Mooi stof, productomschrijving klopt niet

Dekbed is mooi van stof. Bij de productomschrijving staat beschreven dat het dekbed voorzien is van een extra instopstrook. Deze zit er niet aan waardoor het dekbed klein uit valt.

Te dun en synthetisch

Het dekbed geeft niet het comfort dat ik had verwacht. De stof is te dun (schijnt door) en blijft ook na meerdere keren wassen statisch waardoor zodra je draait ofwel het dekbed statisch aan hè blijft plakken of het dekbed zelf in de hoes niet goed blijft zitten. Voor mij geen micro vezel dekbedovertrek meer.

geweldige kwaliteit en snelle levering

Een super mooi! Heel erg blij mee☺

Mooi overtrek, maar er zaten op verschillende plekken gaten in

Het was een heel mooi dekbed, maar er zaten op verschillende plekken gaten rond de naad. Ik zag het pas na het uitwassen, dus terug sturen kon helaas niet meer...

Goede en snelle levering, dus voor herhaling vatbaar

Prachtige dekbedovertrekken. Supersnel ontvangen. Ik ben dik tevreden!

Kwalitatieve lakens

Snelle service en kwalitatieve lakens.

geweldig

Ik heb een hele goede ervaring. Ze zijn heel erg klantvriendelijk dus ben ik heel erg tevreden.

Goede kwaliteit

Prima product en levering

nvt

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Snelle levering Goede kwaliteit

kwaliteit is wat dun van Dekbedovertrek

verzending super snel alleen valt de kwaliteit wat tegen ik heb een katoenen dekbed overtrek gekocht met 2 molton onderhoes van flanel en die zijn mooi van kwaliteit

redelijk

er was een naadje los maar heb dat zelf hersteld maar is natuurlijk niet echt netjes

Super tevreden en supersnel.

Heel erg tevreden over de kwaliteit , service en snelle levering.

Ziet er keurig uit.

Netjes op tijd geleverd en super mooi beddengoed

Mooie kwaliteit

Precies zoals afgebeeld op plaatje, prachtige kleur dekbedhoes

Prima service, niets op aan te merken

Vlotte levering, prima produkten, geen enkele aanmerking

Vorige bestelling was niet goed

Hallo dit is niet mijn eerste aankoop bij jullie heb vorige jaar ook 3stuks dekbedovertrekken bij jullie gekocht viel reuze tegen ze zijn verkleurt had wel contact met jullie gezocht maar kreeg geen gehoor deze laatste aankoop heb ik gedaan om dat ik ze bij vriendin had gezien en de stof erg mooi vond met vriendelijk groet h abdellati

Goed dekbed walra is een goed merk

andere dingen van walra gehad,gaat lang mee

mooie kwaliteit

mooie kwaliteit wordt snel bezorgt en betreft prijs technisch niet te duur.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie stevige katoenen dekbedovertrek

Stof is stevig en netjes afgewerkt