Mooie overtrekken met dubbele instopstrook en ook nog drukknoopjes om deze dicht te maken Goede kwaliteit flanel erg blij mee

Prima in alle opzichten.

Een dekbedhoes, een hoeslaken en een kussen gekocht. Ik kreeg snel bericht en een dag later kon DHL me al een bericht sturen wanneer mijn bestelling zou aankomen. Bij aankomst zat alles er in en was goed verpakt. We genieten nu van de kwaliteit van onze nieuwe spullen.

Geleverd wat ik heb besteld, zoals op de site aangegeven netjes de volgende dag.

Je krijgt wat ze beloven, bovendien hebben ze een super snelle bezorgservice! Het overtrek is prachtig en het ligt heeerlijk!

Toppy

Je ligt er lekker onder.

zeer goed

ow heerlijk ligt het!!! xxxxxx

Prachtig dekbedovertrek van goede kwaliteit

Prachtig dekbedovertrek, veel keuze op de site, mooie kleuren en design. Extra lange flap die je in kan stoppen! Wij zijn er blij mee.

Prima product netjes verpakt

Heel mooi product voor een geweldige prijs. Prachtige kleuren waar de Sint mee voor de dag kan komen.

Snelle levering.

Prima gegaan. Zou volgende keer zo weer daar bestellen.

Snelle en vriendelijke service

Na een probleem met een geleverde dekbedhoes werd deze onmiddelijk vervangen op een klantvriendelijke manier.

Heerlijk zacht

Heerlijk zacht

Snel geleverd, mooi dekbedovertrek

Het dekbedovertrek werd snel geleverd en is lekker warm en zacht

fijne producten

fijne producten, snel geleverd voor een goede prijs, gaan hier zeker vaker bestellen.

Goed.

Heerlijk geslapen.

Netjes verpakt

Snelle levering en goede kwaliteit van dekbedhoes.

Prachtig dekbed overtrek.

Goeie kwaliteit en snelle levering.

Heerlijke zacht dekbedovertrek aangeschaft

Alles prima verlopen

Fijn dekbed overtrek Snelle levering kwaliteit is super

Fijn dekbed overtrek Snelle levering kwaliteit is super goede

Zeer blij met de aangekochte spulen

Zeer goede kwalitijd Mooi passende hoeslakkens Snel en netjes geleverd

Prachtig beddengoed. Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Snel geleverd. Heel mooi en fijn beddengoed Super van kwaliteit. Je slaapkamer is mooi met goed beddengoed

Krijgt niet wat er omschreven wordt

Ik heb enige tijd geleden een dekbedovertrek besteld. Er staat in de hoes op het was label dat er 80 % katoen in zit en 20 % polyester. Maar dit klopt niet. Ik werk zelf al 20 jaar met stoffen en heb dus de nodige ervaring met katoen. Het voelt veel te synthetisch aan om 80 % katoen te bevatten. Ik ga deze hoes niet meer gebruiken. Heel jammer, want de print is erg leuk en past bij onze slaapkamer.

Snel en goed

Fijne site en betaalbaar snel geleverd en goed advies voor eerste gebruik

Anneke levering, top dekbed!