Stof was niet meer op voorraad, werd daar laat over geinformeerd

Tot deze bestelling zeer tevreden, nu iets minder. Stof was niet meer op voorraad, werd daar laat over geïnformeerd. Zou week later komen, maar nee, weer gebeld. Uiteindelijk kwam het nog een week later. Iets meer communicatie was fijn geweest.

Zowel telefonisch of via mail erg tevreden.

Proefstaaltjes snel verstuurd na mijn aanvraag

Verzending was prima en snel.

Mooie stoffen collectie ook in het luxere segment, perfecte service.

Ook nu weer een prachtige bouclé achtige stof besteld met voeringstof: bleek ook even fraai als ik gedacht had. Vriendelijke medewerkers en leidinggevende. Uitstekend. Had graag ook een mooie winterkwaliteit zwarte met een werkje van grijs/goud/beige bouclé wollen stof willen hebben maar kon die niet vinden.

Topwinkel.

Mooie stoffen. Ze zijn per email en telefoon bereikbaar en adviseren graag en goed. Vriendelijke mensen. Veel online winkels zijn slecht of niet bereikbaar.

Stof wil je zien en voelen. Dat kan met de gratis samples! Keifijn.

possitieve ervaring

was mijn eerste bestelling stoffen goed verpakt en snelle levering zeer tevreden

Prachtige stoffen

Kwaliteitsstoffen en zoveel keuze!

Helaas heb ik de laatste bestelling (nog) niet ontvangen. Deze is vorige week vrijdag door u verstuurd. Het betreft een staal. 1000017794 Misschien kan ik deze nogmaals ontvangen. Verder ben ik altijd zeer tevreden. Over het versturen, maar zeker over de kwaliteit van uw stoffen Hartelijke groet Nardy Wegman

mooie stof goede levering

Keurig verpakt en geleverd

Keurig op het afgesproken tijdstip geleverd netjes verpakt

Klasse!

Geweldige service. Als een cadeau voor jezelf ingepakt.

uitstekend!

Stof ziet er uit als op de foto mooi verpakt bijpassend garen ik kan de site aanbevelen!

Smells levering!

Mooie stoffen, prachtige kwaliteit!

Werkt prima, moet altijd een beetje zoeken of iets tricot is of niet, beetje mijn ding want jullie zijn wel overal duidelijk in , met een belletje altijd alles duidelijk en zeer vriendelijk in de benadering ! ZELF winkel gehad en ben zeer gevoelig voor manier van communicatie over bestelling , niets teveel , zo komt het over.Dus een en al compliment !!!!

prachtige stoffen, correcte prijs, goede bezorgdienst!!

super! heel tevreden

Mooie kwaliteit stof

Mooie stof voldeed aan mijn verwachtingen. Gewichtvan stof was wel fijn geweest interesse weten, zodat ik nog beter wist waar ik voor koos

Redelijk tot goed

De stof die ik besteld heb was netjes ingepakt, maar bij de beide bestellingen was er 2 á 3 cm te weinig stof afgeknipt! De levering was wel snel.

Zo netjes en vlot geleverd!

Her pakket kwam volgens afspraak. Het zat keurig verpakt in papier en een doosje er omheen! De kleur van de stof stemde overeen met de kleur op de website. Bedankt ervoor!

Vlot en vertrouwd.

Ben zeer tevreden,vlotte reactie op bestellingen en altijd bij contact vriendelijk te woord gestaan.

Mooie stoffen

Mooie stoffen , voldoende keuze , gratis stalen goede service ! Minpunt is dat de bestelling erg lang onderweg is .

Ontzettend blij met het aanbod en de service.

Het is een feest om zoveel mooie stoffen op de website van Böttger te vinden. Kleuren en omschrijving van de stoffen zijn heel goed weergegeven. Uitstekende aanvullende hulp bij het vinden van het bijpassend garen. Stoffen en fournituren waren keurig verpakt en werden snel geleverd.

Staaltjes gratis bestellen, alleen even zoeken, verzenden en binnen enkele dagen zijn de stofjes thuis te bewonderen. De hoeveelheid is ruimschoots voldoende om de stof te beoordelen!

Ik ben kontent

Mooie stof, op tijd geleverd.

Mooie kwaliteit

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.