Allerlei artikelen besteld vorige week en aan het eind van de week waren de spulletjes al binnen. Super netjes afgeleverd en alles wat ik besteld heb was geleverd. Mooie stof hoor nu nog in elkaar zetten. Heel hartelijk dank. Marion Hager

Redelijk

De beschrijving vind ik onvoldoende: gewicht wasvoorschrift en mogelijkheden ontbreken vaak. Prijzen vrij hoog. Wel klantvriendelijk!

Mooie stoffen. Goede kwaliteit.

Stof voldoet aan verwachting en ziet er precies eender uit als op de foto. Mijn ervaring bij andere webshops vaak anders als op de foto. Keurig verpakt. In een woord uitstekend.

Iets langere levertijd dan dat ik gewend ben

Heel fijn om proeflapjes te kunnen bestellen, zodat ik kan voelen welke stof ik ga kopen

goede winkel, goede communicatie, snelle levering

goede service en mooie stoffen

Helaas was èèn van de stoffen die ik had besteld niet meer in voldoende lengte aanwezig. Hierover werd ik gebeld en is het keurig opgelost.

Böttger verkoopt prachtige modestoffen.

De website van Böttger vind ik er goed uitzien. Overzichtelijk en veel foto’s van de stof zodat het makkelijk is om te kopen via de website. Wat ik wel mis is dat niet altijd bij de stof het stofgewicht gr/m2 staat vermeld. Dat vind ik wel belangrijk. Verder heel fijn dat ik kosteloos een staaltje kan aanvragen.

Giede ervaring

Ze doen wat ze beloven

Wat ik fijn vind als je voor een klein bedrag besteld, dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ik was in eerste instantie al verrast dat ik stalen kon bestellen. Dit is erg fijn om goed te kunnen beoordelen of de stof gesvhikt is voor wat ik ervan wil maken. En daarbij de snelle levering. Top!

Goede ,snelle service met royale stalen.

Gratis stalen!

Vanwege de enorme keuze en omdat ik het lastig vind stoffen te bestellen zonder ze eerst gezien te hebben, bestelde ik een aantal stalen. Deze werden me per omgaande post en kosteloos toegestuurd. Een heel goede service!

Prachtige stof, snel verzonden

Bottger heeft zulke prachtige stoffen. Ze verzenden ook snel en netjes.

Geweldige stofstaaltjes service!

Wat een geweldige stofstaaltjes service! Omdat het gratis wordt aangeboden hier, bestel ik voortaan hier mijn online stoffen.

Super service.

Een mailtje of telefoontje en alles wordt snel en zorgvuldig afgehandeld.

Ruime keuze in mooie stoffen maar niet zo’n snelle levering

Nadat ik mijn keuze had gemaakt, lukte het afronden van de bestelling om onverklaarbare reden niet. De volgende dag de streepjes op mijn naam weggehaald, toen lukte het gelukkig wel. Helaas heb ik de stof pas bijna twee weken later ontvangen.

ik kan geen betere stoffenspeciaalzaak verzinnen !! ik kom al jaren bij Bottger

Top zaak!!

Fijne website, duidelijk en veel keuze.

Ik vind het fijn dat er van een stof meerder foto's zijn. Natuurlijk heb ik ervaring met stoffen maar via internet is het toch een beetje gokken. De stoffen die ik bij jullie gekocht deden aan alle verwachtingen. Levering prima. Leuk kleinigheidje erbij. Kortom TOP!

Mooie stoffen voor een prima prijs

Snel geleverd en behulpzame klantenservice. Ik had het patroon snel nodig en ze zijn er meteen achteraan gegaan en alsnog direct met dhl verstuurd.

Correcte afwerking van de bestelling en de levering en bezorging is o.k

Leuke babystofjes gekocht

Eerste keer bij Böttger stoffen besteld maar zeer tevreden. Heb babystofjes besteld dus kan weer enkele leuke pakjes maken.

Prima service en kwaliteit van de stoffen.

Prima service en kwaliteit van de stoffen.

Uitstekende ervaring!

In corona tijd, via de website bijpassende voering uitzoeken is best lastig, ik heb dit overgelaten aan de medewerkers van Bottger, uitstekende keuze! Bedankt!

Dik tevreden

Zeer tevreden, bestelling snel bezorgd, keurig stevig verpakt.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.