Linnen stof besteld en garen

Super snel geleverd en mooie stof

Leuke stoffen en altijd leuk ingepakt

Elke zending is een verrassing. Nu kreeg ik bij zending stof een magazine met patronen. Leuk om te krijgen en voor inspiratie.

Mooie stof, supersnel geleverd, fantastisch!

En toen opeens de winkels dichtgingen en mijn patroon papier bijna op bleek was het met 1 telefoontje geen probleem om een rol papier bij de stof bestelling in te pakken. Ook nog een patroon blad erbij gekregen, ik kom nog eens “winkelen”!

Goed product, snelle levering.

Ik kocht 50 jaar geleden al bij Böttger. Toen was het al een goede zaak. Nu herontdekt.

Snelle levering, hele fijne kwaliteit stof.

Ik ben zeer tevreden.

Vlot, overzichtelijk

Ik kon snel vinden wat ik nodig had

In 1 woord geweldig

Zeer mooie stoffen,ook de patronen zijn super. En de service is voor mij een 10.

geweldig

keurig verpakt en nog een kadootje erbij ook.

prima service

Ruim assortiment, duidelijke bestelprocedure en snelle klantenservice: Er was een artikel niet op voorraad, maar de klantenservice stelde voor om de overige dingen alvast te versturen en het ontbrekende artikel na te sturen. Inmiddels heb ik alles ontvangen!

De stoffen zijn mooi maar voor mij zijn sommige stoffen te duur dus ik zoek naar afgeprijsde stoffen in de sale als ze niet in de sale zijn dan kijk ik of er per meter stoffen zijn van rond de €15.00 verder vind ik het fijn dat de bezorg kosten als je voor boven de €20.00 besteld gratis is hoop dat dat ook niet veranderd

Duidelijk, en snel

snelle service, mooie stoffen

prettige stof om mee te werken goede service

Verrassend en uitgebreid

Ik krijg een goed beeld van alle stoffen, hoe ze er uitzien, maar ook hoe ze zijn samengesteld en voor welk kledingstuk ze bruikbaar zijn. Leuk dat je een staal kunt aanvragen. Jullie hebben mooie, aparte stoffen. Weet alleen niet goed in hoeverre kleuren toch nog af kunnen wijken van wat ik op mijn beeldscherm zie en wat ik ontvang wanneer ik online bestel. Dat vind ik best spannend. Het liefste kom ik in de winkel om een stof te voelen en eventueel te combineren met een andere stof. Ook vind ik het spannend om online te bestellen omdat ik bij andere stoffenwinkels niet altijd tevreden ben over de manier van afmeten en knippen. Dan ben ik er liever zelf bij. Misschien een kwestie van uitproberen.

Geweldige verkoper en product!

Blij met mijn aankoop! Ik heb fluweel besteld, het is van zeer goede kwaliteit en prijs! Snelle gratis verzending! Uitstekende winkel!

Supersnel en keurig verpakt.

Al zo’n 35 jaar koop ik nu en dan stof bij Böttger. Omdat ik nu niet in de gelegenheid was om naar de winkel te gaan heb ik het via de website besteld en de volgende werkdag werd het al bezorgd, keurig in papier verpakt in platte doos. En twee dagen later kon ik m’n nieuwe jurk aan!

Mooie site en correcte levering

Vele stoffen en uitgebreide website. Bestelling snel geleverd , mooi ingepakt en adhv de leuke stalen een mooie incentive voor nieuwe bestellingen. 5€ voor levering in BE is fair maar gratis levering vanaf x bedrag zou leuker zijn en/of welkom korting voor nieuwe klanten of bij de volgende bestelling ; klantenbinding ;-)

Mooie stoffen

Goede ervaring en op tijd geleverd

Altijd mooie stoffen en fijne service

zeer te vreden over mijn aankoop en het contact met medewerkerster

zeer te vreden over mijn aankoop en het contact met de medewerkerster

Het is goed

Goede, snelle levering met een leuke attentie

Veel keuze, leuke aanbiedingen, goede kwaliteit

Snel en keurig omschreven met stofnummers

Alleen stalen besteld. Goede ervaring!!

Geweldige webshop

Ik heb alleen staaltjes stof besteld. Geweldig dat je deze mogelijkheid hebt. Kan je thuis de stof én de kleur goed beoordelen vóór je echt tot een aankoop overgaat.

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb nog niks ontvangen ben nog altijd aan het wachten op het pakket

Mooie stoffen! Zorgvuldigverpakt en nooit te weinig. En een staaltje??? Gratis!!!! Heel attent

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.