Nvt
Super kwaliteit, snel geleverd. Ook de kickboksbroekjes van Legend zijn heel goed.
Heel erg bedankt voor je vriendelijke feedback! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering — en het is geweldig om te weten dat je ook geniet van de Legend kickboksbroekjes. We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en kijken ernaar uit je binnenkort weer bij ons te mogen verwelkomen.
Jammer dat de winkels zijn!
Snelle pakketlevering en de producten zijn geweldig!
Hartelijk dank voor uw fijne feedback! We zijn erg blij te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat u tevreden bent met de producten. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier met uw nieuwe artikelen en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u iets nodig heeft!
Goede, fijne, snelle service!
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service — dat betekent veel voor ons. Als u nog iets nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!
Alles ging prima en snel
Wat fijn om te horen — we zijn erg blij dat alles vlot en snel is verlopen! 😊 Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen, dat betekent veel voor ons. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, helpen we je natuurlijk graag verder.
Snel geleverd !
Hartelijk dank voor uw feedback — we zijn erg blij te horen dat uw bestelling snel is aangekomen! We doen ons best om ervoor te zorgen dat alles op tijd bij onze klanten aankomt, dus het is geweldig om te horen dat het snel bij u is aangekomen. Als u het product al heeft kunnen uitproberen, horen we graag wat u er tot nu toe van vindt. Uw mening helpt ons om ons product te blijven verbeteren.
Mijn bestelling werd de volgende dag bezorgd en ik kreeg een volg link om de bezorging te volgen. De producten waren zoals op de website. Ik ben zeer te spreken over de prijs kwaliteitverhouding, website en service en zou Legend Sports binnen mijn netwerk aanbevelen.
Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn erg blij om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit van de producten als onze service. Het betekent veel voor ons dat je Legend Sports aan anderen zou aanbevelen — we waarderen je steun en vertrouwen enorm. We hopen je snel weer terug te zien!
Snel en goede kwaliteit
Hartelijk dank voor je feedback! We zijn erg blij om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en hopen je snel weer terug te zien!
Schoenen en shirts gekocht. Snel geleverd en goed verpakt. Kwaliteit is goed. Was blij dat ik voor de schoenen de specs had gelezen en dat ik een maat groter had genomen.
Hartelijk dank voor je lieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat je tevreden bent met de kwaliteit. Goed gedaan dat je de schoenspecificaties hebt gecontroleerd — het klinkt alsof je de perfecte keuze hebt gemaakt! 👟 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en hopen je snel weer terug te zien.
Mooie artikelen, fijne klantenservice.
Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met de artikelen en een fijne ervaring had met onze service — dat betekent echt veel voor ons. We hopen dat je geniet van je aankoop en we zien je graag snel weer terug!
Ik had een kickboks broekje besteld samen met bokshandschoenen ebn scheenbeschermers. Het was goed verpakt, de producten zijn mooi en zien er kwalitattief goed uit.
Hartelijk dank voor je feedback! Ik ben erg blij om te horen dat je bestelling goed verpakt is aangekomen en dat je tevreden bent met de uitstraling en kwaliteit van de broek, handschoenen en scheenbeschermers. Dat is precies waar we naar streven. Ik wens je veel fijne trainingssessies met je nieuwe gear, en we helpen je graag opnieuw wanneer je ons nodig hebt.
Alles ging goed, mooie producten voor mijn kleine
Hartelijk dank voor je lieve feedback! Ik ben erg blij om te horen dat alles soepel is verlopen en dat de producten goed passen bij je kleintje — dat betekent veel voor ons. We hopen dat ze er veel plezier van hebben, en we helpen je graag opnieuw wanneer je ons nodig hebt.
Vrijdagavond om 20.50 uur besteld Zaterdag om 12 uur binnen. Geweldige spullen!! Gewoon super. OSU!!
Wow — geweldig om te horen! We zijn ontzettend blij dat je bestelling zo snel is aangekomen en dat je tevreden bent met de items. Je vriendelijke woorden hebben echt onze dag gemaakt — bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Als je ooit nog iets nodig hebt of vragen hebt, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder. Veel plezier met je nieuwe gear! 🚀💪
Ik ben inmiddels al meer dan drie weken bezig met een bestelling voor attributen voor mijn dochter, en het is één groot gedoe. Het begon al met verkeerde informatie over de verzendkosten op de website. Toen ik het bedrag haalde voor gratis verzending, werd dit niet automatisch verrekend. Na contact te hebben opgenomen, moest ik het eerst wél betalen en zouden ze het later crediteren. Pas na nog een mail kreeg ik een code, maar een bedankje voor het doorgeven van de fout op de site kon er niet vanaf. Ook geen enkel gebaar of handreiking richting de klant. Daarna werd het nog vervelender. “Vandaag besteld, morgen in huis” blijkt totaal niet te kloppen. Dagenlang hoorde ik niks, en toen ik zelf navraag deed, bleek de juiste kleur bokshandschoenen ineens niet op voorraad. Dat betekende dat de hele bestelling moest worden aangepast en ik allerlei codes moest doorgeven. Meer dan een week later was het eindelijk in orde, maar wat denk je? De bestelling kwam alsnog binnen met de origineel bestelde kleur. Ondertussen waren de rest van de attributen aangepast, dus moest ik wéér contact opnemen. Ik kreeg wel een retourlabel, maar geen enkele bevestiging wanneer ik het juiste artikel zou ontvangen. Dit betekent waarschijnlijk dat mijn dochter opnieuw een training niet volledig mee kan doen omdat haar gear niet compleet is. Gedurende dit hele proces kreeg ik nooit een excuses of een handreiking. Alleen standaardreacties uit ChatGTP zonder concrete oplossingen. De webshop is misschien prima zolang alles vlekkeloos verloopt, maar zodra er iets misgaat, is het enorm omslachtig en klantonvriendelijk. Op het gebied van klanttevredenheid is er nog héél wat te leren.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen wat u allemaal met uw bestelling heeft meegemaakt. De vertragingen, onjuiste artikelen en het gebrek aan goede ondersteuning zijn niet het serviceniveau dat we willen bieden, en we begrijpen volledig hoe teleurstellend dit moet zijn geweest, vooral omdat het de training van uw dochter heeft beïnvloed. We willen dit graag voor u oplossen. Als uw bestelling nog steeds onvolledig of onjuist is, laat het ons dan weten, zodat we dit direct kunnen corrigeren. Of dat nu betekent dat we het juiste artikel sturen, een terugbetaling verwerken of een gebaar van goede wil toevoegen, we doen ons best om het goed te maken. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en we zullen deze ook gebruiken om de manier waarop we in de toekomst met dit soort situaties omgaan te verbeteren. Bedankt!
