Tevreden ondanks late levering

Bottger stoffen is een goede zaak: ruime keuze, goede service. Bij deze bestelling twee mindere punten : de kleuren op de site wijken af van de werkelijkheid. Had twee keer een teint ecru/ beige gekocht maar de kleuren zijn identiek. Op de site verschillen ze. De tweede opmerking betreft de late levering. Stoffen lagen nog bij leverancier. Wel een keurig mail gekregen dat de levering later kwam.

Zeer snel

Prachtige kwaliteit

De stof is zoals altijd weer van prachtige kwaliteit, weer een feestje om uit te pakken De wat trage levertijd neem ik inmiddels maar op de koop toe…

Correcte levering.

Duidelijk webshop en mooie kwaliteit.

Goede ervaring en snel geleverd

Verdrietig dat een duur patroon ook nog zoveel verzendkosten heeft terwijl het gewoon door de brieve

Waarom niet gewoin in een evveloppe. Groot bedrag voor alleen papier.

heel erg tevreden

mijn 1ste keer stof online besteld. Ik was altijd van de stof willen voelen. Maar nu ben ik heel tevreden over deze service. mooie stof en fijne afhandeling.

Zeer betrouwbaar

Mijn ervaring: duidelijke uitleg, komt afspraken na. Heeft mooie Italiaanse stoffen in huis.

Zeer snelle verwerking van de bestelling.

De geleverde stof is van zeer goede kwqliteit. Wordt voor levering zeer goed verpakt, zodat deze ook in perfecte staat geleverd wordt.

Goede communicatie, snelle levering.

Producten zoals beschreven, snel en zorgvuldig verpakt.

Ruim assortiment - unieke kwaliteitsstoffen

stoffen die ik nergens anders tegenkom, compliment!

Goede foto’s van stoffen om op afstand te bestellen

Bottger heeft een hele mooie collectie kwaliteit (Italiaanse) stoffen. De foto’s en de beschrijving helpen om een goed idee te krijgen van de stof zonder het zelf met de hand te kunnen voelen. Ik heb wel 1 tip: graag het zoeken wat eenvoudiger maken.

I asked for two samples, received then quiclkly for free.

Ik heb zeer positieve ervaringen met Bottger stoffen

Ik koop graag stoffen bij Bottger.

zeer vlotte afhandeling bij bestelling

Vind het fijn dat er de mogelijkheid is om een proeflapje te bestellen zodat je de kwaliteit op voorhand kunt beoordelen .SUPER!

Prachtige zijdes

Mooie ruime collectie aan zijdes, precies wat ik zoek.

Stof is uitstekende kwaliteit!

Prachtig stof, met zorg gesneden. Als er vragen zijn vanuit Böttger wordt je gebeld. Ik kijk altijd eerst bij Böttger als ik opzoek ben naar een mooie stof voor een project.

Alles was netjes en op tijd bezorgd.

Prachtige stoffen om iets speciaals mee te maken

Ik ben heel tevreden over de Bottger stoffen webshop. De weergave en informatie over de stof op de website is goed, dus je kunt goed beoordelen voor welk soort kledingstuk je de stof kunt gebruiken. Verzending is netjes en binnen enkele dagen. Een kleine tip: bied in de webshop de optie dat Bottger het bijpassende naaigaren erbij uitzoekt, zo weet je als koper zeker dat je de meest geschikte kleur naaigaren voor je project ook gelijk in huis hebt en gelijk aan de slag kunt.

Jammer dat de verzending lang duurt

Mooie stoffen, daar ben ik blij mee. De omschrijving zou misschien nog beter kunnen soepel vallend of stijve stoffen. Nu had ik een stof die had ik anders gedacht. Maar dan maak ik er wat anders van. Maar je kan niet voor naailes bestellen. Of met een vriendin samen gaan naaien. Daar moet je echt wel van te voren aan denken. Ik heb nu daar wel rekening mee gehouden dat ik van alles in huis hebt. Want anders is er het niet zo leuk. Maar ik denk dat veel mensen toch denken na 3 dagen heb ik het echt in huis. Ik weet niet of het op uw site staat. Maar dan is het wel zo eerlijk. Verzendtijd 7 werkdagen in huis.

Snelle levering van een patroon

Ik had eigenlijk de volledige Burda verwacht voor 22 euro

Overzichtelijk en snel geleverd

Ik had dit patroon bij een andere website besteld maar na 3 mnd wachten erop werd mijn geld teruggestort. Toen vond ik hetzelfde patroon hier en had op maandag besteld en op woensdag binnen. Wat ben ik blij dat het hier wel binnen 2 dagen bij mij kon zijn. Van mij mogen jullie meer van bijvoorbeeld McCall's in jullie assortiment opnemen. Ik ga jullie zeker bij kennissen hoog aanbevelen.

Langzaam

Vorige week donderdag bestelling gedaan. Afgelopen week twee keer een mail over hoe ik vond dat de website functioneert…het is bijna weer donderdag… Nog geen bericht over mijn bestelling… wat denken jullie zelf? Mooie dure stof, vraagt om een professionele snellere afhandeling, en duidelijke communicatie.

Prima service !

Prettig dat je online meerdere staaltjes kunt bestellen Enige minpuntje , de staaltjes zijn wel erg klein

Voor het uitzoeken van de juiste stof voor een klant van mij, had ik wat monsters besteld zodat ik deze kon laten zien , maar vooral ook laten voelen. Deze zijn me zeer snel en geheel kosteloos toegestuurd, super service!

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.