Duidelijke site, snelle bezorging. Mooi aanbod.
Ik was nogal sceptisch omdat ik nog nooit van deze site gehoord had maar ze hebben prima geleverd en de producten zijn ook helemaal prima.
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. We begrijpen heel goed dat het spannend kan zijn om bij een nieuwe website te bestellen, dus het is fijn om te horen dat alles naar verwachting is aangekomen en dat u tevreden bent met de producten. Uw vertrouwen betekent veel voor ons en we waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Gewoon goede spullen die je krijgt zeker waar voor je geld.
Hallo, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat je vindt dat je waar voor je geld krijgt. Dat is precies wat we nastreven, en feedback zoals die van jou motiveert ons team enorm. Als je ooit advies of ondersteuning nodig hebt, of op zoek bent naar iets nieuws, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Nogmaals bedankt, en veel plezier met je aankoop!
Snelle levering en het product is precies al omschreven
Hallo, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen! We zijn erg blij te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat het product aan uw verwachtingen voldeed. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Handschoenen besteld midden in de kerstvakantie, levertijd was binnen 3 dagen dus zeer netjes voor de tijd van het jaar. Product zeer netjes.
Hallo, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn erg blij om te horen dat uw handschoenen binnen een redelijke termijn zijn aangekomen tijdens de drukke feestdagen en dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product. Uw feedback betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met trainen en nogmaals bedankt!
Voor 23uur besteld volgende dag in huis... Yes sure! Ben nog aan het wachten en we zijn een week verder en na veel mail contact nu bezig om mijn geld terug te krijgen... Ik bestel het wel ergens anders waar je wel van levering op aan kan... Heel erg jammer dit
Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt me oprecht dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan — vooral wat betreft de leveringsbelofte. Ik begrijp volledig hoe frustrerend het is om zo lang te moeten wachten, zeker wanneer u heeft besteld met de verwachting van levering op de volgende dag. Het is teleurstellend om te horen dat dit heeft geleid tot zoveel heen-en-weer communicatie en uiteindelijk tot het aanvragen van een terugbetaling. Dat is zeker niet de indruk die wij willen achterlaten, en ik bied mijn oprechte excuses aan voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons onze processen te verbeteren. Mocht er nog iets zijn dat wij kunnen doen om dit op een juiste manier voor u op te lossen, aarzel dan alstublieft niet om contact met ons op te nemen.
De eerste klappen op de bokszak zijn uitgedeeld en werden goed ontvangen. Voelt stevig en betrouwbaar. So far so good!
Dank u wel voor het delen van uw ervaring — we zijn erg blij om te horen dat de bokszak al goed wordt gebruikt en stevig en betrouwbaar aanvoelt. Fijn om te weten dat hij een goede eerste indruk maakt. Mocht u later nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Veel plezier met trainen!
Goed product, wat ik verwacht is ook geleverd... TOP
Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback — we zijn erg blij om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldeed. Fijn om te weten dat alles is geleverd zoals u had gehoopt. Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met uw aankoop!
Goede scheenbeschermers, erg stevig.
Bestelling was de andere dag bezorgd.
Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij om te horen dat je bestelling al de volgende dag is aangekomen — dat is precies waar we naar streven 😊 Dank je wel dat je voor Legend Sports hebt gekozen, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Als je ooit iets nodig hebt, neem gerust contact met ons op.
bestelling werd vlot geleverd, de leverdienst kon perfect opgevolgd worden.
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen! We zijn erg blij om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat het volgen van de levering soepel is verlopen. Fijn om te weten dat alles naar verwachting is gegaan. We waarderen het enorm dat je voor Legend hebt gekozen. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en staan uiteraard graag weer voor je klaar als we je ergens mee kunnen helpen.
2 Dec bestelling gedaan, na tig mailtjes en beloftes nog steeds niks ontvangen. Zulke slechte service en leugens heb ik nog nooit mee gemaakt
Er stond op de site dat de levering wat langer kon duren dan normaal, maar tot mijn verbazing kwamen de spullen de volgende dag al binnen. Levering was ook netjes. De bokshandschoenen zijn ook perfect. Aanrader dus!
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen — dat waarderen we enorm! We zijn blij om te horen dat de levering zo snel is aangekomen en dat u tevreden bent met de bokshandschoenen. Fijn om te weten dat alles aan uw verwachtingen voldeed, en uw aanbeveling betekent echt veel voor ons. Veel plezier met uw training, en mocht u in de toekomst iets nodig hebben, dan helpen we u graag.
