Vlug geleverd past perfect

Wij hebben een donsovertrek gekocht. Heel mooi van kwaliteit aan een lage prijs. Past heel mooi rond onze dons. Was heel vlug geleverd.

Snel goed dekbed binnen.

Snel geleverd en dekbed is netjes. Even wassen en lekker slapen!

Zalig gevoel!

Correcte levering, goede kwaliteit!

Prachtig beddengoed, snel geleverd

Mooie katoensatijnen beddengoed besteld, dag erna al geleverd Tevreden

Snelle en goede levering

Kan niet anders zeggen dan dag het mij heel goed is bevallen.Levering was prima en quality van het product top

Mooie dekbedhoezen

Mooie en fijne dekbedhoes. Netjes en snel thuis bezorgd

Makkelijk besteld, mooie kwaliteit

2 verschillende lits-jumeaux overtreksets besteld, snel in huis, prachtige kleuren, goede kwaliteit stof..Duidelijk wasvoorschrift apart per e-mail ontvangen..Al met al prima

Heel gemakkelijke website,,stipte levering.Kwalitatief helemaal oké.

Goed product

Ik ben blij met mijn bestelling.

Mooie kwaliteit tegen een mooie prijs

Mooi dekbedovertrek, goeie kwaliteit tegen een goede prijs. Snel geleverd

Snel en mooi

Eerste keer hier besteld, altijd een beetje spannend. Maar zeer snel geleverd, mooie dekbedhoezen. Site heeft veel keuze. Prijs is zeker goed. Aanrader!

Mooie kwaliteit velvet matras hoes .Super zacht slaap heerlijk .

Heel blij met mijn aankoop en goede snelle service

Heel blij mee

Prachtige beddengoed.

Snelle levering.

Snelle levering, fantastisch en de dekbedden zien er geweldig uit en zijn super fijn.

Aangenaam en knus om te slapen.

Aangenaam en knus om te slapen.

Snelle service en goede kwaliteit teddy-dekbedden!!

Snelle service en goede kwaliteit teddy-dekbedden!! Zeer tevreden!!

Lekker warm en zacht.

Beste X

Goede kwaliteit

De dekbedovertrekken zijn mooi en lijken van goede kwaliteit. Ook de levering was naar wens.

Snel geleverd. Ik heb de teddy roze dekbedovertrek en matrashoes, is is echt mega mooi en zo lekker zacht. Ik ben er erg blij mee

De stof voelt goed en zacht aan, makkelijk met wassen en geeft mij in de nacht een heerlijk rustgevoel

Heerlijk teddy dekbed voor onze altijd koude puberdochter

Mooi, zacht, heerlijk dekbed. De kleur roze valt ook mooi!

Zeer tevreden over

Mooie lakens en goede kwaliteit en als er iets aan scheelt,dan word je zeer goed verder geholpen! Héél tevreden over!

Super content

Vlugge levering en heel leuk overtrek…super blij

Super en wat een snelle levering

Ben heel blij met de lakens en was verrast door de snelle levering van het pakket