.

Komen afspraken helemaal na, perfect.

Monster stukjes besteld om gevoel van de stof te beoordelen.

prima service, om de kleur en de structuur te zien en te voelen voordat er echt besteld kan worden

maar ik merk dat ik ongeduldig ben geworden, het duurde 8 dagen voor ik de samples ontving.

zie boven

zie boven

Mooie stoffen Gebruiksvriendelijke website

Mooie stoffen en snelle verzending

Ruime keuze

Mooie en ordelijke website

Niet alleen tevreden over de website.Ook jullie service verdient een 10/10. Ik werd door jullie zelfs opgebeld ivm mijn bestelling.Ik had nl het verkeerde garen besteld en jullie hebben mij hier attent opgemaakt!Tof!! Ik ben fan!!

Fijne zaak, maar…….

Prettige webshop, veel keuze, redelijke prijzen. Één “maar”: levering duurt echt te lang.

X

X

Juiste kleur en soort stof goed omschreven op de website.

Prima als postpakket bezorgd.

Heel tevreden

Stofstalen besteld heel fijn dat dat mogelijk is. Daardoor kan ik met een gerust hart meters bestellen.

Betrouwbaar online winkel

Duidelijk beschrijving van stoffen. Redelijke stof monsters grote. Goed verpakt en snel verzonden. Meteen een reactie bij probleem bezorging. Top!

Bestelling makkelijk te maken en afhandeling, betalingsproces, leveringsproces goed ingericht.

Goede keuze van de betere stoffen

Er is een ruime keuze aan stoffen, vooral in het hogere segment. Je vindt hier ook stoffen voor herenmode, altijd een moeilijk punt bij stoffenwinkels. De bestellingen worden snel en keurig verzonden. Bij problemen zijn de uitbaters goed bereikbaar per email.

Stofstalen gratis ontvangen!

Om de juiste stof te kiezen heb ik wat stalen besteld. Het verraste mij dat daar geen kosten aan verbonden zijn, heel sympathiek. Ik zal zeker mijn stoffen voortaan hier bestellen.

Mooie stoffen, snelle levering

Zoals de titel al luidt: jullie hebben prachtige stoffen en de staaltjes die ik aanvraag worden snel geleverd.

Vriendin is blij met de cadeaubon

Voor kerst een cadeaubon besteld en opgehaald voor een vriendin die graag bij Bottger Stoffen koopt voor haar naai-projecten. Zij blij, ik blij. Vriendelijk geholpen.

Great Service, great prices

Super selection

Fijne site. Snelle levering zelfs met de feestdagen drukte. Mooie kwaliteit van de bestelde stof

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.