Mijn ervaring is prima

Ik heb precies hetgeen ik besteld heb ontvangen

Zeer goede en duidelijke website

Bestellingen worden netjes en snel uitgevoerd. Veel keus in stoffen en kwaliteit. Staaltjes zijn gratis verkrijgbaar, om een goede keus te kunnen maken is dit klantvriendelijk. Ook vragen betreffende de stof worden adequaat beantwoord.

Snel gevonden, besteld, en geleverd

Top. Snelle service. Met zorg ingepakt. Goede kwaliteit van stof. Erg tevreden,

Heel blij met superselle bestelling.

Fijn dat stof kopen op deze manier kan. Mooie kwaliteit stof, leuk om hier een gezellig kleding stuk van te maken.

Duurde lang

Patroon bleek niet op voorraad, terwijl wel op website stond aangegeven. Verschillende mailtjes. Belletjes aan gewaagd. Uiteindelijk toch gekomen. Maar te laat. Patroon was voor de vakantie bestemd. Nu in vakantie gekomen Jammer

Betaalbare kwaliteit.

Ben zeer tevreden over deze webshop. Het stof is van een super kwaliteit en het is betaalbaar. Boven de 30 euro geen verzendkosten en laten we eerlijk zijn, die heb je toch zo. En heet stof wordt echt heel erg goed ingepakt, eerst in (kado)papier en dan in een doos(je).

vrij slordige afhandeling van de bestelling en late bezorging

Datum: 22-06-2022 11:46 (GMT+01:00) Aan: Böttger Stoffen - Klantenservice <[email protected]> Onderwerp: RE: Orderbevestiging 1000024032 Aan: Böttger Stoffen - Klantenservice <[email protected]> Onderwerp: RE: Orderbevestiging 1000024032 Beste klantenservice, Ik heb uw pakket ontvangen, eindelijk! Ik had bij Mahler Stoffe in Hamburg en bij Van Goolstoffen in Tilburg gelijktijdig stoffen besteld met het idee om nog snel wat dingen te maken voor mijn wandelvakantie. Van die stoffen, die ik vrijdagmorgen ontving, heb ik intussen een paar broeken en T-shirts gemaakt. Jammer dat uw pakket er zo lang over heeft gedaan. Als u zaken naar Duitsland wilt sturen kunt u zich beter tot DHL wenden. Dat is namelijk gewoon de postbode hier, die bezorgt naast post ook pakketten. Verder is de linnen tricot heel scheef geknipt. U rekent op uw site per 5 cm. Dan verwacht ik ook dat er per 5 cm wordt afgeknipt. Aan 1 kant is hij 105 cm aan de andere kant 92 cm. Zie foto.(zat bij de oorspronkelijke mail) Ik heb 2 dezelfde reclamefolders van Burda Style gekregen en een blad met hele simpele patronen waar ik ook niet op zit te wachten. Alles bij elkaar maakt dit een nogal slordige indruk en zet niet aan tot nog een aankoop. Als klap op de vuurpijl krijg ik dan ook nog een Kyoh-verzoek, ipv even te reageren op mijn mail, zoals ik die hierboven heb verstuurd.

Bottger.. goeie keuze

Prachtige stoffen Snelle levering Keurig verzonden Top..

Het bestelde product werd keurig verpakt binnen de aangegeven tijd geleverd.

Het bestelde product werd keurig verpakt binnen de beloofde tijd geleverd. De kwaliteit van het product voldeed aan de verwachtingen.

Snel en goed geleverd

Sehr freundlich und kompetent.

Sehr nette Verkäuferin, immer wieder schön, in Alkmaar zu sein. Konnte mich erst nicht entscheiden, ob ich den Stoff kaufen soll. Gut, dass es den Webshop gibt. Viele Grüße

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende levering

Aangenaam verrast met het extraatje in het pakketje.

Ik vind dat de omschrijving van de stoffen beter zou kunnen. Gewicht en toepassingsmogelijkheden vind ik te beperkt. Over het aanbod ben ik wel tevreden ook over de klant vriendelijkheid.

Prima webshop

Het is een mooie webshop met een ruim assortiment. De bestelde artikelen waren keurig op tijd ontvangen.

In één woord: fantastisch! Maken beloftes waar!!

Een patroon besteld en gevraagd of het mogelijk was deze zo snel mogelijk te bezorgen. Volgende dag lag het in de brievenbus. Mijn complimenten!

Ik vind het een fijne webshop.

De stoffen die ik heb gekocht, zijn me vrij goed bevallen. Ik vind de stoffen van Burda Style vrij duur in verhouding tot de kwaliteit. Graag ook stoffen met echt wit erin. Het is vaak Off-white.

Goede kwaliteit en service

Als ik de stoffen binnenkrijg, verheug ik me vaak over de nog mooiere kwaliteit en kleurdiepte dan de indruk die ik van de staal heb meegekregen. Erg blij mee. Bij het bestellen van de stoffen zou het fijn zijn als de gangbare fournituren, bvb voering en garen door een druk op de knop erbij geleverd kunnen worden. Wat mij betreft mogen er meer voorbeelden of foto’s met stoffen op de paspop te zien zijn. En bij de patronen is het handig om ook de afbeelding met de benodigde hoeveelheid stof zichtbaar te krijgen.

Snelle levering en zeer handig het systeem van de proeflapjes

De mogelijkheid om proeflapjes aan te vragen, die keurig verstuurd worden met bestelnummer, is een bestelling snel te plaatsen. Ook wordt er snel gereageerd als je per mail een aanvullende vraag stelt. Kortom een hele goede service en een mooi assortiment stoffen!

Stoffen zijn van goede kwaliteit en de kleuren worden duidelijk omschreven op de website.

Onlangs zag ik een verkleuring op de stofvouw en vroeg of de stof er nog was. Dat bleek zo te zijn en kreeg gratis een extra meter toegestuurd. Erg klantvriendelijk.

Mooie stoffen.snelle levering.

Alleen heb ik nog nooit de korting gekregen.vorig jaar na mijn verjaardag en recent met het jubileum 10% op gekochte stoffen misgelopen.Ik zal wel iets niet goed invullen.de korting wordt niet opgepakt. Verder erg tevreden.veel complimenten over mijn zelfgemaakte kleding. Hartelijke groet Joke Scheffers

Topwinkel

Ik krijg altijd meteen gevraagde stalen opgestuurd en de stalen zijn groot met de samenstelling van de stof erbij, echt zo handig. Ook in de winkel wordt er altijd door het personeel meegedacht en wordt je vriendelijk geholpen. En : prachtige stoffen!

In een voorafgaand gesprek werd ik deskundig geholpen en heb daarna de bestelling gedaan. De naam van de dame die me te woord stond weet ik niet, maar was behulpzaam en gaf mij een goed advies: voile. Wel jammer van de stof (40473) dat de vouw beschadigd is. Ik heb veel moeite gedaan om daar rekening mee te houden maar toch … op de mouwen is het zichtbaar.

Bestelling top en snel verzorgd, afleveringmatig

De bestelling is vlot verzonden, dank daarvoor. Is op een ander, foutief huisnr bezorgd, vlak voor een lang weekend.

snelle service goede producten

snelle service goede producten

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.