Mooie stoffen erg vertrouwd

Pas twee mooie lappen gekocht, helemaal tevreden. Je kan ook heel goed een keuze maken. Top winkel!!

Zie onderstaande

Snel en efficiënt Echter hoge kosten voor verzending Als je 'm.i. het blad en patroon in een envelop doet en dan per post verzend zijn de kosten een stuk lager Ook is deze methode beter voor het milieu

Super geslaagd.

Nog nooit stoffen online gekocht, maar goed geslaagd. Zorgvuldig verpakt, alles compleet, ik kan zo aan de slag. Graag tot een volgende keer.

Geweldige service: prachtige stoffen , snelle levering

Geweldige service: heel service gericht, klantvriendelijk, prachtige stoffen en snelle levering

Stof heel moeilijk te knippen

Aankoop en levering prima maar de Italiaanse stof, een aanbieding, was heel moeilijk te knippen. Was wel beetje teleurstellend want toch nog 11 euro per meter.

Heel tevreden over mijn aankoop

De gekochte stof is prachtig van kwaliteit en kleur. I.V.M. sale ook erg vvordelig.

ik vind het altijd spannend om kleuren uit te kiezen op het scherm. dat ging heel goed dit keer!.

De stoffen zijn bijzonder mooi. Snelle reactie.

Bestelling is altijd keurig ingepakt en tijdig geleverd.

Betrouwbare zaak, vragen worden keurig beantwoord en als klant word je gewaardeerd

Prachtige stoffen, en mooie kwaliteit!

Snelle levering !

Snel

Snelle levering.

Goed ontvangen

De patronen zijn duidelijk

Goede kwaliteit stof gekocht

Veel keuze, mooie stoffen, goede omschrijving van stoffen, na de bestelling was het na 3 dagen geleverd, prima service

Fijne site overzichtelijk, goede service

Ik ben de moeder vd bruidegom, onze naaister maakt een jurk voor mij en heeft jullie aanbevolen. Ik heb staaltjes besteld en zij daarna het stof. Geweldig dat het mogelijk is om staaltjes te bestellen als je niet weet wat de stof doet en hoe de kleur jou zal staan.

Zeer tevreden.

Alhoewel ik de bestelling iets te lang vond duren was ik zeer tevreden. Het assortiment is ruim voldoende en door de proeflapjes te bestellen (die overigens als een van de weinige bedrijven geheel gratis zijn) heb ik hier gevonden wat ik zocht! Zodra mijn project winterjas gevorderd is, ga ik hier dus de bestelling plaatsten.

De levering was in orde, maar wel een beetje traag

goede ervaringen

prima winkel/webshop

Mooie kwaliteit Punta di Roma

Punta di Roma besteld in denimblauw. De kwaliteit is prachtig. Verwerkt mooi en goede kwaliteit-prijsverhouding.

Het duurt erg lang voordat ik mijn bestelling ontvang , laatste bedtelling nog steeds niet ontvangen

Beste , Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en het duurt nu te lang , er word steeds aangegeven dat het gesorteerd word , mijn naam staat ook steeds verkeerd gespeld het moet Yashika zijn ipv Uashika Dank u Mvg Yashika M Jaharia

Mooie stof, precies wat ik verwacht had

Ik ben blij met de stof en zeker het contact en hoe ik op de hoogte gehouden ben over het verloop van mijn bestelling

positief

duidelijke site, kleuren van de soffen komen overeen met de werkelijkeid, snelle levering, goed op de hoogte van de status van de levering

De stof wordt netjes verpakt .

De stof wordt netjes verpakt.

Keurig afgehandeld en heel snel geleverd.

erg tevreden,

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.