Omdat ik nog niet echt een bestelling heb gedaan kan ik het nog niet helemaal beoordelen, maar ik vind het wel fijn dat de bestelde staaltjes gratis werden toegestuurd, dat is elders anders en rekent men soms meer dan 1,00 voor één staaltje.

Mooie stoffen goede kwaliteit

goede service

zeer klantvriendelijk en goede service

Bestelling werd snel geleverd.

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Betaalbare prachtige kwaliteitsstoffen

Hele mooie website, heel overzichtelijk. Hele ruime keuze prachtige stoffen. Hele snelle levering.

Niets op aan te merken...

Al een paar keer besteld hier, en elke keer al prachtige kwaliteit...

snel geleverd

mooie stof kan er mooi op borduren

Heel tevreden

Vlotte afhandeling. De stof zag eruit zoals op de foto voorgesteld

Snelle levering, mooie stoffen en mooi verpakt.

Snel en goed

Makkelijk kiezen via de webshop, snelle levering, goede kwaliteit!

Ik had staaltjes stof aangevraagd en die werden toegestuurd

Mooie stoffen. Contact online zeer snel en vriendelijk.

Goeie service

Zo fijn dat het mogelijk is om een paar staaltjes te bestellen! Je moet de stof toch voelen en de kleur in het echt zien. En als je dan aan de andere kant van het land woont, is het niet te doen om elke keer naar de fysieke winkel te komen.

Goede kwaliteit stof, vriendelijke service,

Mooie stoffen.

Goede ervaringen.

Fijne online winkel

Stoffen zijn net even wat anders

Goede site, mooie producten, heldere vomminicatie, goede levering.

Stof goed Verzending slecht

Na 10 dagen pas bezorgd na berichtgevingen van 2 verschillende bezorgdiensten DHL en PostNL Voor ons niet te volgen en verschillende keren gewacht. Stof was goed

Aanbeveling voor iedere naaister!

Geweldig assortiment stoffen in alle prijsklassen. Heel fijn is dat je staaltjes kunt bestellen, die gratis naar je worden verstuurd. Heel handig als je ver van de winkel woont.

goed assortiment

veel keuze en duidelijke site

Heel lang ong 7 weken moeten wachten op patroon .zonder overleg

Slecht

Wel oké

De bestelling bleef langer dan verwacht uit. Na een telefoontje werd er meteen werk van gemaakt en excuses aangeboden. Door drukte was dit gebeurd.

Geen gehoor pas bij zelf bellen kreeg ik antwoord

22 september besteld helemaal geen gehoor, toen maar zelf gebeld dinsdag 3 oktober bleek dat ik gebeld moest worden omdat 1 patroon niet leverbaar was of nog in backorder stond. Ik zei van die laat maar zitten en dan de rest was wel snel binnen alleen het geld van de patroon is nog steeds niet binnen het is nu 10 oktober daarom alleen voldoende

Ik heb nog geen stof ontvangen

Het zal wel goed zijn maar dat kan ik nog niet beoordelen.

30 september besteld nu 9 oktober en nog steeds niks binnen

Heb niets te schrijven want ik heb nog niks binnen

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.