Mooie collectie modestoffen

Mooie collectie stoffen, vooral de Italiaanse. Snelle verzending van proeflapjes en bestellingen.

Super snelle levering van mijn bestelde product. Komen afspraak na. Goed verpakt. Extra service ontvangen.

Kwaliteitsstoffen

Fijn,dat de stoffen uit Burdastyle bij Bottger te koop zijn.

Prachtige stoffen, topzaak

Bij Böttger vind je prachtige stoffen en een enorme keuze. Jammer alleen dat er nog maar zo weinig goede coupeuse te vinden zijn om echt mooie kleding met die stoffen te maken.

Superfijne stoffenwinkel

Bottger Stoffen heeft mooie stoffen en ook veel nieuw aanbod. De verzending gaat in de meeste gevallen snel, soms eens een keer iets langzamer maar dat is uitzondering. Contact met de winkel gaat ook soepel. Hele fijne winkel!

Mooie stof

Ik had een verkeerde postcode opgeschreven, mailtje erachteraan gestuurd en dit is weer helemaal goed gekomen. Goede snelle service en een hele mooie stof!

Oké

Goede service, had stof besteld, helaas zat er een fout in. Na een telefoontje had ik met 2 dagen een nieuwe lap stof.

Zeer exclusieve stoffen

Onlangs heb ik een stof besteld ik vind hem zo mooi , Deze stof is puur zijde en bedrukt met een bijzondere afbeelding in zeer mooie kleuren die ik nog niet elders heb gezien en aangezien ik zelf mijn kleding maak weet ik nu al dat je er zeer goed een exclusieve blouse ,jurk of een ander kledingstuk mee kunt maken .De stof was niet duur voor deze kwaliteit ik ben er zeer tevreden mee , inmiddels al nog een ander zijde besteld die oogverblindend mooi is ik kan alleen maar zeggen tegen Bottger stoffen heel erg bedankt en jullie zullen mij nog vaak zien als klant :)Lieve Groetjes

Bestelling niet juist

Ik had een donkerblauwe rits besteld en ik heb katoen lint gekregen . Patroon besteld voir broek dat was goed

Mooie stoffen en goede service

Staaltjes besteld, die vlot opgestuurd werden en geen verzendkosten werden berekend. Dat vind ik top!

Zeer correcte en snelle afhandeling

Zie boven

Mooie collectie en goede bezorging

Super service

Voor de eerste maal bestelling gedaan. Overzichtelijke site en uitstekende service qua levering

Snelle correcte levering van bestelde naaipatroon

Ik vind echter 5 euro verzendkosten voor een artikel wat in een gewone envelop past wel rijkelijk veel.

Mijn ervaring tot nu toe is goed

Ik had een vraag over een room satijnkatoenen stof met paisley print. De reactie kwam snel en was bevredigend. Levering was snel en de stof is heel mooi en van hoge kwaliteit. Een zeer tevreden klant.

Goed, alles keurig geleverd zoals beschreven

Stoffen op tijd geleverd en geheel volgens verwachting. De doos en het papier waarin de stof verpakt zat had van mij iets meer uitstraling mogen hebben. Een stukje beleving als je het binnen krijgt.

Te trage levering

Heb aantal stalen besteld maar heb hier ca. 11 dagen op moeten wachten. Het argument dat ze het druk hebben vind ik erg zwak en gelet op de extreem lange levertijd niet echt geloofwaardig. Nagenoeg alle stoffenzaken hebben het druk maar leveren toch binnen 3 dagen. Heb daardoor elders een keuze moeten maken. De stoffen zijn mooi maar als je haast hebt dan geen goed idee.

Geweldige service!

Geweldige service en topkwaliteit!

Prachtige stoffen mooie kwaliteit

Als je mooie stof zoekt die je niet overal vindt, beslist hier even rond kijken

Goede service en de website overzichtelijk goede beschrijving

Snel en accuraat

Ervaring...

Beetje grote vraag na het bestellen van een patroon...De vraag om te beoordelen kwam voor ik het patroon ontvangen had. Ik heb het nu en ga ermee aan de slag. Maar Bottger heeft gewoon en op een nette manier geleverd waar ik voor betaald heb. Alle twee blij :)

Supersnelle levering van samples

Ik ben heel tevreden met de 2 aangevraagde samples, je kunt de kwaliteit voelen en een juiste keuze maken.

Perfect en voor herhaling vatbaar

Online prachtige stoffen gekocht: kleuren en kwaliteit perfect! De kleuren zijn precies zoals op de foto’s - heel knap!

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.