quality product snel aflevering

quality product, snel aflevering

Stalen waren in een envelop snel geleverd!

zeer tevreden, mooie stoffen, trouwe levering

Ik ben zeer tevreden over Bottger Stoffen. De website is overzichtelijk, foto's waarheidsgetrouw, ruime keuze uit kwalitatief goede stoffen, levering is perfect. Ik raad de website iedereen aan. Het is precies een snoepwinkel voor iemand die van kleding maken houdt.

Het uitzoeken alleen is al een genot …!

Ruime keuze in stoffen , mooie royale stalen en de verwerking van de bestelling is heel goed . Ik ben zeer tevreden.

Geweldige service

Ik ben zeer tevreden over bottgerstoffen

Zorgvuldig en persoonlijk

Er was in het magazijn een ongelukje gebeurd. Ik werd gebeld met de uitleg. Een deel van de bestelling wordt daarom nagezonden.

Snelle en goede levering

Altijd veel keuze.

Netjes

Na de bestelling wordt alles netjes afgewerkt.

Mooie stof

De bestelling kwam mooi op tijd.

Aanvraag stof stalen duurde een beetje lang, maar uiteindelijk toch ontvangen en dat nog wel 2 maal . En ook nog gratis dat is pas fijn en goed voor de klandizie. Stof van de st1len is erg mooi. Ga zo door

Snelle levering en erg mooie stof

Het was okay

Het heeft bijna 2 weken geduurd voor ik mijn stoffen kreeg. Een week geleden een telefoontje gekregen dat er een stellage was omgevallen en mijn pakje eronder lag. Fijn dat ik een telefoontje krijg, ik heb daar alle begrip voor maar daarna kan ik nog bijna een week wachten. Het was fijn geweest als jullie verder nog iets op de factuur hadden gezet van 'het spijt ons' of een klosje garen erbij hadden gedaan voor de overlast.

Mijn bestelling was netjes verpakt en de stofjes zijn prachtig.

Idem als boven

Prachtige collectie stoffen

Ik kocht couture boucle, toch spannend om prijzige stof ongezien te kopen. Na een telefoontje was ik overtuigd en heb de stof besteld. Hij is geweldig. Het pakket bleef alleen lang bij de bezorger hangen dat zou beter kunnen met PostNL.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik heb een aantal keer patronen besteld die makkelijk te zoeken waren en snel geleverd. Ook de stoffen zien er allemaal mooi uit

Tijdens telefoontje van mij uitermate vriendelijk geholpen door medewerkster.

Ik vroeg wanneer bepaald patroon verzonden zou worden, haar antwoord was, ik ga even boven voor u kijken of het patroon op voorraad is. Even later vertelde ze het bestelde patroon gevonden te hebben en meteen op zou sturen. Hulde.

Niet zo tevreden

Jammer dat ik geen bericht heb gehad dat het zo lang heeft geduurd dat mijn stoffen bezorgd werden. Nu wacht ik nog op een stof na twee weken , als de stof niet meer in de winkels is zou ik hem van de site halen. Verder vind ik de zware travelstof niet zo dik als ik had verwacht. Kortom was deze bestelling toch wel een beetje een teleurstelling.

Stof erg mooi en blij met patroon. Wel langer dan ik gewend ben binnen Nederland op het pakje moeten wachten.

Mooie stoffen en Flexibele dienstverlening

Ik heb 2 soorten stoffen besteld in de webinkel, waar ik goed kon inschatten hoe de stoffen zouden zijn en hoe het zou vallen. Ik gaf de heoveelheid op en betaalde, maar later bleek ik meer nodig te hebben, aan 1 stuk natuurlijk. ik mailde en vrij snel kreeg ik de reactie dat dit geen probleem was. Bij ontvangst had ik de juiste hoeveelheid stof, niet te krap afgeknipt, en aan 1 stuk. Voor het meer-bedrag zat netjes een factuur bijgevoegd. Heel blij mee!

Het product is snel geregeld ik ben tevreden

Zorgvuldig klantgericht en kwaliteit

Mooie collectie stoffen snelle levering.

Mooie italiaanse stoffen

Mooie italiaanse stoffen, de verzending is alleen wat wisselend, soms binnen een dag en dan weer na 4 dagen. Wanneer ik online bestel is het vaak om iets af te werken en dan is 4 dagen soms wel lang. Misschien de mogelijkheid om express zending te kiezen ( tegen betaling natuurlijk). Indien bijkomende vragen is de winkel soms wel moeilijk bereikbaar. Natuurlijk ook afhankelijk hoe druk het daar natuurlijk is. Maar dat zie je niet aan de telefoon en dan kies je soms voor een ander alternatief. Maar zeker tevreden hoor!

Supersnelle levering

Er is een heel grote keuze uit patronen van allerlei merken, voor elk wat wils. Als je patronen besteld worden deze supersnel geleverd, top gewoon !

Kwaliteit

Een enorme keuze uit vele soorten stoffen.. Zeer praktisch als je eerst een staaltje stof wenst. Waar de stof voor geschikt is onder vermelding van bv wol, viscose etc. Is fijn om te weten.

Goede kwaliteit,keurig verzorgd.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.