Mooie producten

Scherpe prijs voor goede kwaliteit. Vlotte levering.

Zeer positief

Makkelijk bestellen, zeer snelle levering, fijn zacht materiaal alleen wel iets dun maar mag de pret niet drukken voor die prijs

Supersnelle levering en prachtig!

Tiptop in orde!

Mooie dekbedovertrek

Was stevig verpakt, op tijd geleverd. Dekbed ziet er heel mooi uit,

Dekbedovertrek besteld. Hetgeen ik heb ontvangen was conform het plaatje. Erg tevreden.

Snelle en goede levering

Jammer dat er geen instopstrook aan zit. Haalde ik niet geheel uit de tekst. Bestelling duurt lang.

Perfect! Top!

Hele goede service! Prachtige lakens! Probleem meteen opgelost! Bedankt! Ik bestel zowiezo opnieuw!

Prima spul

Snel geleverd, goede kwaliteit en prijs.

Vandaag besteld, morgen in huis. Super snelle levering.

Heerlijk en mooi afgewerkt dekbedovertrek, ongelofelijk voor dat geld.

Goeie kwaliteit voor een mooie prijs.

Mooie aanbiedingen en snel verzonden

Heel fijn zomerdekbed zonder overtrek

Lekker dun dekbed zonder overtrek, ik hoop dat er meer kleurtjes/printjes komen.

Zalig dekbed

Zalig om te slapen en makkelijk zonder overtrek, gewoon in de wasmachine om te wassen en klaar zonder gedoe, ik ben er superblij mee.

Perfecte aankoop

Prachtig beddengoed, uitstekende kwaliteit. Het beddengoed is mooi afgewerkt de prints zijn levendig van kleur en héél gedetailleerd. Ik ben blij met deze aankoop.

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit is zeer mooi de dekbedovertrekken met hartjes

Bedbed

Heerlijk dekbed. Super kwaliteit, net zo als de website omschrijving. Snelle bezorging.

Goed en snel

Je krijgt wat je besteld, bestellen kan makkelijk en snel, zo ook het afrekenen. En idd voor 23uur besteld is de volgende dag in huis. Al met al gewoon een goede webshop zooals het hoort.

Prima artikel

Prima artikel

Mooie dekbedovertrekken

Beide overtrekken zijn prachtig, precies de kleur wat op de foto's staat en fijne kwaliteit!

Goede kwaliteit

heel tevreden

goede kwaliteit, snelle bezorging.

Zacht

Heel zacht materiaal en een goede prijs

Goede levering.

De bestelling is goed verzorgd. Kwaliteit van een mooie en goede kwaliteit.

Doet wat het moet doen!

Doet wat het moet doen!