Goede kwaliteit producten

Ik ga vaker bestellen, levering was snel en de producten zijn van goede kwaliteit.

Gewoonweg Legend

Top! Ze maken hun naam waar.

Zeer tevreden, snelle levering en kwaliteit product

Ik ben echt te spreken over de kwaliteit van mij bokshandschoenen die ik besteld heb. Ze voelenb stevig aan en hebben een goede demping. De prijs is heel scherp voor de kwaliteit die je krijgt. Ik ga vaker bestellen. bedankt Legends

Mooie spullen voor een scherpe prijs

Uitstekende prijs / kwaliteit puzzelmatten

De puzzelmatten van Legend Sports zijn van zeer goede kwaliteit. Ben daar erg tevreden over.

Goede prijs kwaliteit verhouding van producten

Na heel veel gedoe is het probleem opgelost. Naast dat dit lang speelde zijn de bokshandschoenen van goede kwaliteit en snel geleverd

Bought gloves

Happy with the quality!

Ik had scheenbeschermers besteld en een set was te klein. Zonder vragen werd deze omgeruild. Heel fijn.

Mooie spullen scherpe prijs

Ik ben tevreden over mijn bestellen, producten zijn mooi en kwalitatief

Goeie spullen, momenteel afwachtend op het laatste deel.

Ik vind de spullen van legend erg goed. Echter de levering van mijn handschoenen duurt wel erg lang. Ik heb de handschoenen besteld op 06-06 en heb tot op heden nog niets ontvangen. Hier wordt zoals ik begrijp achteraan gegaan. Al het begrip voor tegenslagen maar dit zouden jullie sneller moeten oppakken. Zeker als je adverteert met “voor 21:00 besteld morgen in huis”.

Snelle service, goed product

Was de volgende ochtend al in huis en van goede kwaliteit.

Nooit bestellen. Vreselijk bedrijf!

Wat een kansloos bedrijf is dit!! Je kan naar je geld en artikelen fluiten. Bestel niet. Broek besteld was niet naar wens. Terug gestuurd wat moet op eigen kosten, maar ik kreeg verzendlabel voor omruiling. Nu zeggen ze ineens dat het toegestuurde pakket is “Kwijtgeraakt” geloof je het zelf?! Krijg je geld op je account wat ik helemaal niet wil. Ik wil mijn geld terug!! Dus nooit bestellen. Vreselijk bedrijf!!!

Goede producten

Heb bokshandschoenen en MMA-handschoenen besteld, levering was snel en de producten ogen van goede kwaliteit.

Heel tevreden

Alles ging perfect en de producten zijn van zeer goede kwaliteit en stevig.

Goede klantenservice

In de eerste instantie had ik een slechte review geplaatst wegens de verzendkosten, maar nadat ik deze review had geplaatst had de klantenservice meteen contact met mij opgenomen en hun excuses aangeboden. Daarbij kreeg ik mijn verzendkosten meteen terug en een kortingscode. De klantenservice is goed bereikbaar per mail en ook mijn spullen zijn netjes binnen.

Goed geregeld

Binnen een dag binnen zoals op de site aangegeven en kwalitatief goed product

Snelle verzending en communicatie. Producten vallen helaas tegen.

Trui en sportlegging besteld. Er wordt op de website gesproken over hoogwaardig materiaal, maar het is pure polyester. Label zonder was instructies of notitie over herkomst producten. Alles teruggestuurd. Wel snelle verzending en duidelijk communicatie over de bestelling en verzending

Helemaal goed

Snel geleverd en prima materiaal

Toch een jaar mee gegaan!

Na een jaar intensief (3 x per week) gebruik waren mijn oude aan vervanging toe. Die waren zo goed bevallen dat ik ze opnieuw heb besteld. Vergeten hoe stijf ze de eerste keer zijn!

Mooie handschoenen en stootkussen

Ik ben heel tevreden met mijn producten die ik bestekld heb bij Legend. Kwaliteit ziet er zeer goed uit en het is goed betaalbaar.

Mooie scheenbeschermers aangeschaft

Alles ging goed, ze passen perfect en de kwaliteit is top

Top kwaliteit en snel geleverd

Ik ga vaker bestellen. De producten zijn van hoogstaande kwaliteit en de levering was ook super snel.

Na 2 weken nog niets ontvangen

Bagger service! Ik had een bestelling gedaan. Ik kreeg een track and trace link. Deze deed het niet. Navraag gedaan bij het bedrijf die de pakketten verstuurd. Daar is dus geen zending bekend. Contact met Legend sports verloopt enorm stroef. Ik krijg alleen de reactie dat ze gaan overleggen en ze bedanken me voor mijn geduld. Maar verder gebeurd er helemaal niets! Heb al verschillende mails gestuurd maar er word nergens meer op gereageerd. Slechte service dit en ondertussen ben ik mijn geld kwijt!

Super mooie bokhandschoenen paars

Super mooie bokhandschoenen. Ze zitten lekker en goed En wat een super snelle verzending en bezorgen. Groetjes van demi thijssen

Prima producten

Snelle levering met prima producten. Kan niet anders zeggen. Besteld voor mijn zoontje (6) die op kickboxen zit. Het XS broekje was echter nog te groot, dus die gaan met een paar te grote scheenberschermers retour. Gelukkig meerdere items besteld om te kunnen vergelijken, dan houden we mooi degene die wel passen.

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.