Lekker groot 240x220

Zijn erg lekker we zijn er erg blij mee

Geweldig goed

Heerlijk koel

Gewoon goed!

Mooie overtrekken, duidelijke website, snelle levering

Erg mooi!

Net zo mooi als op de site.

Leuke overtrekken

Top alles ziet en voelt perfect. Levering was ook wat het moet zijn.

Dit is mijn tweede dekbed zonder overtrek en ze zijn heel mooi en prima kwaliteit.

Geweldig fijn dekbed

Dekbed is lekker dun en toch behaaglijk. Ziet er heel mooi uit, fijne stof, echt een aanrader Vandaag besteld, morgen in huis

Lekker zomer dekbed.

Snel bezorgd en slaapt heerlijk en comfortabel .

Goede levering

Maar we hadden dekbed voor de zomer nodig, Dit was eigenlijk een winterdekbed Vandaar dateert hem hebben geretourneerd Het lag niet aan de kwaliteit

Snel bezorgd en een goed dekbed

Fijn dekbed een beetje glad maar toch oké

Fijne stof

Goede kwaliteit en een snelle levering. Goede beslissing om bij beddengoeddeals te bestellen. Aangenaam verrast

Comfortabel

Bedden op een wip gemaakt. Al gewassen en niets veranderd. We kopen waarschijnlijk nog een stel tegen de winter

Heel goed katoenen donsdeken

Ik vond de koele donsdekens heel fris op bed .ik ben er heel tevreden mee ,met mijn aankoop .

Helemaal prima!

Makkelijk te bestellen, kwam snel aan, goed spul. Alleen DHL is echt ***, die zet gewoon je pakketje bij de voordeur als je er niet bent. Kunnen jullie niks aan doen, maar dan weet je dat als er klachten over bezorging komen.

Heel mooi

Mooi dekbed en lekker makkelijk

Het dekbed maakt het waar

Snel bezorgt en het dekbed is heerlijk.koel

Altijd tevreden over Beddengoeddeals! Heb al 2 bestelingen geplaatst, alles verliep vlekkeloos. Zowel de laken als de dekbedovertrekken zijn van goede kwaliteit en het ziet er prachtig uit!

Ja hoor k ben blij met mijn aankoop

Heel blij met mijn aankoop

Zojuist na het wassen. op bed gelegd

Geen kleurverlies.

Was zeer snel bij mij binnen

Bedden goed

De naam zegt het al bedden goed ,goeie zaak met betaalbare goede producten,en vlug verstuurd

Prachtig

Ben er erg blij mee erg mooi.

Goede pasvorm en kleur en niet te duur

Gewoon heel prima