Op vrijdag plaatste ik mijn order en de dag erna werd het afgeleverd.Hoewel ik het nog niet nodig had,was dit wel een aangename verrassing.Echt heel tof.
We zijn zo blij om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen en dat het een leuke verrassing was. Bedankt dat je dit met ons deelt!
Alles ging perfect
Hartelijk dank voor je feedback! Ik ben erg blij om te horen dat alles perfect is verlopen. Het is altijd fijn om te weten dat onze klanten tevreden zijn met hun ervaring. Als we in de toekomst iets voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Eerst sturen ze me een verkeerd artikel op dan wat ik had besteld, vervolgens moet ik het opsturen en zelf de retourkosten betalen.m, waarop ik ze mail om aan te geven dat ik het product retour heb gezonden vanwege hun fout en graag het bedrag gestorneerd wil hebben en geen ander product voor in de plek. Sturen ze me een mail dagen later dat ze me retour hebben ontvangen en me de juiste product op hebben gestuurd terwijl ik duidelijk aan gaf hier geen interesse in te hebben. Ik moest dat product weer terug stuten en de retourkosten zelf vergoeden, vervolgens krijg ik ook domme mails terug en nu weken later heb ik nog steeds geen uitbetaling van het product en ben ik niet alleen NIET geholpen met mijn bestelling maar ook 20 euro lichter aan retourkosten. Top service joh
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen — het spijt me oprecht om te horen wat je allemaal hebt meegemaakt. Ik begrijp helemaal hoe frustrerend het moet zijn om niet alleen het verkeerde artikel te ontvangen, maar ook de retourkosten zelf te moeten betalen en na al die tijd nog steeds op je terugbetaling te wachten. Dat is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat je terugbetaling zo snel mogelijk wordt verwerkt, inclusief de retourkosten die je hebt moeten betalen. Geef me alsjeblieft even de tijd om dit op te lossen; ik houd je ondertussen op de hoogte zodat je ons niet meer hoeft na te jagen. Nogmaals, mijn oprechte excuses voor het ongemak. Bedankt voor je geduld — we doen er alles aan om dit voor je in orde te maken.
Bestellen was makkelijk, snel geleverd en oogt zeer goede kwaliteit.
Heel erg bedankt dat je je feedback met ons deelt! Ik ben erg blij om te horen dat het bestellen vlot is verlopen, de levering snel was en dat het product er van hoge kwaliteit uitziet. Het betekent veel voor ons om te weten dat je tevreden bent met je ervaring. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Voor mijn kleindochter een paar leuke roze bokshandschoenen en scheenbeschermers gekocht
Dat klinkt geweldig — bedankt dat u dit met ons deelt! We vinden het erg leuk om te horen dat u de roze bokshandschoenen en scheenbeschermers voor uw kleindochter heeft uitgezocht. We hopen dat ze er veel plezier mee heeft en dat het haar training nog leuker maakt. Mocht u ooit nog iets nodig hebben of vragen hebben over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.
GOED SMAAK, EN ECHT GOED KOOP, HOOP DA IN TOEKOMST MEER SMAKEN ZIJN !
Alles ging zoals beloofd op de website.
Hartelijk dank voor uw feedback! We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons dit te laten weten.
Ze hebben haast alles wat je nodig heb op 1 plek! En het is bestellen en de volgende dag in huis.... Super service!
Dat is geweldig om te horen – bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij dat u bij ons alles hebt gevonden wat u nodig had en dat uw bestelling zo snel is aangekomen. Het betekent veel voor ons team om te weten dat u tevreden bent over onze service. We helpen u graag weer wanneer u ons nodig heeft!
Mijn zoontje houd van stoeien en boksen en daarom heb ik deze set voor zijn verjaardag uitgekozen. De set was netjes verpakt en vrij snel geleverd.
Dat klinkt geweldig, wat een fantastisch verjaardagscadeau! We zijn erg blij om te horen dat uw zoon geniet van worstelen en boksen, en dat de set op tijd en goed verpakt is aangekomen. Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons, dat betekent veel voor ons. We hopen dat uw zoon veel plezier beleeft aan het trainen met zijn nieuwe set!
De kickbox waren echt goed qualitiet
Hartelijk dank voor je feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de kickboks, en we blijven eraan werken om je ervaring nog beter te maken!
Industrieweg 10 E
1566 JP Assendelft
Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.