Heel blij met mijn aankoop, heel mooi en heerlijk zacht!

Geweldig, wat teddy beddengoed kan doen om heerlijk te slapen

Meestal katoenen beddengoed gebruikt, altijd in een koud bed belanden, duurt even voordat je warm wordt, en na onderbreking van de nacht ook weer een koud bed. Totdat ik deze teddy zachte dekbed hoes en teddy zachte onderlaken gebruikte. Meteen heerlijk warm, en na onderbreking van de nacht ook meteen heerlijk warm in slaap vallen..

Goede kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding klasse!

Dekbed overtrek Teddy slaapt heerlijk!

Goede kwaliteit, snelle levering

Wat een fijne overtrek de Teddy

Snel!

De volgende dag was mijn bestelling al binnen. De lakes zagen er net zo uit als op de foto’s dus ik ben heel blij ermee!!

Mooi beddegoed

Mooi beddegoed met diverse prints

Snelle service, fantastisch beddengoed

Een dag na mijn bestelling werd het dekbedovertrek al geleverd, echt super! Het dekbedovertrek is mooi en van goede kwaliteit, dus echt heel fijn. Ik had een foto gemaakt en mijn man herkende zijn eigen bed niet! We zijn er allebei heel blij mee!

Prachtig

De bestelling kwam de volgende dag al, sneller dan verwacht. Ik had mijn bestelling smiddags gedaan, en de volgende ochtend kwamen ze het al brengen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en mijn Teddy overtrek ziet er niet alleen mooi uit, maar is heerlijk zacht en zeker niet te warm. Ook ben ik erg tevreden over mijn nieuwe kussen en matrashoes. Ik raad deze webshop zeker aan

Mooi en kwalitatief

Ben tevreden, goede prijs met een goede kwaliteit!

Alles in orde, zacht materiaal

Top kwaliteit voor een goede prijs

Zeeer goede service

Super snel geleverd. Mooie zachte dekbed overtrekken Echt blij mee.

Snelle levering en topkwaliteit

De prachtige, kleurrijke dekbedhoes met 2 kussenslopen arriveerde binnen 1 dag. De kleuren zijn precies zoals op de foto en ook na het wassen blijven de kleuren mooi! Ik ben er erg blij mee!

Ze doen wat ze zeggen.

Snelle levering, goede productomschrijving en een duidelijk was advies. Heerlijk zachte stof en het ziet er mooi uit. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Ik ben er blij mee, bestel de volgende keer weer bij jullie!

Vlotte levering en kwaliteitsvolle producten

Snel geleverd en de producten stelden me niet teleur! Het gevoel waar voor mijn geld te hebben gekregen dus ik ben een tevreden klante! Eerste keer dat ik er besteld heb en het zal niet bij die ene keer blijven.

Super goed !

Snelle en correcte levering ! Goeie kwaliteit ! Super !

mooie dekbedovertrekken voor een prima prijs

mooie dekbedovertrekken voor een prima prijs

Geweldig❤️

Super fijne dekbedovertrekken Niet te duur Goede service en snelle verzending

Goeie zachte lakens

Product is goed van kwaliteit en een vlotte levering

Snel geleverd mooie producten

Super!!

Artikel snel geleverd, super mooie kwaliteit. Erg tevreden