Uitstekende service
Man is blij
Makkelijk besteld en snel thuis!
Snelle en goede levering van de ffp2 mond maskers
Je wordt goed op de hoogte gehouden en de prijzen zijn zeer democratisch. Een firma die vertrouwen uistraalt.
Na bestelling snel een bevestiging. Snel geleverd! Top service!
snel en goed
Mijn bestelling werd door UPS als afgeleverd en getekend afgehandeld, terwijl ik thuis was en niets ontvangen had. Dan sta je wel even heel raar te kijken. Dit werd na een telefoontje naar Defibrion direct opgepakt, er werd een nieuwe bestelling geplaatst en die ontving ik ook de volgende werkdag (daadwerkelijk). Heel klantvriendelijk en heel snel. Bedankt daarvoor!
ik zocht en vond de goede mondkapjes bij u correct geleverd en ze zijn ook goed
erg tevreden en prettig te woord gestaan.
Snelle en punctuele levering.
Snelle levering en kwaliteit.
Perfecte levering
Van bestelling tot en met aflevering is het prima geregeld.
Voor het eerst een bestelling geplaatst op Defibrion. De prijs was stukken lager dan in alle andere webshops. De service verliep vlot. Levering was heel snel bij mij thuis. Een positieve ervaring!
Zie boven.
Helder en overzichtelijk alles te bestellen en alles snel in huis. De verzendkosten zijn wel wat hoger uit mijn hoofd.
Vandaag besteld, morgen geleverd gaat zeker voor dit bedrijf op. Top!!
Wij hebben covid sneltest gekocht, wat prima werkt,alleen de btw op onze factuur staat er niet op . ik heb meer betaald dan op de factuur staat, factuur 249,00 euro en betaald 271.41 . graag alsnog de goede factuur mailen (Factuur V022005068 van 04-02-21 Hier heb ik reeds al over gebeld.
Zeer vriendelijk aan de telefoon en goede uitleg.
Kreeg netjes per mail een "update" toen bleek dat de bestelling pas later geleverd kon worden.
Vingertip pulse oximeter M70 en vinger moeten wel 'handwarm' zijn voor een goede uitlezing.
Mijn bestelling is correct en snel toegezonden, waarvoor dank.
een hele vlotte en correcte levering.