Schitterende stoffen

Ontzettend mooie stof, mooi ingepakt en snel bezorgd. Heel blij mee.

Mooie stoffen

De stof die ik besteld had voldeed aan de verwachting mooie kleuren en goede kwaliteit prijs verhouding!

Zelfs tijdens de loxkdown word je clot geholpen en krijg je je bestelling snel binnen. Echt super.

Mooie stoffen en ruime sortering

De levering duurt lang, ruim een week..

veel keus

ik heb al heel lang niet genaaid en dat bloesje en stof vond ik zo leuk. ik ga het bestellen . maar denkt aan de postbode deze week, heb medelijden met hen

Prachtige modestoffen en overzichtelijke website.

Het is prettig dat ik eerst stalen kan bestellen voordat ik desbetreffende stof koop. De levering is snel.

Prachtige stoffen!

Zou stoffen meer specifiek onderverdelen. Soms lang zoeken terwijl ik alle verschillende stoffen ken!

Mooie stoffen en goede service

Heel fijn dat je makkelijk eerst stalen kunt bestellen, zodat je ook online een goede keus kunt maken.

Mijn stalen stof gd ontvangen zal binnenkort een bestelling plaatsen

Mijn stalen gd ontvangen ik zal binnenkort bestelling plaatsen.

3 stalen aangevraagd en behoorlijk snel gratis geleverd

3stalen aangevraagd en behoorlijk snel geleverd. Zo kan ik goed beoordelen welke stof het meest geschikt is.

alles prima verzorgd

vanuit de winkels perfect geregeld . telefonisch bestelling gedaan na enkele dagen pakket bezorgd keurig verpakt

Oke

Ik belde waar mijn bestelling bleef. Op 1/2, er werd verteld dat het geld vrijdag pas binnen was gekomen. Dus 29/1. Het was overgemaakt op zaterdag 23/1. Ik weet niet waar het fout ging maar dat is natuurlijk belachelijk. Voor de rest leuke stoffen en ben al heerlijk aan het kleding maken beginnen.

Goed product prima levering

Mooie kwaliteit. Foto's komen erg dichtbij de kkeuren in t echt

Eerst staaltjes bestellen, daarna de stof: Prima!

Online is pure noodzaak; beter is om het in de winkel de stoffen te kopen. Dan kun je ook bijpassende voering, boord, garen, knopen ea fournituren uitzoeken. Ook leuk dat Bottger nu Burda stoffen verkoopt.

Van begin tot het eind alles goed geregeld

Bestellingen worden altijd goed geleverd. Als er iets aan de hand is bv stof niet leverbaar wordt dit netjes opgelost. Ben zeer tevreden en jullie hebben mooie stoffen. Groeten Marjo

Goede ervaring

Gratis staaltjes mogen bestellen. Een goed punt om te kunnen beoordelen of de stof geschikt is voor het project.

Prachtige stoffen met aandacht verstuurd.

De stoffen die ik had uitgezocht waren in het echt nog mooier dan op de foto. Netjes verpakt met als kadootje een patronen tijdschrift. Snel bezorgd.

Prachtige stoffen

Net even een kwalitatief hogere stof.

Ruim aanbod maar wel even goed denken om het juiste aantal cm te bestellen

Mooie stoffen maar was niet zo duidelijk en makkelijk te bestellen.

Zeer netjes!

Ik heb de bestelde stoffen keurig verpakt thuis ontvangen en ik ben tevreden over de mooie kwaliteit. Het is zeker een aanrader!

Geweldig dat jullie stofmonsters versturen

Nu ik zelf niet meer naar de winkel kan, door de C-crisis, kan ik op deze manier toch aan mijn collectie verder werken. Top hoor!

heel fijn er word met de klant mee gedacht, en nemen contact met de klant op.

heel goed prima

zeer snelle levering

ik was zeer verrast met snelle levering

Het is vrij eenvoudig online te bestellen en er is keus.

Snelle levering, heel mooie stof

De website is mooi gemaakt en de beschrijving van de producten help bij de keuze

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.