Er stond stretch satijn maar er was geen stretch te bekennen en de kleur was ook flauwer dan ik dacht. De afwerking en de snelheid van het ontvangen van product was goed

Superervaring door de service dat je een stukje stof krijgt voor je besluit tot je aankoop. Keurig geleverd, al zou he het sneller willen.

Prima kwaliteit . Snelle levering

Prima, ik bestel hier graag. Alleen een tip, “ bij sommige stoffen, bv . Travel stof is het verstandig om te vermelden, hoe je de stof moet bewerken”. Moeilijk te stikken. Alle naalden geprobeerd. Tenslotte papier erover gelegd. Moeilijk te verwerken stof. Valt wel mooi.

fijne stof, beantwoordt de verwachting. Bezorging:Mwah....

Werd bezorgd door de brievenbus, maar paste daar nauwelijks in. Ik kreeg de doos maar zeer moeizaam uit de brievenbus. Hij zat er muurvast ingeklemd.

Mooie stoffen

Het duurt wel iets langer voor de aflevering

Moie stoffen

Snelle levering en contact met de zaak persoonlijk

Mooie stoffen, goede service

Bottger verkoopt mooie kwaliteit stoffen en een goed assortiment. Online stoffen kopen is niet ideaal, maar stalen worden gratis toegestuurd en zijn van een behoorlijk formaat zodat je de stof goed kunt beoordelen. Ook telefonisch wordt je goed geholpen als er iets niet lukt met bestellen of vragen hebt over een stof / fournituren.

Mooie stof, goede levering

Rode spijkerstof besteld, vanaf een plaatje...altijd spannend! De stof is in echt nóg mooier. Het bestellen gaat eenvoudig en de levering is prima!

Prima afgehandeld. Ga zo door.

Heb stof besteld, maar er was niet genoeg op voorraad, werd gebeld en samen alternatief gezocht, goed uitgepakt.

Reageren snel en beantwoorden snel de vragen via mail

Reageren snel en beantwoorden snel de vragen via mail

mooie uitgebreide collectie

Een duidelijke vermelding van de kwaliteit, prijs en toepassing ervan.

Top stof en snelle levering Ga hier zeker weer bestellen

Goede service, mooie stoffen

Fijne eerste ervaring

Ik werd opgebeld omdat besteld patroon niet in voorraad was om te vragen hoe bestelling mocht afgewerkt worden. Persoonlijke benadering is top. Ik hoop dat ook de opvolging van de nalevering nog zal gebeuren.

Wederom een zeer goede ervaring

Betrouwbaar. Ruime keuze. Goede kwaliteit. Foto komt heel goed overeen met de werkelijkheid. Snelle levering. Goede service. Afgelopen jaar ook vaker besteld met dezelfde ervaring.

Een andere stof gekozen omdat de bestelde stof niet meer verkrijgbaar was. 1 telefoontje en ik kreeg de volgende dag mijn nieuwe bestelling. Alweer een goede service met mooie stoffen

Snelle levering van mijn bestelling. Ben erg tevreden over de service

Prachtige stoffen

Deze winkel/website verkoopt een prachtig assortiment stoffen. Een echte aanrader! Jammer alleen dat de verzending met DHL gaat. Böttger stoffen heeft snel verzonden, maar DHL is érg langzaam... Ik wacht al sinds 5 dagen op mijn pakket. Post.nl is sneller

online stof kopen gaat prima

Ik had via de webshop meerdere sample besteld. Heel fijn. Maar uiteindelijk toch een afspraak in de winkel gemaakt omdat daar de keuze nog groter is. Ben zeer tevreden over mijn aankopen.

Veel keuze, prettige bediening . De winkel vind ik wel erg vol

Zie kolom boven

Ben blij met de proeflapjes en vervolgens de bestelling die ik doe . Donkerblauwe luxe linnen ga ik zeker bestellen . Mooie kwaliteit

Goede ervaring, snelle bezorging en fijn dat ik de staaltjes stof kon bekijken.

Veel keuze, snelle levering

Ik mis een duidelijke omschrijving van de stof, bv dun, soepel, stretch, doorschijnend of juist niet, stevig etc. Het zou handig zijn om per stof soort een kleur sortering te hebben. En een filter om bv uni of print te kiezen. Groetjes Susan

Mooie stoffen van goede kwaliteit

Bij Botcher kan ik altijd slagen voor mijn stoffen. De stoffen worden regelmatig op nieuw aangevuld. Ze zijn van goede kwaliteit.

doeltreffend en klantgericht

Servicegericht, snelle reacties, zorgvuldig

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.