Prachtige stoffen

Mooie stoffen, goede service

Alles goed verlopen

Goede service en mooie stof!

Het patroon dat ik had besteld is heel duidelijk.

Omdat het patroon zo duidelijk is, kost het geen moeite om het kledingstuk te maken

Kwaliteitsstoffen en vriendelijke en deskundige hulp

Omdat ik niet dichtbij woon, doe ik alles via de webshop. Dit werkt perfect. Toch vind ik persoonlijk contact het fijnste. Daarom was ik vorig jaar in jullie winkel. Dat voegt toch altijd iets toe. Ik trof een walhalla voor de (hobby) naaister, geweldig! Vragen worden telefonisch snel beantwoord. Kortom ik ben fan van jullie!

Heel goede prijs- kwaliteisverhouding van de stoffen

Pakket wordt steeds door DHL overgemaakt aan Bpost, dus levering zou vlugger kunnen en volgens mij goedkoper.

Aantrekkelijke site, mooie stoffen en veel keuze. Goede service

Ik koop graag bij jullie omdat ik makkelijk vindt wat ik zoek. De stoffen zijn mooi en de levering is goed. Wel zou ik het fijn vinden als de omschrijving van de stofeigenschappen per product uitgebreider is (dikte, wel/geen stretch, kreukt al dan niet, stoftoepassingen etc). Meer foto’s zou me ook helpen bij het maken van een keuze

Goede en snelle levering.

Mooie dubbelgestikte voering, welke snel werd geleverd.

Heb de bestelling niet ontvangen, maar dat kan ook aan de post liggen?

Heb de stofstaan niet ontvangen....dat kan ook aan de post liggen, maar ik kan dus geen review geven.

Ruime keuze stoffen en prima service

Ruime keuze en goede service

Buttger stoffen luisterd naar de klant

Ik ben zeer tevreden over bottgerstoffen klantvriendelijke mensen en snelle levering. Het assortiment is heel ruim ,en divers.

Alleen nog stalen besteld en deze zijn. Snel en correct geleverd.

Snelle verzending!

Snel verzonden, de lage drempel voor gratis verzenden is ook fijn! Ik heb de stof nog niet verwerkt, maar het ziet er goed uit.

Zeer prettig contact met winkel

Zeer prettige en zorgvuldige afhandeling bestellingen

Mooie website, prima bezorging!

Het pakketje was al binnen, toen ik nog meldingen kreeg dat het bezorgd zou worden. Liep niet helemaal synchroon, maar dat is peanuts.

Snelle correcte levering

Ruime keuze aan stoffen. De bestelde stof werd snel geleverd. Enige minpunt vond ik dat bij een aantal stoffen stond vermeld dat ze op voorraad waren, maar toen ik wilde bestellen kon ik niet meer dan één meter bestellen. Het zou fijn zijn als er dan bij staat “beperkte voorraad”. Dat voorkomt teleurstelling wanneer je je keuze hebt gemaakt en probeert te gaan bestellen.

Levering keurig en op tijd

Het staaltje stof is niet helemaal de kleur echter de kwaliteit is perfect. Ik vond het fijn om deze website te bezoeken. Ook omdat ik vroeger altijd mijn stoffen in Alkmaar bij jullie kocht. Ik zal deze site zeker vaker bezoeken.

Ruime keuze mooie stoffen, maar ben blij dat ik eerst samples heb besteld

Mooi aanbod aan stoffen. De website is overzichtelijk met zoeken. Ik ben wel blij dat ik van een aantal stoffen eerst samples heb besteld. In de omschrijving stond: te gebruiken voor broek of jurk. Maar ik vond de stoffen daarvoor wel ietsjes te doorschijnend. En dat is natuurlijk lastig te zien op een foto. Fijn dat de optie er is om samples te bestellen.

Gewoon goed

Zeer tevreden over snelle levering

Ik heb al vaker stoffen besteld. Bij Bottger altijd een snelle levering en goede stoffen.

Prettige online winkel

Prettige online winkel

zee rtevreden

zeer snelle verzorgde verzending

De aankoop valt nooit tegen.

Ja, de aankoop die nooit tegenvalt al moet ik er wel bij vermelden dat ik nog niet vaak een bestelling plaatste bij Bottger Stoffen. Verder werd het pakket keurig geleverd, heb er ook niet lang op hoeven wachten. Kortom, ik ben zeker een tevreden klant!

Vlotte levering

Vorige ervaring duurde levering langer dan verwacht. Nu had is stof vlug nodig en was het ervoor

Snelle en goed verpakte levering!

Die heb ik nog niet; ga de fluffy stof gebruiken voor bekleding kattenkrabpaal en zitje. Als de miezepoezen en ik het bevalt eventueel kussenslopen maken. Maar dan meld ik me wel weer! Hartelijke groet Jacqueline

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.