Hele goede klantenservice.

Goed contact via mail, Bottger draagt zelf oplossingen voor die zeer redelijk en klantgericht zijn. Alles wordt heel netjes en snel geleverd.

zeer veel kennis

de winkel heeft kwaliteit stoffen en een ruime keuze in soorten en kleuren

M’n eerste bestelling, slechts een rits. Artikel is perfecte maat en kleur voor m’n project, precies zoals vermeld op de website, heel blij mee. Duurde wel anderhalve week voor ik het ontving, maar er was gewaarschuwd voor drukte en daarmee eventuele vertragingen.

Slecht

Aankoop is bij u terug geleverd door DHL, maar ik hoor van u niet wanneer ik mijn aankoop alsnog ontvang!!!!

Duidelijke website en goede afhandeling

Zie hierboven

Prima geholpen

Vriendelijk, heel snel geholpen Aanrader

Snelle levering en netjes verpakt.

Super fijn!!

Er zijn te weinig stoffenwinkels in onze buurt en we wonen ver van Alkmaar. Jullie website is overzichtelijk door jullie indeling dmv de modebladen en de nieuwste stoffen. Nog fijner is dat jullie staaltjes opsturen.

Netjes en snel

Handig dat het als brievenbuspakketje geleverd werd. Ik heb geen opmerkingen over mijn bestelling.

Mooie kwaliteit stoffen en vriendelijk personeel

Böttger verkoopt mooie kwaliteit stoffen. Het is fijn om staaltjes aan te vragen. Vriendelijk personeel. Website is overzichtelijk met meerdere foto’s van de stof. Ik mis alleen bij de meeste stofffen de vermelding stofgewicht.

Altijd goed, nooit teleurgesteld

Het duurt soms wel lang tot de verzending plaats vindt

Twijfelachtig

Op mijn bestelde patroon heb ik lang moeten wachten. Het was slecht leverbaar hoorde ik bij het bellen waar mijn patroon bleef. Dat kan gebeuren! Maar stuur even een berichtje en vraag of het erg bezwaarlijk is. Zo ja . Stort de betaling terug en ontbind de overeenkomst.

Kwalitatieve stoffen en ruim aanbod

Ik ben hij Bottger terecht gekomen omdat ik op zoek was naar stoffen uit de collectie "Burda Style". Wat ik nog steeds een troef vind. Ondertussen heb ik ontdekt dat ik bij Bottger ook andere stoffen vind van goede kwaliteit. Ook de afhandeling van de bestelling verloopt prima.

geweldig!

Prachtige stoffen!

Mooie stoffen in vele variaties

Hele snelle levering.

Snelle levering Top!

Mooie stoffen en zeer goede service.

Mooi optijd

Overzichtelijke website en snelle levering.

Ik was op zoek naar waterafstotende stof. Deze is moeilijk te krijgen. Maar Böttger stoffen had deze en voor mij precies in de juiste kleur. Het werd netjes in een doosje geleverd. Dus ik ben heel tevreden.

Heel erg mooi dat je snel kosteloos stalen krijgt thuis gestuurd. Bestelling gaat makkelijk en bezorging is snel

Super makkelijk

Heerlijk op de bank stoffen uit zoeken, knippatronen erbij en bestellen maar

Prachtige stoffen

Het is erg fijn dat er staaltjes aangevraagd kunnen worden zodat je zeker bent van kleur en structuur als je gaat kopen.

Goede service en perfecte kwaliteit

Fijn dat je stalen kunt bestellen, dan kun je de kwaliteit en structuur voelen. Ik ben heel tevreden met de hierna bestelde stoffen

uitstekend

stof is erg mooien snelle levering

Mooie kwaliteit

De stof is mooi en klopt bij de foto’s. De stof is ook erg mooi ingepakt. Het maakt het een cadeautje om uit te pakken.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.