Precies zoals ik had gehoopt

De stof zag er prachtig uit. Precies zolas op de foto van de website

Buiten verwachting een zeer goede ervaring

Had nog nooit stoffen via internet gekocht. Zo prettig en overzichtelijk. Veel informatie bij de keuze, meer als in de winkel. Voor mij was het rustiger zoeken. In een winkel koop ik maar een lap of geen, terwijl ik meer wil kopen. Bij Böttger wel vier lappen gekocht. Alle vier uitstekend geslaagd.

Goed en correct

Snelle bezorging

Alles in orde

Ik had verwacht dat walkloden een geweven stof was maar ze is tricot (jersey). Ik wil nog een paar testjes doen alvorens te bestellen o.a. een krimptest. Groetjes

prima.

Snel geleverd, netjes verzorgd, garen in bijpassende kleur, mooie collectie in verschillende prijsklassen

Prima en snel geleverd.

Hele leuke webshop, woon best achteraf, dus hier in de buurt geen stoffen te koop.ook heel leuk dat er nu stoffen uit de burda op de webshop te koop zijn.

Website is niet zo duidelijk

Ik had hulp nodig om te bestellen

Overzichtelijke webshop

positief

Uitstekende website en bij telefonische vragen zeer behulpzaam. Pakket met DPD was er binnen enkele dagen.

Nvt

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Mijn online bestelling is perfect en vakkundig doorgevoerd en verzonden. Ik heb het pakket inmiddels ontvangen in een mooi pakpapier, waardoor het lijkt of je een cadeautje ontvangt. Super!

Prima levering en duidelijke stalen. Ik ga er bestellen

Mooie stoffen, geen bestelbevestiging

De stoffen zijn mooi van kwaliteit. Het is jammer dat het fout liep met bestellen via een iPad. Later alsnog bestelling gedaan via laptop alleen ontving ik geen bestelbevestiging waardoor je geen idee had wanneer de stoffen geleverd zouden worden.

ik heb alleen maar een patroon besteld

Ik snap niet waarom dat patroon niet gewoon per post verstuurd kon worden, ipv met de pakketdienst. Was voor mij als klant vele malen goedkoper geweest.

heel goed verzorgd en snelle levering

Ik ben heel tevreden. Er bleek iets niet direct leverbaar waarover direct telefonisch contact werd opgenomen om naar ene oplossing te zoek. Top service! bedankt

mooie stoffen en snelle levering

ik heb al verschillende keren stof besteld en tot nu toe mooie stoffen ontvangen. goede kwaliteit. lage drempel voor gratis verzending in vergelijking met andere sites om online stoffen te bestellen.

Buitengewoon servicegericht

Ik zag een prachtige stof in de webshop, maar wist niet zeker of deze geschikt was voor mijn project. Ik had toen een staal aangevraagd en binnen 3 dagen had ik het ontvangen. En dat in deze tijd. Enorm servicegericht!

Zeer vriendelijk, prachtige collectie stoffen en goede kwaliteit

Na de website te hebben bekeken heb ik telefonisch contact gehad. De betrokken persoon was zeer vriendelijk en gaf veel informatie. De bestelling werd snel geleverd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de stoffen.

goede levering

alleen jammer dat de rode kleur van de proefmonsters niet bij het stof pasten,lijkt op de site heel anders,idee om er vanuit jullie een passende staal bij te doen en dan kun je thuis zien of je het mooi vindt.

Overzichtelijk

Alles duidelijk en overzichtelijk te bekijken

Een ervaring delen zonder ervaring ...

Ik wacht nog op de bestelling. Het is alleen een patroontje. Dat kost 5 euro aan bezorgkosten. Dat past in de brievenbus lijkt mij. Het duurt langer dan ik dacht maar dat ligt vermoedelijk aan de drukte voor de postbezorgers. Al bij al...

Ik heb het nog niet ontvangen.

Bestelling reactie van uw kant is snel, maar ontvangst is traag.

Veel prachtige stoffen

Het is moeilijk om specifiek te zoeken naar een bepaalde stof. De zoekmachine geeft voortdurend dezelfde pagina, wat je ook zoekt. Er is heel veel ,maar het is niet makkelijk het juiste te vinden

Geweldige service

Kleur uitzoeken via een beeldscherm is ingewikkeld. Gelukkig stuurt Böttger geheel kosteloos (hoewel ze van mij best wel wat voor de verzendkosten hadden mogen vragen) een staaltje vd stof, waar je interesse naar uitgaat. Dat is nog eens service, die je nog maar zelden tegenkomt tegenwoordig

Snelle reactie

Fijn om stalen te ontvangen en daarbij gratis.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.