Erg tevreden

Eerst gratis monsters ontvangen en daarna bestelling snel geleverd. Erg blij mee

Gewoon goed

Erg fijn om een website te hebben waarbij de foto's duidelijk en de informatie volledig is zodat je ook krijgt wat je verwacht. Snelle levering en fijne klantenservice (ik had iets fout gedaan bij de bestelling).

Goed verzorgd en snelle levering

Netjes verpakt, snelle service.

Prima service.

Goede kwaliteit.

DE…..ervaring zoals het moet !!!!

Fijne ervaring ,wordt gebeld omdat het patroon niet op voorraad was en nog enkele weken duurde voordat het kwam . Er werdt door de dame een nieuw patroon gezocht en samen bekeken of het mijn goedkeuring had. Toppie!!!

website zeer duidelijk, ik had/heb moeite om via ideal te betalen. zeer goede service.

Geen communicatie. Vorige bestelling ook al.

We wachten nu ook op informatie over de status van de bestelling. Mail gezonden geen reactie

Als verliep volgens het gewenste

Prima, vlot

Prima en vlot. Fijn dat de stofstaaltjes gratis waren.

Snelle keurige levering

zeer deskundig, mooie stoffen en correcte service

zeer deskundige en correcte service

Snel en goed

Heel fijn dat ik gratis! proeflapjes kon bestellen. Het bekijken van de kleur in het echt en het voelen van het materiaal is voor mij van groot belang.

Prachtige stof

Mooie gemêleerde linnen stof. Fijn dat je bijpassend garen kan laten uitzoeken door Bottger.

Uitverkoop vaak stof die niet goed is

Jammer dat de stof niet goed was. Er zat op de vouwlijn een lange lijn die niet goed was

Vlotte en keurig nette afhandeling, super!

Keurige nette zaak, hoge kwaliteit en meegaand met de mode! Snelle levering.

Correct ontvangen.

De bestelde staaltjes ontvangen, zo zal ik makkelijker bestellen. Bedankt hiervoor.

Uitstekende service en aandacht voor klant

Ik had een staal aangevraagd en de levering duurde iets langer dan gebruikelijk. Ik kreeg keurig een mail toegestuurd waarin de vertraging werd gemeld en ook de reden waardoor het toezenden van de staal vertraagd was. Zoals ik al eerder ervaren heb is de service bij Böttger stoffen uitstekend.

Uitstekende service

Correct en uitstekende prijs/kwaliteit!

Geweldig dat staaltjes stof zijn te bestellen.

Daardoor heb ik goed inzicht gekregen in de stofsoort en heb ik kunnen vaststellen dat het voor het doel waarvoor in het heb aangevraagd niet goed geschikt is. Prima service!

Goede uitleg van de procedure

Alles wordt netjes aan gegeven van het begin tot het eind . Je weet precies waar jou bestelling in de procedure is .

Fijne service

Snel goed en kwaliteit voor een mooie prijs

Mooi verpakt.

Mooie stoffen, mooi verpakt

Mooie stof ! Goed verpakt!

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.