Laden reviews...
424 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle levering en goede kwaliteit. Het aanbod is breed en de prijs-kwaliteitverhouding is gunstig. De service en verpakking worden als betrouwbaar ervaren. Veel klanten komen terug voor meer aankopen.
Mooi , goede kwaliteit en slaapt heerlijk !
2 August 2026
Heidi
Boxmeer
Ik lig er lekker onder
1 August 2026
Rita Kerstens
Wijnegem
Heel blij met mijn aankoop, mooi design met kussensloop en heerlijk om onder te slapen. Snelle levering !!!
31 July 2026
Brigitte Paffen
Kerkrade
Heel gemakkelijk om te wassen en het bed te verschonen
30 July 2026
Marian
Boxtel
30 July 2026
Ludo
Vosselaar 2350
Heerlijk dekbed. Lekker zacht die velvet. Mooie kwaliteit en snel geleverd!
28 July 2026
Ina
Wijchen
Dekbed 2 in 1 met een leuk printje en mooi afgeprijsd. Netjes ingepakt. Aangenaam en licht om onder te slapen met de zomerhitte. Het zou een 4 seizoensdekbed zijn maar in de winter denk ik dat een extra deken wel nodig zal zijn. Dat is dus nog af te wachten anders zeker 5***** voor deze aankoop en bedrijf.
27 July 2026
Nanc
Hechtel
Top dekbed . Serieus genomen met een klacht.
27 July 2026
Tanneke
MIDDELBURG
Ik had hetzelfde dekbedovertrek en was er heel tevreden over. Nu een tweede zelfde model aangschaft.
Harm van Sleen
Amsterdam
Gemakkelijk, snel en prima
Yvonne
Culemborg
Mijn ervaring is goed ziet er mooi uit
janneke
Oss
Alleen jammer dat ze nu goedkoper zijn
24 July 2026
Piety meester Hoving
Kollum
Helemaal verliefd op mijn nieuwe dekbed, als een wolkje, heel zacht. En ziet er prachtig uit
24 July 2026
Sharon Reuvers
Overdinkel
Goede kwaliteit, snelle levering, past perfect!
Monique
Maastricht
Alles naar tevredenheid!
Hendrik Kobes
Schiermonnikoog
Zeer goed en tevreden
Tiny van rijn
Den Bosch
Heel goed, uitstekende, snelle levering en netjes verpakt! Dekbed zonder overtrek is heel aangenaam om in te slapen, aan het twijfelen om er nog eentje bij te bestellen. Ook onze licht autistische zoon dat niet kan slapen met een gewoon laken is blij met dit koelend dekbed zonder overtrek, hiermee wil/kan hij wel slapen. Enkel niet heel duidelijk welke kant de koelende kant is, hoewel het deken ook niet echt koelend is, maar dat vind ik persoonlijk niet erg want het is al een heel pak frisser dan ons donsdeken met veren.
Sija
Watervliet
Prachtig dekbed met mooie warme kleuren...erg blij mee
Roelie
Zwolle
M. Bouten
Horst
Katoenen lakens, fijn als het zo benauwd is en je veel draait in bed. Dan schuif je over je lakens heen, en stropt het niet op!
18 July 2026
Jolanda
Kaatsheuvel
Snelle levering en goede service
16 July 2026
Marina Brepoels
Maasmechelen
Goede kwaliteit, fijn dekbed. Alleen jammer dat de kleur heel anders is dan op de afbeelding. Antraciet is in mijn ogen groen.
16 July 2026
10eke
ter Apel
Prima kwaliteit,we gaan daar meer bestellen!
15 July 2026
J.F. Don
Berkel-Enschot
Goede dekbedden en goeie snelle service
15 July 2026
Maria
Eindhoven
De levering kwam snel, wat tegenwoordig niet altijd zo is. Maar ik had meer verwacht ervan het koeldekbed. Het neemt vrij snel de temperatuur van je lichaam aan.
14 July 2026
Maggi