Ruim aanbod maar wel even goed denken om het juiste aantal cm te bestellen

Mooie stoffen maar was niet zo duidelijk en makkelijk te bestellen.

Zeer netjes!

Ik heb de bestelde stoffen keurig verpakt thuis ontvangen en ik ben tevreden over de mooie kwaliteit. Het is zeker een aanrader!

Geweldig dat jullie stofmonsters versturen

Nu ik zelf niet meer naar de winkel kan, door de C-crisis, kan ik op deze manier toch aan mijn collectie verder werken. Top hoor!

heel fijn er word met de klant mee gedacht, en nemen contact met de klant op.

heel goed prima

zeer snelle levering

ik was zeer verrast met snelle levering

Het is vrij eenvoudig online te bestellen en er is keus.

Snelle levering, heel mooie stof

De website is mooi gemaakt en de beschrijving van de producten help bij de keuze

Kan alleen maar zeggen dat ik de keren dat ik bestelde een hele goede ervaring heb.

Snel en vriendelijk geholpen

Alles wat ik heb besteld was binnen een paar dagen bezorgd en mer vragen kun je altijd bellen. Fijne winkel!

Mooie stoffen, klantvriendelijk, goede service!

Kan kosteloos staaltjes bestellen, super gewoon! Zijn weinig zaken die dit zo doen. Paar keer daarna online stof gekocht, hele mooie stoffen, fijn dat je het eerst staaltje kan zien. Ook telefonisch goed geholpen!

Gewoon geweldig, de behandeling en de afwerking.

Zeer positief en goed, voor herhaling vatbaar.

Goed komen na wat ze toezeggen

Professionele afhandeling en snel

Snelle levering en goede kwaliteit stof

Goede snelle levering

Ik was op zoek naar een bepaald soort stof en kreeg eerst een paart staaltjes toegestuurd zodat ik kon voelen welke stof het beste was voor het project waar ik mee bezig ben. Na bestelling was de bestelling vlot binnen en werd ik door mail goed op de hoogte gehouden waneer het binnen zou komen.

mooie stof snelle levering en goede prijs

Prachtige stoffen tegen goede prijzen en snelle aflevering van de producten.

snelle levering online en uitstekende klantenservice

Sturen altijd snel de stoffen op. Die kwaliteit van de stoffen is uitstekend. Goed aanbod hoogwaardige stoffen.

Ontzettende fijn service dat staaltjes van de stoffen besteld kan worden.

Goede website, snelle levering. Geen op of aanmerkingen

Voor het eerst stof besteld via internet. Dat is prima bevallen.

Snelle service, goede producten

Ik heb donkerblauwe zijden stof besteld en ontvangen. Ik had gehoopt dat de zijde behalve van goede kwaliteit ook mooi glanzend zou zijn maar dat was niet zo. Ik had met eerst zelf beter moeten laten informeren, dus dat ligt aan mijzelf. Verder alles prima.

bezorging prima

ik keek er echt naar uit om te beginnen. eindelijk weer wat handvaardigheid. Fijn dat dat zo kan. Omdat je nu niet naar de markt kan

goede service!

Ik heb nu voor de 2e keer bij Bottger stoffen besteld. Beide keren is er telefonisch contact opgenomen omdat er iets niet klopte (bv vergeten huisnummer in te voeren of niet voldoende van de bestelde stof). En het zijn mooie stoffen!

Snel in huis, goed geregeld, mooie stoffencollectie!

Top geregeld!

Eerste keer besteld

Eerste keer, goede ervaring. Het heeft wel een paar dagen geduurd, dat de bestelling in behandeling is genomen. Daarna binnen een dag geleverd. Ik kreeg er een patronenboek bij. Dat is erg leuk. Ga zeker nog eens kijken op de site.

Geweldig!

Nu ik niet meer op de markt mijn stoffen kan uitzoeken en kopen, begon ik met enige aarzeling op internet te zoeken naar stoffen. Zo kwam ik bij Bottger terecht en ik ben echt verrast en blij geworden. Veel mooie stoffen van goede kwaliteit( soms zelfs de stoffen van de modebladen!) schappelijke prijzen en een supersnelle verzending. Daar wil ik nog extra bij zeggen: hoe leuk als je stofjes keurig ingepakt, dus als een cadeautje binnenkomen en dan ook nog met een patronenblad er bij. Ik ben een heel enthousiaste klant geworden! Veel liefs en ga zo door! Joke Verweerd

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.