Snelle reactie, makkelijke website

Geweldig dat ik stalen kan opvragen want de kleur van een staal is echt heel anders dan op de website Maar waarom hebben jullie geen stalen in de etalage gezet met suggestie omop de website te bestellen ! Een paspop met allerlei stofjes! Die feeststoffen die nu nog in de etalage staan...... zo jammer

Heel tevreden

Mooie stof en keurig verpakt

Niks op aan te merken

Mijn 1e bestelling online, ging makkelijk zonder problemen. De stoffen zijn goed te zien, wat ik besteld heb, 2 stoffen hebben totaal geen kleurverschil vergelijkbaar met de “ plaatjes”. Werd ook binnen 2 dagen bezorgd. Ik ben heel tevreden en zodra het weer mogelijk is zal ik zeker fysiek naar de winkel komen in Alkmaar. Groet, Joke Otte

Top winkel

Top producten voor een goede prijs.

tot nu toe goed

alleen heb ik de laatste bestelling nog steeds niet ontvangen, het zal wel druk zijn bij de vervoerders. Dus later meer.

Goede ervaring. Zeker omdat je eerst een staaltje kunt krijgen

Fijnecervaring zowel via internet a la in de winkel zelf

Jullie hebben prachtige stoffen en een geweldige service.

Goed advies, prompte levering

Vriendelijke en deskundige medewerkers

Stof is erg mooi .

Bestelling mooi op tijd . Bezorger was netjes en beleefd.

Mijn ervaring met jullie is prima. Groetjes, Mariska.

Mooie stoffen!

Staaltjes aangevraagd, goed beeld van de stof... Fijn dat het zo kan!

Heel snelle levering van goede kwaliteit

Aanbeveeld

lang wachten

Meer dan een week wachten op de levering van een bestelling is niet wat ik gewend ben.

Tip levering , mooie kwaliteit en kreeg er tot mijn volgrote verrassing , nog gratis en my image bij !

De stalen gratis!!!! Zo geweldig!!! Ik ben fan van jullie

Goed geholpen en meegedacht

Snel geleverd, mooie stoffen

Na bestelling online werd ik gebeld door medewerkster die aangaf andere kleur voering te adviseren - heel fijn, want was ook wat lastig kiezen op website. Fijn dat er meegedacht werd!

uitstekend

De eerste keer online stof besteld , bij jullie bestel ik vaker.

Uitgebreid assortiment met prachtige stoffen en een uitstekende service!

Goede website, snelle service, verzorgd verstuurd, alleen vind ik het moeilijk om de juiste fournituren bij de kleur stof te vinden online i.v.m. de kleur die toch iets vertekend op de site. Het kan nu niet, maar ik kom graag bij u in de winkel zelf. Kijk er naar uit, dat het weer mag! Vriendelijke groeten Carin

Alles ging goed

Snel, netjes, veel keuze

Snelle levering, mooi verpakt. Veel keuze in stoffen

Groot assortiment, deskundig en vriendelijk personeel

Ik had al heel goede ervaringen bij Böttger, maar nu opnieuw snel en goed geholpen. Stof - noodgedwongen door lockdown - besteld via de website en twee dagen later in huis. Super, wat een tempo! Met een gratis patroonblad erbij.

Goede webshop, en uitermate vriendelijk telefoontje gekregen toen ik wat onduidelijk was met m’n bestelling.

Supermooie stoffen!

Wow, zojuist voor het eerst een pakketje van Bottger ontvangen met stoffen. Ze zijn stuk voor stuk heel mooi en echte kwaliteitsstoffen. Het pakketje kwam netjes ingepakt, zonder plastic verpakkingsmaterialen. En er zat een leuke verrassing bij! Ook heel fijn dat er samples van stoffen meebesteld kunnen worden, want alleen door te voelen en in het licht te kijken, kun je je een goed beeld vormen. Ik ga zeker hier opnieuw bestellen voor vele uurtjes naaiplezier.

Prima , snelle levering, goede spullen.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.