Super site om je spullen te halen!

Ze hebben haast alles wat je nodig heb op 1 plek! En het is bestellen en de volgende dag in huis.... Super service!

Leuke eerste boks set voor mijn zoon

Mijn zoontje houd van stoeien en boksen en daarom heb ik deze set voor zijn verjaardag uitgekozen. De set was netjes verpakt en vrij snel geleverd.

Ja

De kickbox waren echt goed qualitiet

Prima materiaal en goede kwaliteit en prijs verhouding

Snelle levering en goede service

Goede kwaliteit snelle levering

Het product werd snel verzonden en de kwaliteit is top. Vaste plek voortaan voor mijn boksspullen.

Slechte kwaliteit pad!

Bedrijf is prima levering ook alleen de pad die ik besteld heb is van lage kwaliteit en nou al zwak aan het worden

Zeer snelle afhandeling.

Bestelling geplaatst en betaald. Ging vrij snel. Alleen voor 5 uur besteld en morgen in huis ging niet op. Was een dag later. Maar weet de reden ook wel. Heb me hier niet aan gestoord.

Goed product maar lange levertijd

De bokszak is een prima product maar heb best een tijd geduurd voor de levering

Mooie sportkleding en snel bezorgd

Performance shirt and joggingpak besteld en de kwaliteit is om over te spreken. heel blij mee.

alles netjes op tijd binnem

Netjes alles geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Prima kwaliteit.

Aanrader

Order besteld in de kleur donkerblauw. Helaas was deze niet op voorraad. Er werd heel goed meegedacht aan een oplossing/alternatief. Er werd niet moeilijk gedaan en nadat we het eens waren over het alternatief, is het snel verzonden. Mooie en fijne producten. Aanrader.

Geen support bij vertraging van een bestelling.

23.07 bestelling geplaatst. 07.08 bestelling ontvangen. Alle artikelen waren op het moment van bestelling op voorraad. Er was geen enkel initiatief vanuit Legend Sports om u op de hoogte te houden van de status van de levering. Ik heb zelf 3 mails moeten sturen om 3 keer antwoorden te krijgen in de genre van: - Ik heb je bericht zojuist doorgestuurd naar ons team en houd je zo snel mogelijk op de hoogte. Wat is daar het nut van... Eerste ervaring met de webshop, en tevens de laatste.

Makkelijk te bestellen en een snelle levering!

Ik was op zoek naar een handschoen met haken en via google kwam ik al snel bij Legend Sports uit. Het bestellen ging makkelijk via de website en mijn product werd snel geleverd. Top!

Omruilining van mijn product in andere maat ging soepel en snel. Ik ben blij met de service.

Alles ging snel, makkelijk en zonder problemen. Ik ga vaker bestellen

Pakket te laat verstuurd en slechte retour service

Het pakket is niet te laat geleverd, maar een dag later verstuurd. De retour moest ik na een maand zelf achteraan daarna moest ik het nog 2x bevestigen in een mail terwijl het heel duidelijk op het retourformulier staat. Geen enkele vorm van compensatie. Ik moet het doen met een 'excuses'. Lichtelijk teleurstellend..

Super snelle levering. Daar hou ik van.

Artikelen op de site staan prima beschreven en derhalve kun je snel zien waar je naar opzoek bent.

Het laatst bestelde product kan iets beter en groter

Handvatten zijn te klein, Pads dikte perfect voor snelheid van boksers kleur geel prima Ik ben oude bekende trainer. Ik heb vele talenten getraind en nog steeds daarom probeer ik voor diverse sporters een andere , maar zeker ook een goede focus-pads te gebruiken Hopende jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Ik graag een reactie/uitnodiging terug…

Oke

Alle bestellingen waren oke,behalve de helm. Bestelde een zwarte maar kregen een rode. Het is dat mijn kind die avond echt een helm nodig had anders had ik gerolen.

Een hele snelle levering En mijn kleinzonen zijn er heel gelukkig mee

Snelle en betrouwbare leverancier

Prima leverancier.

Wow

Snelle service en mooi product

Bestelling en levering ging soepel. Blij met het product.

Snel en goed

Snelle levering!

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.