Snelle en goed verpakte levering!

Die heb ik nog niet; ga de fluffy stof gebruiken voor bekleding kattenkrabpaal en zitje. Als de miezepoezen en ik het bevalt eventueel kussenslopen maken. Maar dan meld ik me wel weer! Hartelijke groet Jacqueline

Vlot en netjes geregeld

Alles word netjes verpakt en daar door netjes in huis

Tevreden

Ik ben tevreden over de gang van zaken Tijd tussen bestelling en ontvangst zou korter kunnen

Makkelijke website en snelle levering

Goed navigeerbare website, goede omschrijving stoffen. Fijn dat levering door brievenbus ging. Böttger is geen prijsvechter maar gaat voor kwaliteit.

Prima !

Kwaliteit stof en kleuren zijn zoals verwacht . Ik ben helemaal tevreden !

perfecte levering

Snelle levering en goede kwaliteit

L.S., onlangs bestelde ik 2 ritsen: die in een "brievenbus" doosje/karton verpakt zijn. Keurig, behalve als je een bostel tegen de tocht (wat geadviseerd wordt) achter de brievenbus hebt, past het er niet door heen. De postbode moet dus aanbellen en het als pakket bezorgen. Kan dus alleen als je thuis bent. Mijn advies is: doe het in een stevige enveloppe (zoals andere fourniturenzaken) en kost volgens mij ook minder aan porto. Met vr. gr., Nel Bertrand, Texel

probleemloos

mijn bestelling was heel snel en probleemloos bezorgd.

mooie stoffen en goede service

altijd mooie stoffen, snelle levering, netjes verpakt (met zorg).

Mooie stoffen , snelle levering

Mooie stoffen, goede service en snelle levering.

Snelle goede service

Hele mooie stoffen bij jullie

bij vragen wordt er snel contact gemaakt. Tip; bij bestelling van stof een garen advies geven.

Goede kwaliteit

Snelle levering en de stof was boven verwachting van kwaliteit.

Snelle levering en mooie stof

Super snel opgestuurd,kon me jurk nog aan met kerst.dank jullie wel. Orly

mooi product, snel en goed verzonden

Ik zocht supra/bremsilk voering, wat bij Böttger in veel kleuren verkrijgbaar is. Mijn bestelling werd direct verzonden zodat ik het heel snel kon gebruiken voor mijn klant.

Snel geleverd & Mooie stof

Besteld en volgende dag ontvangen

Ik koop mijn stoffen hier omdat ze altijd zulke mooie zijde hebben en andere stoffen die ik elders niet kan vinden , de stoffen zijn van zeer goede kwaliteit en mocht je tekort komen dan kun je gewoon er een halve meter bijbestellen , nog niet zo lang geleden ben ik begonnen zelf kleding te maken en tot nu toe vind ik het geweldig om je eigen creatie te dragen

Prachtige kwaliteit

Foto’s op website geven goede indruk en het wordt zeer goed ingepakt.

Goede ervaring

Ik vind het heel jammer dat er zoveel stoffenwinkels uit het straatbeeld zijn verdwenen. Een enkele stoffenwinkel is nog maar overgebleven en als je daar niet slaagt moet je online op zoek. Ik vind dat lastig, want je kan bij stof niet alleen op een mooi design afgaan. Je moet het ook voelen. Desondanks is het aangeschafte lapje stof dat ik bij Bottger heb gekocht niet tegengevallen.in goede aarde gevallen.

Geweldig!

Had een stofstaaltje besteld, dat niet aankwam. Postnl alweer. Even gebeld, meteen een nieuwe toegestuurd gekregen. En dat alles gratis! Prachtige stoffen voor redelijke prijzen.

Heel goedj

Goede kwaliteit

Mooie stoffen

Prachtige stof, snelle verzending.

Een stof uitgezocht op internet en eenvoudig besteld. Stof snel ontvangen en van een hele goede kwaliteit. Plaatje en werkelijkheid komen overeen ook qua kleur. Heel blij.

Prachtige stoffen

Prachtige stoffen, nee niet de goedkoopste. Hoewel er ook weer superaanbiedingen zijn. Kwaliteit is altijd mooi en de bezorging gaat ook steeds sneller.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.