Prima stoffenwinkel

Stof ontvangen en bijbehorende fournituren. Mooie stof.

Mooie stoffen

Mooie stoffen en excellente levering

Mijn bestelling zonder problemen gedaan en snelle bezorging, mooie overzichtelijke site.

Gewoon goed en snel

Goed snel netjes verpakt

uitstekend

goed contact, snelle service, gratis stalen erg handig

netjes snel, en zoals ik verwacht had

Toch lastig om op een scherm je stof uit te zoeken. Maar het is precies wat ik verwacht had. levering was er binnen een paar dagen. keurig verpakt.

Redelijk

Na mijn bestelling geplaatst te hebben, mailde ik na enkele dagen waar de patronen en stof was, Toen kreeg ik een email terug dat juist die dag de patronen zouden aankomen op mijn adres. De stof, 2 kleuren was nog niet geleverd omdat ze een deel “kwijt” waren. Ze wilden wachten tot ze het weer op voorraad hadden. Vreemd om mij daar niet direct van op de hoogte te houden en dat ik erom moest vragen. Inmiddels wacht ik nog steeds.

Zeer trage bezorging door DHL

Ik heb donderdag j.l. een naaipatroon besteld. Uit telefonisch contact met DHL blijkt nu dat het waarschijnlijk woensdag a.s. bezorgd wordt.

Ik had snel stof nodig om een jurk voor een uitvaart te naaien. Even gebeld en het ging gelijk op de post!

Keurig het probleem (bijna) opgelost

Verkeerde stof en te weinig. Na een telefoontje is het inmiddels bijna opgelost

Mooie stoffen en veel keuze

Uitstekend service. Mooie kwaliteit stoffen.

Mooie stalen op verzoek!

Voor mijn jurk vroeg ik enkele stalen van diverse stoffen. Want de foto’s zijn prima maar de stof even in de hand houden en voelen is nog beter. Zó is mijn keuze vlot gemaakt.

Geweldige kwaliteit stoffen

Er zijn maar een paar winkels in Nederland die ik echt prachtig vind. Böttger stoffen is er een van. Italiaanse stoffen. Mooie kwaliteit en prachtige kleuren. De klantenservice is heel vriendelijk!

goede kwaliteit, goede en snelle service, goed aanspreekbaar

Pas even opgebeld omdat ik een stofje zocht. Ze hebben woord gehouden en zijn hun hele magazijn afgegaan om te zien A) wat ik precies bedoelde en B) of ze het nog hadden. Let wel: het ging over het 'enorme' bedrag van 25 euro. Toen heb ik nog lopen zeuren of ze één zending van twee losse bestellingen konden maken (scheelt verzendkosten). Niks was een probleem. Als ik iets zoek, begin ik altijd bij Böttger.

Product is wat het belooft.

goede service

Ik ken Bottger nog niet zo lang. 2x iets besteld, meteen de volgende dag geleverd. Mooie en goede kwaliteit stoffen. Voorlopig zou ik niet weten wat er aan de web shop veranderd zou moeten worden.

De mooiste stoffen.

Als je iets extra moois zoekt moet je hier zijn. Dat zijn dan ook wel de duurdere stoffen. Een omschrijving van de stof zou helpen, ik ken ze niet allemaal. Soms is het dus een gok. Tot nu toe altijd een goede. Precies de goede kleur naaigaren wordt voor me erbij gezocht.

ben zeer tevreden

verzorgt verpakt en snelle levering

Niet positief

Het duurt te lang voor ze de bestelling verwerken. Waardoor de klant lang moet wachten.

Prachtige stof en keurig verpakt verstuurd

De kleur komt goed overeen met de foto!

Prachtige stoffen, fijne service en snelle levering.

Idem

Snelle levering, mooie kwaliteit, exact als op de foto

Er wordt correct en snel verzonden, de kwaliteit is goed.

Snelle prima levering

Als altijd, de klant is nummer 1 gevoel

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.