Correcte afhandeling

Mooie kwaliteitsstoffen, kom ik terug.

Erg prettig

De goede service heeft mij geholpen mijn keuze te maken. Erg tevreden en zeker aanbevolen

prima kwaliteit, snelle levering. Persoonlijk contact als iets niet in voorraad is.

Behulpzame mensen, die contact opnemen en een alternatief aanbieden als iets niet meer op voorraad is. Erg tevreden over de kwaliteit van de stoffen.

good

it took a bit long to arrive, but free samples are a great service.

Geweldige service!

Telefonisch een verzoek gedaan! Verzoek werd ingewilligd en na een paar dagen werd de stof thuisbezorgd! Zelfs nog een blad cadeau gekregen. Zeer tevreden.

Prachtige stoffen.

Hele mooie stoffen en de online winkel ziet er professioneel uit. Duidelijk de stofsoorten bij elkaar. Kortom een aanbeveler.

Diverse samples voor 0 euro besteld en ontvangen. Complimenten voor deze service.

Super tevreden

Ik heb tot nu toe alleen een paar staaltjes besteld. Ik vind dat fantastisch dat ik dat kon doen. Ik ken de zaak uit vroegere tijden, en ben altijd enthousiast geweest over de mooie en vele stoffen. Dus zeer tevreden.

Proefstofjes

Mijn bestelling is naar tevredenheid afgehandeld

Duidelijke website.

Mijn eerste ervaring is goed.

Goed verzorgd, en snel in huis.

mooi

Mooie stoffen, maar het duurt wel érg lang voordat ik de gevraagde stalen opgestuurd krijg. Heb inmiddels de stoffen elders besteld.

Geweldig. Besteld en ontvangen.

Ben ongelooflijk blij dat ik de stalen kan aanvragen. Ze zijn genummerd en op bijbehorende pakbon benoemd. Helaas kwamen ze niet in aanmerking voor het mijn project, bijzonder jammer. Een geweldige service waar ik zeer naar tevredenheid gebruik van heb kunnen maken.

Snele delivering,thank you...!

Mooie stoffen voldoen aan de verwachting

Het is wel jammer dat de vervoerder bij het afgeven van het pakketje aan de buren, het briefje dat ik zou moeten krijgen over de afgifte bij de buren niet bij mij in de brievenbus heeft gedaan maar bij weer andere buren.

bezorging vlekkeloos verlopen

prima verlopen

Goede levering, goed verpakt

Prima stof en service

Prima stof en service

Stoffen voldoen kwalitatief en qua kleur aan al mijn verwachtingen

Zeer goede snelle service. Leuke attentie bij bestelling.

Zeer fijne webshop en fantastische service

Elke keer weer n feest om stoffen te bestellen bij Bottger. De service is geweldig er word heel fijn met je mee gedacht. Ben lekker aan het reclame maken. Zo fijn om een stoffen zaak gevonden te hebben met deze fijne service.

Bestellen? Komt altijd goed.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte levering Stof staaltjes goed formaat voor beoordeling. Nummering stofstaaltjes,zodat je hem op de bestellijst terug kunt vinden. Bestellings wijze is eenvoudig en snel te regelen.

kwaliteit is top, na betrokken telefonische info van stoffen en levering

Makkelijke manier voor prachtig stof.

Prachtige stoffen en goed in beeld gebracht op de website.

Fijne behandeling.

Voor elk wat wils

Mooie betaalbare stoffen en ook exclusievere stoffen , veel keuze

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.