Artikel, ondanks voorraad niet kunnen leveren! Wel opgelost via telefonisch contact.

Heb zelf moeten bellen waarom de bestelling nog niet was geleverd!

Na een miscommunicatie is alles toch nog goed gekomen. De service is meer dan goed, het stof was mooier dan dat ik verwacht had en het was bijna als een kadootje ingepakt.

Mooie stoffen en goede service

Ik bestel altijd online , de winkel is te ver weg. Ik vind het daarom heel prettig dat ik altijd een staal kan bestellen alvorens de stof te kopen. Dit is een heel goede service!

Snelle levering met een fijn modeblad erbij als verrassing.

Prima bedrijf, komt toezeggingen goed na.

Goede kwaliteit

Veel keuze, goede beschrijvingen van de stoffen en netjes verstuurd.

staaltjes besteld en snel geleverd mooi materiaal

hele fijne zaak, al vaak wat besteld, steeds zeer mooie producten, snelle verzending, prettig contact

Mooi aanbod

Keuze tussen verschillende, mooie kwaliteitsstoffen.Duidelijke communicatie.Met veel zorg verstuurd pakket aangekregen.

Prima service, stof zoals verwacht

De stof kwam leuk verpakt, voldeed aan verwachting.

Erg lang geduurd voor dat het binnen was

Erg lang geduurd

Fijn assortiment en bestelling is correct verlopen

Fijn assortiment en bestelling is correct verlopen

Mooie stoffen

Ik ben al meer als 40 jaar klant bij Bottger stoffen. In de winkel word je altijd netjes geholpen en ook via de webshop gaat dat goed. Het duurde alleen de laatste keer wat langer, want door het 90 jarig jubileum was het erg druk. Zo'n winkel in Alkmaar die er al zo lang is hoort helemaal bij Alkmaar! Bedankt Bottger Stoffen! (Sorry dat de spellingscontrole voor jullie naam niet werkt want de o umlaut doet het niet).

De mooie stoffen, ik ben er heel blij mee! Dankuwel

Snelle levering, goed te woord gestaan aan de telefoon.

Zie boven.

Overzichtelijk ruime keuze en snelle service

Verschillende stofjes besteld. Had nog een vraag winkel gebeld. Vriendelijk een zeer goed geholpen. Stofjes snel verstuurd.

Uitstekende service.

Mooie stoffen, net iets anders dan de meeste winkels en ruime keuze.

Deze keer duurt het lang voor ik de bestelling krijg. Andere keren was het prima

De mooiste stoffen

De mooiste stoffen, gekozen op kwaliteit niet op zoeken naar goedkoop. Het zou fijn zijn als er iets meer beschrijving bij de stof staat.

Ruime keus

Ruime keuze en mooie stoffen

Ik ben zeer tevreden

Niet te lang moeten wachten op de levering en het stof is zoals ik het me voorstelde.

Goede snelle service. Goede kwaliteit stoffen

Goede snelle service. Goede kwaliteit stoffen

Heel tevreden en één van mijn favoriete online stoffenshops.

Ik heb twee stoffen besteld. Keurig verpakt ontvangen, zelfs met een gratis zelfmaakmodeblad erbij! Eén van de stoffen had een weeffout. Na contact met Böttger is dit naar tevredenheid opgelost.

Prachtige stoffen

Bijzondere stoffen van geweldige kwaliteit

Fijne webshop om naar mooie stoffen te zoeken

Waarom niet 5 sterren? De stevigheid en de mogelijke aanwending van de stoffen zijn niet altijd duidelijk. Het zou al helpen als er vermeld wordt voor welke kledingstukken een bepaalde stof geschikt is. Ik had laatst circa 6 proefjes aangevraagd, en qua type stof was er slechts 1 bruikbaar voor mijn project. Wel heb ik later één van de andere stofjes besteld voor een ander project. Maar over het algemeen wil ik graag direct beginnen en eerst proefstofjes aanvragen vind ik tijdverlies. Dan zoek ik mijn stofjes vaker bij een andere webshop die wel aangeeft waarvoor je de stof kunt gebruiken. Het klinkt alsof ik niet voldoende van stofjes weet , maar toch zit er tussen de ene en de andere punta vaak veel verschil, om maar iets te noemen. En jullie hebben juist zulke prachtige stoffen. Ik zou vaker kopen bij wat meer gegevens.. Ook een zoekterm met rekbaar of stretch zou prettig zijn.

Goede kwaliteit snelle verzending

Goede kwalititeit stoffen, voldoende informatie en goede fotos in de webshop. Pakketjes worden snel verzonden en netues ingepakt.

Al meerdere keren online materiaal gekocht. Altijd goed. Jammer voor mij is de winkel te ver daarom dit een ideale oplossing. Ik hoop dat het nog lang mogelijk is om op deze manier te winkelen bij Bottger.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.