Duurde best lang voor mijn patronen er waren.

Op 28 maart besteld en pas op 11 april binnen.

Mooie stoffen , prima afhandeling

De stoffen worden goed beschreven met goede foto’s op de site.

Geweldige stoffen!

De stoffen worden op de website heel goed beschreven, vaak ook hoe zwaar ze zijn en waar ze voor geschikt zijn. Je kunt daardoor geen misser maken. De foto’s zijn helder en geven goed weer. Fijne na service!

Zorgvuldig en mooi ingepakt Op de hoogte gehouden dmv mail wanneer pakket kwam

De aankoop is snel en goed geregeld en fijn dat hier nu eens niet verzendkosten gerekend worden.

Fijne onlinewinkel met mooie, exclusieve stoffen, maar website zou nog beter kunnen.

Fijne online winkel, maar juist omdat het online is zou informatie stof beter kunnen. Zo had ik half transparante stof besteld (wel heel mooi hoor) terwijl ik dacht het het niet-transparant was. Ook gewicht van de stof er altijd bij vermelden zou meer inzicht geven.

Zeer goed.

Geweldig zijde stof. Ik ben er super blij mee. Boven verwachting quality. Service heel goed. Vriendelijke dame aan de telefoon.

Ruime keuze stoffen

Ruime keuze, mooie stoffen, verzending vond ik iets te lang duren namelijk meer dan 1 week. Ik weet niet of dit normaal is maar dit was na de 90 jarige Katie.

Plezierig

Goede kwaliteit en prijs . Koop gaarne bij hun. Vindt het verzenden te lang duren 7 tot10 dagen.

Picobello

Goede informatie om de juiste keuze te kunnen maken

Alle lappen die ik koop voldoen aan kwaliteit. Staat ook bij waar het geschikt voor is. Grootte van het patroon met een cm erbij. Heel fijn en waar de stof van opgebouwd is

Goederen altijd netjes ingepakt. Je wordt op de hoogte gehouden van de verzending. Stoffen altijd mooie kwaliteit.

Hartstikke fijn

Fijne, mooie website. Goede informatie, veel keuze.

Super service

Mijn bestelde stof kwam mooi verpakt en was snel bezorgd. Ik beveel Bottger echt aan.

Slechte stof doorgestuurd

Ik heb de goede nummer besteld, het stof lijkt erop maar is niet dezelfde tekening !!!!

in het algemeen positief

Mijn ervaring is dat ik vrij snel de bestelde stoffen thuis ontvang. Soms duurt het wat lang, met name bij de uitverkoop. Het is me niet volledig duidelijk hoe ik de kosten van de stalen nu precies terug krijg. Bijvoorbeeld is het me niet duidelijk wanneer het bedrag eraf gehaald wordt, aangezien ik al gelijk bij het bestellen van stof betaal. Ook snap ik goed hoe de gespaarde punten te innen zijn. Maar dat komt denk ik nog wel.

Heel tevreden

Snel geleverd en prima verpakt

Uitstekend!

Duidelijke website en communicatie over mijn bestelling.

Prima service.

Ik heb goede ervaring met Botter stoffen. Als er bij de bestelling iets niet duidelijk is, wordt je gebeld. Prima service dus. De stof heb je ook snel in huis.

SUPER

Super webshop met heerlijke stoffen aan eerlijke prijzen. Vlugge levering. Topwinkel.

Zeer tevreden met uitermate snelle levering en goed verzorgd pakket!

Mooie stof en uitstekende service

Bestelling gedaan wilde net iets meer en toch nog een zachtere tint. Meteen geregeld door vriendelijke klantenservice. Plaatje leek heel mooie stof maar dat was het ook. Zou een volgende keer weer bestellen bij Böttger.

Twijfel niet. .bestel

Tevreden over de hele lijn. Stoffen zijn super en op en top service

Goede kwaliteit

Bevalt uitstekend om online te bestellen

Werd netjes verzorgd afgeleverd

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.