Mijn eerste ervaring is goed.

Goed verzorgd, en snel in huis.

mooi

Mooie stoffen, maar het duurt wel érg lang voordat ik de gevraagde stalen opgestuurd krijg. Heb inmiddels de stoffen elders besteld.

Geweldig. Besteld en ontvangen.

Ben ongelooflijk blij dat ik de stalen kan aanvragen. Ze zijn genummerd en op bijbehorende pakbon benoemd. Helaas kwamen ze niet in aanmerking voor het mijn project, bijzonder jammer. Een geweldige service waar ik zeer naar tevredenheid gebruik van heb kunnen maken.

Snele delivering,thank you...!

Mooie stoffen voldoen aan de verwachting

Het is wel jammer dat de vervoerder bij het afgeven van het pakketje aan de buren, het briefje dat ik zou moeten krijgen over de afgifte bij de buren niet bij mij in de brievenbus heeft gedaan maar bij weer andere buren.

bezorging vlekkeloos verlopen

prima verlopen

Goede levering, goed verpakt

Prima stof en service

Prima stof en service

Stoffen voldoen kwalitatief en qua kleur aan al mijn verwachtingen

Zeer goede snelle service. Leuke attentie bij bestelling.

Zeer fijne webshop en fantastische service

Elke keer weer n feest om stoffen te bestellen bij Bottger. De service is geweldig er word heel fijn met je mee gedacht. Ben lekker aan het reclame maken. Zo fijn om een stoffen zaak gevonden te hebben met deze fijne service.

Bestellen? Komt altijd goed.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte levering Stof staaltjes goed formaat voor beoordeling. Nummering stofstaaltjes,zodat je hem op de bestellijst terug kunt vinden. Bestellings wijze is eenvoudig en snel te regelen.

kwaliteit is top, na betrokken telefonische info van stoffen en levering

Makkelijke manier voor prachtig stof.

Prachtige stoffen en goed in beeld gebracht op de website.

Fijne behandeling.

Voor elk wat wils

Mooie betaalbare stoffen en ook exclusievere stoffen , veel keuze

Stof is conform de kleur en de kwaliteit op de webshop. Keurig verpakt. Alleen de bezorging duurt bij DPD wel lang. Mijn ervaring is Post NL veel sneller. Misschien is het een kostenplaatje anders zou het de overweging waard zijn om via Post NL te verzenden om de klanten nog meer van dienst te zijn. Heb reeds jullie aanbevolen bij mijn zus die ook een bestelling heeft gedaan.

prima verzending maar de hoeveelheid klopte niet

Ik heb 1 meter stof besteld, dit ook expliciet aangegeven. Bij aantal staat 0,5, ik heb dit dus twee maal besteld. Aangegeven met 1,0 meter. Bij het afrekenen hadden mijn alarmbellen moeten afgaan, want ik moest 2 meter afrekenen............Stom van mezelf maar het programma klopt niet helemaal (heb het zojuist nog een keer geprobeerd)

klantvriendelijk

Ik heb Bottger stoffenwinkel ervaren als zeer klantvriendelijk in de vorm van het gratis verstrekken van stoffen. Ook in de winkel werd deskundig advies gegeven met mij meegedacht en alle moeite gedaan om mij als klant mijn gewenste producten te leveren

Prima service. Ik heb 6 stof staaltjes besteld en kreeg maar 5 dat vind ik jammer! Verder een toffe website.

Snelle levering.

Geweldig en mee denkend.

Mooie stoffen

Verschillende stofjes besteld, heb je een vraag wordt je netjes geholpen. Zocht een bepaald stofjes staaltjes opgestuurd gekregen. Een aanrader!

Prachtige stoffen.

Prachtige stoffen, snelle levering TOP

Duidelijke website, snelle levering!

Fijn dat je gratis een stukje stof kunt bestellen, stof moet je voelen!

Het duurt allemaal erg lang voor ik het spul in huis heb

Ik heb 13 maart al besteld ( 2 ritsen en 2 pakjes biasband) Nog steeds niet binnen. Met DHL is altijd wat. Op dit moment beveel ik het niet aan iemand aan......

Positief

Snelle levering , prijs kwaliteit is goed. Gratis verzenden is top!!

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.