Vlotte bestelling en levering !

duurde lang.

Hoewel het vermeld stond vond in het vrij lang duren eer ik het patroon had.

Prima kwaliteit stofvgeleverd volgens afspraak

Mooie stoffen waarheidsgetrouw gefotografeerd

De stoffen zijn exact zoals op de foto getoond en goed kwaliteit Levering is snel en keurig verpakt

Fijne winkel om stoffen uit te zoeken

Al heel wat jaren hier stoffen besteld en als ik met vakantie in de buurt ben ga ik altijd wel even langs de winkel.

super, vlotte levering , uitstekende kwaliteit van stoffen

super, vlotte levering , uitstekende kwaliteit van stoffen , overzichtelijke webshop, bij twijfel gemakkelijk om eerst een staaltje te bestellen

stalen van stoffen zijn heel handig

Ik had stalen besteld en heb ze net gekregen. Dat is een geweldige service. Hartelijk dank. Het heeft wel 6 weken geduurd voordat ik ze had en nu heb ik al voor iets anders gekozen. Ik had niet door dat het zo lang zou duren.

Goed en duidelijk .

Mooie patroon en duidelijk

Heel fijne winkel met prachtige stoffen. Een minpuntje is dat ik niet kan betalen met Bancontact.

Ik heb een Belgische betaalpas en kan niet rechtstreeks met deze pas van Bancontact betalen vanuit Nederland. Betalen zoals met mijn SNS pas gaat niet. Daarom doe ik achteraf een digitale overschrijving wat maakt dat ik langer moet wachten op mijn bestelling. Ik zou graag met bancontact rechtstreeks kunnen betalen.

Vlotte bestelling en levering

Heel tevreden

Positief

Een kritisch punt is de indeling op de website. Ik had op mijn scherm gekregen, iets van nieuwste stoffen en daar wat in gevonden. Ging nog even verder zoeken en kon toen die pagina niet terugvinden. Uiteindelijk zag ik in miniletters een verwijzing. Graag de koppen bij de start noemen en die altijd hetzelfde houden. O jah ik zoek jullie wel op als ik stof wil kopen , liever geen mails.

Goed en snel aangekomen!

Onlangs heb ik een stuk stof bij Böttger stoffen besteld via de website en het is goed aangekomen. De stof was in orde en er mankeerde niets aan. Ook een snelle levering.

Mooi

Prachtige stof en snelle levering

zéér weinig communicatie

ook al staat op de website “reageren binnen de 24 uur op mail”, telkens weer moeten bellen omdat er geen antwoord kwam. een patroon dat op de site als in voorraad staat, blijkt er na een maand nog niet te zijn. “volgende week” iets dat ik twee tot drie keer hoorde. liever zeggen”we weten het niet “ en een correcte melding op de website dan dit. na een maand wachten heb ik mijn geld “snel” terug gevraagd. Dit gebeurde dezelfde dag - toch iets dat snel ging.

Mooie stof, fijne kwaliteit.

Pakjekwam later dan verwacht, DHL heeft het te druk om alles op tijd te leveren.

Snelle levering. Alles goed verpakt en een hele mooie kwaliteit stoffen. Ik ga zeker weer bestellen. Meer dan tevreden

Kan niet beter!

Mijn gratis staal werd met alle zorg behandeld als een grote bestelling. Bestelling volgt, via website of bezoek aan winkel. Dank!

Bestellen ging goed,keurig verzorgd pakje.

Fantastische service.

Ik had stretch stof voor een rokje. Ik had de verkeerde voering besteld (zonder stretch). Ik kreeg een telefoontje hierover. Zonder bijbetaling kreeg ik toen de stretchstof. Fantastisch dat mensen met je meedenken. Dan heb je oog voor je vak!

Prima geregeld

Na telefonisch contact was de afhandeling snel geregeld

Zeer tevreden met bezorging van patroon

Het pakketje kwam op tijd, fijn dat het door de brievenbus kon.

een uitstekende stoffenwinkel!

Een uitstekende stoffenwinkel en voor ieders budget. De service is heel goed,vakkundig en betrokken. Hier vind je nog een echte gratis proeflapjes service. Dit is een winkel waar ik graag terugkom. Elisabeth uit Nijkerk

Ik ben blij met deze mogelijkheid. Op de site bekijken is mooi maar de stof voelen is belangrijk. Ik heb hier al verschillende keren gebruik van gemaakt en heb daarna de stoffen aangeschaft in de winkel. Top.

Kwaliteits stoffen en fournituren

Er is een enorme keuze aan stoffen. De prjjzen zijn naar gelang de kwaliteit. Je ziet waar de stof geschikt voor is , de breedte van de stof, kortom men is uitgebreid geinforneerd eer men tot koop overgaat

Correcte professionele webshop

Snel en correct gehandeld ben blij met het resultaat Ik blijf bij hun bestellen

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.