Ik heb een half jaar geleden handschoenen gekocht, helaas waren deze door intensief gebruik gescheurd. Legend Sports geeft echt geweldige service, reageren snel en hebben een uitstekende oplossing geboden. Dus echt een 10 uit 10.
De producten (bokszak en zakwanten) zijn van heel goede kwaliteit. Ook zeer goede support bij het selecteren van de producten. Alle producten werden correct geleverd.
Originele beoordeling
Slechts een deel van de levering werd geleverd. Van het tweede deel kreeg ik nooit spontaan te horen wanneer die wel zou geleverd worden. Op mijn ticket werd wel gereageerd. Spijtig dat er niet pro actief gereageerd werd.
Na bestelling geplaatst te hebben ruim 2,5 week gewacht op levering en de levering is niet eens volledig! Daarnaast als je een e-mail stuurt krijg je constant dezelfde antwoorden waardoor het idee lijkt alsof het allemaal computer gegenereerd is.
Goeie kwaliteit mooie afwerking en helemaal leer. Ik zou ze aanraden
Hallo, Hartstikke bedankt voor je geweldige feedback! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, afwerking en het leer — dat betekent veel voor ons. We waarderen je aanbeveling enorm. Als we je ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten!
Het duurde lang eer ik een track & trace link kreeg doorgestuurd. Verschillende dagen kreeg ik de melding dat het pakket nog niet gevonden was. Contact opgenomen met Legend Sports. Bleek dat ze mij een link van de verkeerde transportfirma hadden doorgestuurd. Ik kreeg een nieuwe van Pure Transport…en onmiddellijk werd er bijgezegd: hun website is vaak aan de trage kant of werkt soms niet. WTF?!? Waarom kiezen voor slechte firma’s??? Op die site stond dat mijn pakket die dag zou geleverd worden….niks ontvangen en wanneer ik vandaag de link heropen, staat er zelfs geen leveringsdatum meer. Bedrieglijke toestanden! Dit is al de 2e firma die Eva foam puzzelmatten verkoopt, die dodgy is. Update (8/01/26) na mijn kritische feedback en review, blijf ik e-mails ontvangen om mijn beoordeling aan te passen. Niet dus!!!
Originele beoordeling
Had een paar vechtsport schoenen besteld. Die overigens erg goed van kwaliteit zijn, maar helaas waren deze mij een maatje te klein. Heb ze toen een mail gestuurd om te vragen of ik deze zou kunnen omruilen naar een maatje groter. Nog binnen het uur had ik reactie en kreeg ik een retour label. De volgende dag had ik de schoenen al in huis. Grote klasse!
Goede site en snelle levering. Product ziet er mooi en stevig uit
Bestelling gedaan en deze is snel en goed bezorgd.
Box handschoenen voor de kleinkinderen als geschenk van St.Klaas. (4-8 jaar)z Prima kwaliteit.
Mijn bestelling ging niet goed Maar jullie hebben gelijk gereageerd en alles weer goed gemaakt
Goede kwaliteit. Levering duurde lang; maar dit is prima opgelost.
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt me oprecht te horen dat u zo lang heeft moeten wachten en uiteindelijk alsnog de verkeerde kleur heeft ontvangen. Dat is zeker niet de ervaring die we voor u voor ogen hebben, zeker niet wanneer uw dochter al klaarstond om met trainen te beginnen — ik begrijp heel goed hoe frustrerend dat moet zijn geweest. Ook al heeft u besloten het artikel te houden, willen we dit toch graag voor u rechtzetten. Ik zal intern navragen wat er is misgegaan en kijken wat we kunnen doen om een passende compensatie aan te bieden voor het ongemak. Dank u nogmaals voor uw geduld en voor het compliment over de kwaliteit — dat waarderen we echt. Ik kom bij u terug zodra ik een update heb.
Originele beoordeling
Na bijna 3 weken op de bestelling te hebben gewacht (en meerdere keren te hebben gemaild) alsnog de verkeerde bestelling ontvangen (verkeerde kleur). Dit mocht ik terugsturen om de juiste kleur alsnog te ontvangen, maar na al 3 weken voor niets contributie betaalt te hebben voor mijn dochter, namen we de verkeerde kleur maar voor lief. Kwaliteit is verder prima.
Levering op tijd en produkt zoals gedacht
Dank je wel voor je feedback! We zijn heel blij om te horen dat je bestelling op tijd is aangekomen en dat het product aan je verwachtingen voldoet. Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het ons gerust weten. 😊
Industrieweg 10 E
1566 JP Assendelft
Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.