Prachtige stoffen

Prachtige stoffen, nee niet de goedkoopste. Hoewel er ook weer superaanbiedingen zijn. Kwaliteit is altijd mooi en de bezorging gaat ook steeds sneller.

Zo fijn dat je stalen kunt bestellen

Staaltje is top

Fijn om een staaltje te kunnen bestellen. En te kunnen zien hoe soepel de stof valt en aanvoelt.

Keurig dat jullie zelfs geen kosten in rekening brengen voor de staaltjes

Fijne site, 1 patroon was niet meer leverbaar maar dit werd keurig gemeld en het bedrag werd terug gestort. De rest van de bestelling was keurig verpakt en snel geleverd.

prachtige stoffen

De laatste bestelde stof is weer prachtig. Nee de goedkoopste zijn het niet. Toch zitten er ineens super aanbiedingen tussen. De kwaliteit is goed. En het bezorgen gaat ook steeds vlotter.

Mooie stoffen, prettige service

Böttger is één van mijn favoriete stoffenzaken: groot assortiment, prachtige stoffen en goede en vriendelijke service. Jammer dat Alkmaar zo ver weg is, maar op de website snuffelen is ook heel leuk.

stofstaaltjes zagen er prima uit

stofstaaltjes zagen er prima uit

Bestelling keurig uitgevoerd. Helaas bleek 1 patroon niet meer leverbaar. Maar ik werd daar keurig van op de hoogte gebracht.

Mijn ervaring met Bottger stoffen is gewoon fantastisch.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.Waarvoor dank. Een aanrader voor wie op zoek is naar mooie en exclusieve stoffen. En het is gewoon fijn om rond te kijken op jullie webshop.

zeer vlotte service en kwaliteitsvolle stoffen

online besteld en 2 dagen nadien al thuis geleverd stoffen zijn van hele goeie kwaliteit !! super !!!

Mooie kwaliteit stoffen, fijne website.

Prachtige stoffen,komen goed overheen met de beschrijving. Behulpzame, lieve medewerkers, dien je met vragen fijn te woord staan. En zo handig dat je van alle stoffen een staal kunt bestellen, top!!!

Super mooie kwaliteit stoffen.

Fijne, behulpzame, lieve medewerkers. Die de tijd voor je nemen als je vragen heb. Zo fijn ,dat je van alle stoffen een staal kunt bestellen.

Super mooie kwaliteit stoffen.

Mooie website en stoffen van kwaliteit.

Ik heb goede ervaring met het bestellen via de website. De keuze is heel groot en het materiaal is mooi.

bestellen en bezorgen verliep snel en correct

De verzending met Postnl wel wat aan de dure kant € 5,00.

bestellen en bezorgen verliep snel en correct

De verzending met Postnl wel wat aan de dure kant € 5,00.

Stof netjes geleverd.

Netjes geleverd

Teleurstellend

Op de door mij aangevraagde staaltjes heb ik vier weken moeten wachten

Minder stof als gevraagd.

Vorige keer waarschijnlijk ook al niet nagemeten. Ik kwam stof te kort. Bij besteld 1 Meyer nagemeten 0.87m. Ik heb een foto gemaakt en kan die nog opsturen.

prima service

goede kennis van stoffen en ook goed advies, denken met je mee ook als je in de winkel zelf komt.

Als de PTT meewerkt meestal de volgende dag in huis!

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.