Fijn geholpen!

Het is fijn om in vertrouwen de bijpassende kleur van garen en rits bij de stof uit te laten zoeken door Bottger Stoffen. Ik ben heel tevreden!

Artikelen prima

Artikelen zoals omschreven ,goed verpakt,leveringstijd langer dan verwacht.

prima webshop

duidelijk simpel in gebruik.Goede service.

Slechte ervaring

Fout in geleverde stof. Over lengte van 1 meter geladderd! Onvoorstelbaar dat zoiets kan gebeuren.

prima service

Ik had van één stof te weinig besteld maar had reeds afgerekend... mailtje gestuurd naar klantendienst en via nabetaling werd alles opgelost en zo had ik toch het aantal wat ik wilde. Super bedankt!

Niet zoals ik gewend ben van andere online winkels

Stoffen in een woord, fantastisch. De levering laat wel wat te wensen over. Het duurt erg lang voordat je het bestelde in huis hebt. Jammer ! Verheugde mij op DE LAPPENDAG met kortingen. Om 7 uur zat ik op mijn Tablet . Mooie stoffen uitgezocht, even een ander telefoontje afwerken en leeg was mijn winkelwagentje. Was weer zoeken, heel lastig. Tot 3 keer toe mijn winkelwagentje leeg. Betekende GEEN korting . Telefonisch hierover met Dhr. Jan-Willem gesproken. Hij zij bestel gerust en als het geld binnen is dan maak ik alsnog die 10% over. Helaas is daar niet aan voldaan. Heel jammer ! Wens U toch veel succes met Uw mooie stoffen-verkoop. Vriendelijke Groet, J.Exner-Arts

De 2e lap stof was erg in de kreukel.

Wel mooie stoffen.

Mooie stoffen

De stoffen van Bottger hebben mij nog nooit teleurgesteld. Fijn dat er per e-mail ook altijd communicatie mogelijk is, bij vragen. Wat de online aankoop ervaring nog beter zou maken is het toevoegen van het gewicht, binding en hoeveelheid stretch van de stof op de website. Ook het merk van de stof zou fijn zijn.

keurig verpakt en snel geleverd

Leuk

Hele mooie stoffen. Prachtige kleuren

Top top

Prachtige stoffen

Prettige website en goede service. Een enkele keer duurt het iets langer.

Goede kwaliteit stoffen

Perfecte afhandeling van mijn bestelling. Dank.

Lange levertijd

Winkel met goede webshop en prachtige stoffen maar de levertijd is te lang. Van bestellen tot bezorgen vaak 7 dagen. Als de levertijd Max 3 dagen zou zijn zou ik hier veel vaker bestellen.

Mooie stoffen, vlot geleverd

Er staan mooie stoffen op de website. Je kunt goed vinden wat je zoekt. Stoffen altijd keurig verpakt, vlot geleverd.

De stoffen zijn vaak goed van kwaliteit

De website ziet er goed uit. Het zou fijn zijn, als bij "nieuwe stoffen" ook echt de nieuwste stoffen staan. Wat moeilijk in te schatten is, is de stevigheid van de stof. Misschien zou daar een aanduiding voor kunnen staan.

Goede kwaliteit en snelle levering

Stof gezien in nieuwste burda. Besteld. Snelle levering en goede kwaliteit.

Geweldige service, ruime hoeveelheid stoffen

Super mooie stoffen en erg mooi om te verwerken.

Heel erg tevreden ook over de snelheid van de bestelling.

Mooie kwaliteit van de stoffen. Goed en snel geleverd .!!!!! Hoop nog vaak stof te bestellen,.

prachtige stoffen

mooie staaltjes besteld waardoor ik beter mijn keuze kan bepalen voordat ik online een paar meter stof koop! Dit alles als service van Bottger stoffen. Heel fijn!!

goede service

Ik heb voordat ik overga tot de bestelling eerst monsters besteld. Zonder kosten ontving ik de gevraagde monsters op korte termijn. Handig zou zijn als de monsters gemerkt waren, zodat ik zeker zou weten welk monster welke stof is.

Fijne service

Ik heb een staal besteld omdat ik niet zeker was van de kleur. Staal is kostenloos geleverd, helaas was de kleur niet goed, maar de service was uitstekend

Service

Stof staal zonder problemen ontvangen

Prima.

Helaas viel the sample in het echt tegen dus heb de stof niet gekocht.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.