Prachtige stoffen en service

Prachtige stof,en super service

De stof is prachtig maar

Is de verkeerde kleur. Het is meer bruin dan bordeaux rood

Teleurgesteld

Product is niet geleverd, zónder redenen.

Prachtige stof en snelle levering

Böttger Stoffen verkoopt als enige de speciale jacquardstof die in de Burda voor een jasje is gebruikt. De stof is heel erg mooi. Ik ben blij Böttger te hebben ontdekt.

snelle levering, mooie kwaliteit stoffen

De stof is snel geleverd, netjes verpakt. En van uitstekende kwaliteit. Je ben misschien duurder uit dan bij vergelijkbare webshops, maar de stof is zó mooi en betere kwaliteit kan eigenlijk niet. Heb zin om ermee aan de slag te gaan!

Mooie stoffen en veel keuze , goede service

Vaak stoffen besteld en steeds blij ermee: foto’s geven goed een beeld van de stoffen ! Adviezen erbij ook duidelijk.

zeer tevreden

altijd op tijd en verzorg ingepakt

Zeer klantvriendelijk

Veel keus duidelijke website snelle levering. Je kunt altijd bellen met vragen en problemen, zij bieden oplossing. In winkel heel prettig geholpen.

Een zaak met oog voor kwaliteit

Deze zaak heeft een geweldige collectie met prachtige stoffen.

Fijne website! Correct en keurige levering. Ga zo door.

fijne stoffen, snelle service

Fijne stoffen en snelle service

Gezellige winkel.

Stof stalen besteld, zeer snelle levering. Zodra ik 100% mijn ontwerp klaar heb bestel ik mijn stof bij U. Geweldige kwaliteit.

Valt erg tegen

Ik wilde graag rode boerenbont ruit En door de verkleuring van het internet ,heb ik het schijnbaar niet goed kunnen beoordelen. Want toen het thuis aan kwam maakte ik het open en was het rose ,erg jammer De rest was goed.

Heel goed verpakt

De bestelling overtrof de verwachtingen. Uitstekende stofkwaliteit, duidelijk en comfortabel patroon. Duidelijk werk van werknemers. Snelle levering. Bedankt!

Vlot verstuurd

en dat terwijl ik alleen maar een staaltje gevraagd had!

Prima zaak.

Prettig telefonisch contact, stof besteld en keurig geleverd met fournituren.

Mijn pakket werd heel snel bezorgd.

voldoet aan alle verwachtingen

Had eerst een staal aangevraagd Daarna bestelling gedaan .en de stof is in zijn geheel heel mooi

Keurig

Alles netjes geleverd

Goede stoffen

Alles naar wens geleverd.

Alles o.k

Geen idee, het is nog niet hier

Mijn antwoorden slaan nergens op, want het pakje moet nog aankomen. Jullie zijn wel erg snel met deze mail.

Goede communicatie. Snel in huis

Zie boven

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.