Goede kwaliteit

Ben erg blij met mijn bestellen, de stof is van goede kwaliteit, de kleur ontzettend mooi en ik kan niet wachten om er een mooie rok van te gaan maken.

Verzorgde website.

Handig, alles is eenvoudig op te zoeken, door samenstelling materiaal, kleur en toepassing van de stoffen. Mooie foto’s van de stoffen, geven exact de uitstraling weer, met de weergave van de kleuren! Een uitgebreide collectie voor verschillende doeleinden. Extra nog de collectie patronen en fournituren. Kortom ‘top’.

Goede kwalieit stoffen

Vriendelijke , je kunt een staal bestellen van de stof. Goede kwaliteit en goede prijs. Alleen het verzenden duurt wat lang, 8 tot 10 dagen bevoor je de stof thuis hebt.

Zeer mooie stoffen

Een zeer prettige stoffenwinkel met kwaliteitsstoffen. Snelle afhandeling van je bestelling en snelle bezorging. Kortom een fijne winkel om zaken mee te doen.

Zeer snelle service

Behalve het geweldige aanbod van deze Böttger, is de verzend servive ook zeer snel!

Heel fijne service

Al meerdere keren besteld bij deze webshop. Steeds tevreden. Mooi assortiment, kwaliteitsstoffen. De stalenservice is geweldig want stoffen online kopen blijft lastig " zonder de stoffen te kunnen voelen". Met de stalenservice is dat opgelost. Vragen via de mail worden adequaat beantwoord. Stof wordt goed ingepakt afgeleverd. Kortom, blij met deze stoffenwinkel. Een verademing in vergelijking met veel andere online stoffenwinkels die alleen voor de lage prijzen gaan!

Kwaliteitsstoffen

Ruime keuze kwaliteitsstoffen die je niet zo snel ergens anders vindt.

Prima ervaring. Snelle levering.

Makkelijk te bestellen via internet. En levering binnen 2 dagen.

Heel veel keus

Prima service, ik werd gebeld toen er in de stof een foutje zat, ik heb daarna een vergoeding gehad. De bezorging gaat ook goed, netjes verpakt, en in een paar dagen in huis.

Prachtige stoffen, snelle levering!

Prachtige stoffen, snelle levering!

Tot nu toe alles prima geregeld. Super in deze coronatijd.

Alvorens stof te kopen heb ik 3 stalen aangevraagd waarvan ik van 2 stof zal bestellen. Met betrekking tot de toegezonden stalen was dit werkelijk keurig geregeld. Dank daarvoor.

Ik weet wat ik wil bestellen

Ik heb het artikel nummer die ik wil bestellen en de afhandeling van de Bottger is prima, met feedback via mail. Dat zie je weinig bij andere internet bestellingen.

Mooie stoffen, goede service

Ik maak gebruik van hun webshop en daar ben ik heel tevreden over.

prachtige stoffen, zorgvuldige verwerking van de bestelling.

prachtige stoffen, zorgvuldige verwerking van de bestelling.

Echte kwaliteits stoffen

Mooie stoffen mooie kleuren en echt een goede kwaliteit. Verder wordt alles goed mooi verpakt snel geleverd. Dus ik ben helemaal blij!

Moeiteloos je patroon vinden.

Prettig en makkelijk en te overzien.

prima ervaring

Het is goed te volgen

Prima product.

Precies wat ik had besteld.

Prachtige stof, perfect verpakt en Verzonden

Positief!

Zeer tevreden!

Gratis staaltjes, snel geleverd, wat wil je nog meer?

Mooie stoffen, snel geleverd

Ik ben al een tijd klant bij Böttger, en ik zal zeker vaker stoffen bestellen

Prachtige stoffen en kwaliteit

Stoffen zoals omschreven en snelle levering. Ben erg tevreden.

Goede service, mooie stoffen.

Heel fijn geholpen. Stofstalen besteld en aangegeven wat ik zocht. Er zijn extra stalen opgestuurd met de gezochte stoffen. Geweldig, Fijn dat er mee gedacht wordt!!

Vlotte bediening. De site mag nog wel wat verder gedefinieerd worden, meer rubrieken is makkelijker zoeken!

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.