Super!!

Heel snelle levering en vlotte site

Heel tevreden

Wij hebben een Teddy hoeslaken met slopen besteld daar het op onze camping in Nederland begin april nog zo koud was. Gelijk op het bed gedaan en ‘s avonds, voor het slapen gaan, voelde dit gelijk heerlijk warm aan; ook de warmte blijft erin aanwezig als je ‘s nachts er even uit bent gegaan. Wij vinden het echt een topper!

Mooi dekbed

Mooi dekbed eens gelijk aan afbeelding

Super dekbed

Had ik jaren eerder moeten bestellen

Goede service, Direct beantwoord via email voor een oplossing van een probleem met levering. Goede kwaliteit en prijs. Bij deze een tevreden en terugkerende klant.

Ik word er zoooo blij van ,dat er weer op 3 bedden nieuw beddengoed ligt.

Slapen als een roosje

Uit het enorme prachtige aanbod een keuze maken, is voor iemand als ik, vrij lastig. Maar ik wilde voor de 1ste keer echt maar 1 dekbed overtrek en hoeslaken bestellen. Het werd een wikken en wegen beslissing, en met de andere keuzes op de plank, toch een keuze gemaakt. Het werd de volgende dag al bezorgd! En wat ben ik superblij met deze keuze. Echt precies de kleur die ik wilde, voor op mijn nieuwe bed. Ook de hoeslaken met split end, past keurig! De kwaliteit is ook echt een applausje waard. De informatie met het beste was advies vind ik ook erg netjes. Ik ga hier al mijn andere keuzes ook bestellen, want met mooi bedlinnen, slaap je toch nog beter als een roosje.

Lekker warm.

FENOMENAAL

Ik ben echt onwijs verbaasd. De foto's op de site en met die prijzen leken mij te mooi om waar te zijn. Zeer nieuwsgierig en benieuwd dacht ik : " voor dat bedrag heb ik toch niets te verliezen, en probeer het gewoon. Beste beslissing van 2026 tot nu toe. Eerste maar zeker niet de laatste bestelling voor mij.

Goede kwaliteit, snelle service !

Mooie tekening

Mooie tekening zoals op de foto

Mooie dekbedovertrekken en vlotte levering

Scherpe prijs en mooie kwaliteit. Zeer snelle levering.

Fantastische Dekbedovertrekken echt Toppie

Ben blij met de dekbedovertrekken met drukknopjes

Bonne qualité

Commande facile. Très bon rapport qualité/prix Rapidité de livraison. Article conforme. Merci

excellent

snelle en verzorgde verzending - en een prima kwaliteit van de producten. ik ben een tevreden klant

Snelle levering en hele goede kwaliteit

L

Top , snelle levering en voelt fantastisch

Dit had de jaren eerder moeten zijn ,en wat een uitkomst voor oudere mensen en wat een snelle zending.

Fijne dekbedden

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit beddengoed

Zoals beloofd Snel Verzonden en mooie kwaliteit

ik heb copd 3 dus heeel erg makkelijk voor mij

ontzettend fijn zeker omdat ik bovenstaand heb

Super Dekbed

O wat slaap dat lekker en ook heel zacht. super

Super fijn lekker zacht dekbed !!

Ik ben Super blij met me lekker zacht fijn dekbed en me kussen slopen ! Heerlijk !

Heerlijke deken met een superdeluxe uitstraling!!

Echt een aanrader een heerlijke deken met een hele mooie en luxe uitstraling hebben letterlijk geslapen als een roosje!!

Mooi dekbedovertrek Netjes verpakt Tevreden