Online een satijnen stretchstof besteld met een mooie print. Twee dagen later al in huis en in het echt nog mooier dan op de foto. Hier ga ik vaker bestellen! Yvonne Silhouet Maatkleding

moet beter zijn

Ik wil graag de filters verbeteren. Het is erg moeilijk om de dichtheid van een stof te begrijpen als het gewicht per vierkante meter niet wordt aangegeven.

Goede stoffen, beetje trage levering.

De Nooteboom stoffen zijn in een aantal winkels te koop, maar deze geven niet de korting van Böttger. Mooie stoffen, nooit spijt gehad. De levering duurt enkele dagen, geduld hebben dus, maar binnen een week heb je de stof binnen. Ik bestel ook bij Stoffenbestellen.nl, deze heeft ook een mooi assortiment, andere stoffen, sommige luxer en duurder.

stoffen perfect, aflevering DHL niet goed Bestelde

Bestelde stoffen keurig verpakt en zoals op de website vermeld stond. De aflevering verliep minder goed, maar daar heb ik jullie al over gesproken. Het weerhoudt me niet om nieuwe stof te bestellen!

zeer goed

prima afleveringen

Goede service, mooie stoffen.

Snelle levering, mooie stoffen, goede service

Men denkt met de klant mee, ze bellen als ze twijfelen of ik wel het juiste artikel heb besteld. Super fijn.

Helemaal tevreden

De bestelde stof voldeed helemaal aan mijn verwachting

Boven verwachting.

Ik zocht een patroon voor een jurk in een grote maat. Prachtig simpel model gevonden en...gemaakt in verschillende variaties. Heel exclusief.

Fijne winkel om online te bestellen

Böttger Stoffen is een fijne winkel om online te bestellen. De stoffen worden netjes geknipt, goed verpakt verzonden. Het assortiment is veelzijdig, van voordelige stof tot luxe italiaanse stoffen. Heel prettig vind ik , dat je bij deze winkel gratis stalen kunt bestellen.

Erg goed

Omschrijven nog stoffen is goed evenals de kleuren. Snelle levering!

Mooie stoffen en snelle service

Heel positief.

Gaat er iets mis ontrent betaling, of heb je vragen over de stof of i d.,geen probleem .Dik tevreden.

Topkwaliteit……maar aan de prijzige kant!

Topkwaliteit maar aan de prijzige kant …..en wat problemen bij de levering (opvolging). Met vriendelijke groet!

Ongezien kopen is wel een dingetje. Maar ik ben tevreden.

Mooie stoffen, snelle verzending

Zie boven

Prachtige luxe bouclé stoffen

Heb reeds tweemaal bovengenoemde stoffen uit hun kwalitatief hoogstaande bouclé stoffen gekocht: zeer fraai. Fijn dat zoiets bij deze zaak te vinden is.

Prima, erg tevreden

Prima, zeer klant gericht , achteraf betalen dacht ik en dat geeft aan dat je er vanuit gaat dat het goed werkt bij je klanten en er vertrouwen in hebt dat ze dit ook in orde maken !

Uitstekende service

Prima service.. Doen echt moeite voor mij als klant

Een prachtige zaak

Tijdens lockdown kwam mijn bestelling na 7 dagen. Ik had verwacht dat dit sneller zou gaan. Verder was de bestelling prima verzorgd.

Fijne site, slechte bezorging door DPD

Op 29/7 mijn order geplaatst, op 31/7 was deze bij DPD bekend en pas op 4/8 door DPD bezorgd.

leuk dat je gratis staaltjes krijgt

bestelling netjes en op tijd verzonden

Prachtige stoffen en goede service

De service m.b t de staaltjes is prima, ook wanneer het nog niet op de website staat. Denken net hè mee op grond van je wensen.

Heel prettige (web)winkel, slechts eenmaal lijfelijk bezocht maar meermalen via internet iets gek.

Jammer dat alkmaar op 3 uur treinreizen is en dan nu ook nog met mondkapje.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.