zeer snel geleverd

Goede kwaliteit voor de prijs

Mooie en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en mooie kleuren . En de bezorging is goed optijd. Het is betaalbaar! ook belangrijk.

Duidelijke website en snelle levering

De website is duidelijk. Levering is soepel verlopen.

Goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit

super

Op tijd geleverd, klacht buitengewoon opgelost. Kan menig bedrijf nog wat van leren !!

Snelle levering alleen het beddengoed is niet wat ik ervan verwacht had.

Ben erg tevreden met de aankoop Gr Tineke

Heel tevreden

Dat is goed

Super kwaliteit

Goede service qua levering

Bijzonder klantvriendelijk

Na een weeffout in een laken gevraagd foto te maken, direct nieuw laken geleverd binnen 2 dagen. Grote klasse.

Mooie kwaliteit mooie prijs en snelle levering

Goeie producten

snelle en nette levering en goede producten. Heb microvezel hoezen besteld en die zijn echt super fijn.

Leuke overtrekken voor weinig geld

Tevreden

Ben heel tevreden met mijn aankoop van het dekbed overtrek. Materiaal en kleur zijn precies wat op de foto staat.

goede kwaliteit en prijs

mooie keuze in beddengoed,kwaliteit is ook zeer goed snelle levering de dag erna zoals belooft

Prima prijs-kwaliteitverhouding 80/20 % Cotton/PES Molton's

Het was even zoeken naar de juiste katoen / polyester mix want op de meeste sites staat er vaak niet bij of is 50/50 % of 100% polyester wat natuurlijk goedkoper is. Hier was het op voorraad in de gewenste samenstelling. Snelle levering. Het materiaal is lekker zacht en mijn gasten zijn er ook tevreden over! Met vriendelijke groet van chalet TIME-OUT in Elspeet - VELUWE

2paar lakens besteld...heel mooi ben tevreden

alleen was er een naad los

Zeer snelle levering, beddengoed is van zeer goede kwaliteit!

supertevreden

Ik ben heel tevreden....mooi dekbedset goede kwaliteit en snelle service.

Het kan beter

De afwerking kan allezins beter ik heb de naden van 1 donsovertrek mogen toe naaien. De naden waren op vershillende plaatsen open

Alles super snel besteld en ontvangen

Super webwinkel, ga zo door top

Prijs kwaliteit verhouding heel goed

Koopjes gedaan, gewassen, opgelegd en heel blij mee !

Geweldige goede kwaliteit

Hele snelle levering , hele mooi stof , heerlijk om met deze warme zomerdagen op je bed te hebben liggen , we zullen zeer zeker er weer snel een volgende aankoop doen , echt een aanrader

Heel erg goed

Prima kwaliteit, goede prijs en snelle levering