Geen rugklachten meer

Gemakkelijk en snelgeleverd

Fijne zaak snel geleverd en topkwaliteit En betaalbaar en goedekwaliteit

İk ben zeer tevreden met de dekbedovertrek

Goeie kwaliteit

Past precies

Heerlijk zacht

Fijn beddengoed, lekker zacht en slaapt heerlijk.

Boven verwachting goed

Sceptisch over een teddy hoeslaken, bang dat het erg zou zweten maar wauw het is heerlijk en blijft mooi in de was. Het bestellen gaat snel en de bezorging is ook super snel en heel netjes verpakt. Een dikke 10 beddengoed deals

eerste keer besteld

Eerste keer besteld super blij . Blij met mijn overtrek ,keurig en vlot geleverd . Kleur helemaal zoals verwacht ,een heerlijke overtrek . Stiekem al aan het kijken voor nog zo'n overtrek.

Heerlijke producten

Ik ben zeer tevreden.

De communicatie via de mail liep prima. Kreeg het keurig op de afgesproken datum binnen. En de kwaliteit van de producten is prima.

Toppp

Topp alles

Lekker warm

Bij ontvangst direct gewassen, strijken was niet nodi. Was lekker warm en aangenaam om in te slapen .

superblij met mijn aankoop: top kwaliteit aan een voordelig prijs

Eerlijk gezegd heb ik eerst wat 'online' info opgezocht over DONSDEKEN ZONDER OVERTREK. Dan kom je van alles tegen: povere kwaliteit, slechte reviews, gigantisch hoge prijzen. Maar toen ik op de website van beddengoeddeals.nl terecht kwam, was de beslissing snel genomen, alhoewel ik geen echte online shopper ben, en zeker niet impulsief ! Ik heb meteen een bestelling geplaatst: 1 donsdeken voor een dubbel bed van 140 cm breed 1 donsdeken voor een dubbel bed van 220 cm breed Ik koos voor een mooie kleur 'oud roze' voor mijn bed en een prachtige print 'mengeling van beige, groen, grijs' voor het logeerbed. De levering was er al binnen de 2 dagen. Ik heb de donsdekens vervolgens bij 30 gr in de wasmachine gestopt en nadien zo laten drogen, op het droogrek. Je kan ze natuurlijk ook in droogkas doen. Ik ga mijn mama vertellen over deze aankoop en ik zal ongetwijfeld ook een bestelling voor haar moeten doen. Idem dito voor mijn beste vriendinnen. Word ik nu de ambassadeur voor beddengoeddeals ? ;-)

Zalig

Praktische en warm voor zo een dun deken te zijn.

Snel en goed

Snel geleverd, keurig verpakt en het dekbedovertrek is mooi, heel blij mee!

Prijs kwaliteit heel goed

Heel veel keuze op de website. Betaalbaar en snel geleverd. Top!

Het ziet er mooie en verzorgt uit alleen ik dacht dat het van karton was.

Past mooi bij mijn slaapkamer qua kleur

Pasvorm is oke

Al is deze maat groter dan ik gewent was,200x200,en met moeite in 11kg wasmachine ging,is met deze,200x240, geen enkel probleem.

Perfect!

Ik had hoeslaken besteld , valt prima op maat en heel fijn dat hij om me topper en matras past!!

Snelle correcte levering

Mooi dekbedovertrek mooie kwaliteit en goede prijs

Snel geleverd!

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit.

Goed ingepakt erg mooi

ben dik te vrede

het panther dekbed en de teddy hoeslaken en teddy kussen slopen zijn lekker warm met de ijskoude weer zoals nu

Netjes afgeleverd

Mooie producten en snelle levering. Top