Goede servies en prima stof en mooi van kleur

website is goed. wel na bestelling onduidelijkheid over levertijd.

idem

Ik kan niet echt oordelen

Ik kan niet echt een eerlijke beoordeling geven aangezien ik alleen stokstaartjes heb besteld die helaas pas na ongeveer 3 weken kwamen; wat ook een fout kan zijn geweest van post.nl

perfecte service

De hoeveelheid stof die je besteld word royaal afgemeten.

Duidelijke site, klantvriendelijk kortom zeer tevreden

Mooie website

Ruime keuze en mooie stoffen.

Mooie stoffen

Mooie stoffen en je kan gratis stalen aanvragen

Goede en snelle service. Een kleine hapering op de website ( het was niet mogelijk om een bepaalde stof te bestellen) was snel opgelost.

Een snelle levering en mooie stoffen in de webshop. Als je wat speciaals zoekt moet je bottger zijn.

fijne service

Fijne service

goede service,kwalitatief goede stoffen

stofstalen besteld. Deze word gratis toegezonden. Het duurde alleen even voordat ze er waren.

2 vd 3 stoffen zijn goed

De bestelling werd snel geleverd. De bamboe is heerlijk zacht en mooi van kleur. In de 4 way stretch crepe zit totaal geen rek helaas :|

Lukte mij niet om het via webshop het stof te bestellen maar hielpen mij telefonisch en stuurde het stof zo op

Een geweldige, duidelijke, service gerichte site.

Mooie kwaliteits stoffen. Duidelijke foto's, what you see is what you get. Heel veel keuze, zoveel dat ik lang bezig ben met een keuze. Duidelijke omschrijving waar de stof geschikt voor is. Kies je voor een bepaald seizoen komt de site met voorstellen voor een bepaalde geschikte stof. Wanneer ik de stof ontvangen heb, ben ik zo blij met de keuze, ben nog steeds niet teleurgesteld geweest. Het grootste compliment dat ik kan geven is dat ik eens stof besteld had wat achteraf niet meer op voorraad was. Krijg ik op een gegeven moment een telefoontje dat men de stof nog ergens gevonden had, of ik nog interesse had. Zo lief, zo attent, super. Heb ik een vraag, wordt ik telefonisch heel correct behandeld.

Goedemiddag, Twee patronen van Burda had ik de dag voor "lappendag" besteld. Na een paar dagen had ik mijn patronen nog niet binnen. Op maandagmiddag heb telefonisch contact opgenomen en gevraagd of dat door de drukte van de lappendag kon komen, de dame die ik aan de telefoon had zei dat ze het zou uitzoeken en me terug zou bellen. Dat heeft ze gedaan en de patronen voor me op de bus gedaan. Toen ik de patronen binnen had gekregen heb ik opgebeld dat ze bij me in de bus zaten.

Prima service en bezorging

Mooie kwaliteit stof en ruim gemeten

Duidelijke website!

Website is zeer goed; goede omschrijving van de producten. Zorgvuldig verpakt. De bestelde stof zag er nog beter uit dan ik had verwacht.

Prima snelle service mooie stoffen

Koop al 50 jaar m’n stoffen hier!

Zeer goed. Alleen bezorging DPD slecht. Zij dumpten het pakje in de regen op de oprit. Chauffeur wist niet dat ik thuis was.Gelukkig was ik thuis.

Goede service en snelle levering

Prima service snel en netjes geleverd.

Goede en snelle service, mooie kwaliteit.

Ik mis op de website nog wel gegevens over de stoffen: ik zou graag zien dat het gewicht van de stof met M2 vermeld wordt.

Tot nu toe goede ervaring

Het zijn mooie stoffen en de bestelling wordt netjes ingepakt. Dit gedeelte vind ik prima. Alleen een opmerking: het duurde even voordat ik kan lezen dat de bestelling in behandeling is. Ik dacht in eerste instantie dat het niet goed is ontvangen of helemaal niet ontvangen.

erg correcte afhandeling

erg goed te benaderen als er problemen zijn.

Stof besteld, bevestiging van bestelling en betaling ontvangen. Op de hoogte gehouden van het verzendtraject.

Kwaliteitsstoffen

Tweed voor mantel ziet er mooi uit. Zou wel fijn zijn als website suggesties geeft voor bijpassende voering en eventueel garen.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.