Heel tevreden!

Een goede website en ook het leveren van de bestelling loopt goed en netjes.

Veel keuze

Positief, levertijd vind ik wel wat lang.

Always a broad selection of fabrics

I’m often looking for unique textiles which I can use for my business and I enjoy looking through the selection both online and in the shop. The shop can get VERY crowded though especially by the register where there are a lot of nice fabrics

Mooie stoffen.

Bij Böttger koop ik graag wollen stoffen. Het is wat moeilijk zoeken op de website, want onder de noemer ‘wol’ vind je lang niet alle stoffen. Je moet speciaal zoeken bv onder de term Harris Tweed, dan vind je er meer. Maar erg mooie stoffen.

Mooie stof, snel geleverd

Prachtige kwaliteit en goede service

Ik heb allereerst 4 stofstaaltjes besteld. De stalen zijn gratis en royaal van afmeting waardoor een goede beoordeling mogelijk is. Vervolgens 2 stoffen besteld, die snel geleverd werden. Ben er heel blij mee

correcte afhandeling

ben gebeld voor verdere informatie

Mooie stoffen ben er gelijk mee begonnen.

Het was voor het eerst dat ik bij jullie heb besteld. Zeer attent met een belletje over een patroon. Snel ontvangen en gelijk aan de gang.

Zeer tevreden.

Mooie stof uitgekozen, met korting! Stof is in het echt zoals op het plaatje. Vlot geleverd en heel netjes verpakt. Als het kan wordt er een brievenbuspakje van gemaakt en hoef je dus niet eens thuis te blijven. Goed op de hoogte gehouden over de verzending, via de mail. Erg tevreden!

Super stoffen en snelle levering

Prachtige stoffen, uitstekende kwaliteit en nette service!

Mijn ervaring is dat de bestelling voldoet aan mijn wens

Altijd correct geholpen

Beveel ik aan

Goede service en prachtige stoffen.

Ik werd op dezelfde dag dat ik had besteld even gebeld om te zorgen dat ik de juiste kleur garen bij de stof zou krijgen. Super attent, en het pakje was de volgende dag al binnen. Echt een van de betere stoffenwinkels in NL.

Zeer snel geleverd

Erg netjes dat staaltje kosteloos is en supersnel opgestuurd . Was mijn eerste ervaring en nog geen ‘ echte’ lap stof besteld maar kom Zeker terug

uitstekende service

Uitstekende service! Het begint al met het gratis toesturen [ja, echt gratis, ook geen portokosten] van de stofstalen. Dat voelt of je in een echte stoffewinkel bent waar het voelen en bekijken zo belangrijk is. Verder vind ik de bovengrens van 30 euro bestelwaarde heel redelijk. Je bedenkt je nog wel eens als je voor 50 of 75 euro "moet"bestellen, dan koop je toch spullen die je eigenlijk niet zo nodig hebt. De webwinkel is duidelijk en overzichtelijk. De prijzen zijn heel redelijk en naar verhouding tot de stof die je koopt. De stoffen die ik n.a.v. mijn proeflapjes heb gekocht waren na 2 werkdagen binnen. Dit zal zeker een [web] winkel zijn waar ik vaker terugkom!

Goed, snel en betrouwbaar

Snelle levering. Altijd lastig om stof via de webshop te kopen. Maar het is kwalitatief goede stof.

Netjes en correct is alles verzorgd.

ik ben tevreden

snelle en verzorgde levering

Mooie stof en snel geleverd.

Bij twijfel een monster bestellen heb ik heel goed ervaren. De hele mooie stof is alleen niet geschikt waar ik het voor wilde gebruiken.

Zijn erg betrokken

Er waren vragen rond mijn bestelling,Er werd keurig gebeld. Alles werd zonder problemen geleverd

Ruime keus kwaliteitsstoffen

Veel mooie stoffen en perfecte verzending. Het zoeken in de website gaat nog wat lastig en ik zou ook meer informatie over de stof graag zien.

zeer tevreden

ik heb stof van bont besteld en was hier zeer tevreden over, het was heel netjes verpakt en vlot bezorgt

Super tevreden

Altijd tevreden over de kwaliteit en de service.

Snel en doeltreffend

zie boven

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.