Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed verpakt en zeer goede kwalitet

Zeer fijne hoeslakens dubbel Jersey, snel geleverd,goede kwaliteit en niet overal verkrijgbaar

Snelle levering en goede kwaliteit

goede betaalbare kwaliteit en een snelle levering

Prijsverhouding prima.

De kleuren in het echt waren niet als afgebeeld op de site.

Snel en super

Vandaag bestelling geplaatst en dag erna ontvangen . Netjes verpakt . Super tevrede zal ze zeker nog kopen

Ben blij met het mooie dekbed overtrek had deze gelijk gewassen in de hoop dat die zacht zou worden maar vond hem nog erg hard. Wel mooie print met mooie kleuren.

Snelle levering al na 1 dag en prachtig product zoals op het voorbeeld

Het kwam razend snel en was precies zoals de beschrijving! Perfect!! Enorm tevreden ! Aanrader dit bedrijf

Zeer mooi overtrek en goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Overtrekken waren -na bestelling- de volgende dag al in huis. Mooie kwaliteit, kleuren en print dus zeer tevreden.

Snelle levering, mooie kleuren

2 leuke gekleurde dekbedden gekregen binnen een dag geleverd. Van 1 kussensloop was de zijkant niet dichtgenaaid, maar even een bezoekje aan mijn moeder en dit is nu ook weer verholpen.

Geweldig product

De stof is heel fijn om onder te slapen en na het wassen blijf hij heel mooi

Mooie dekbed overtrek en snel geleverd. Mis echter een invoegstop strook.

Mooi dekbed, lig zalig, wel dun van stof

Snelle levering. Hoorde dat de kleuren afgaven in de was (ook doorlopen in het product zelf) dus heb het overtrek eerst een nacht in de azijn laten weken. Toch zijn de kleuren precies wel iets doorgelopen maar ik vind hem nog altijd mooi (heb Jady - rose). Kussenslopen lekker groot - blijft je kussen comfortabel.

super

Zo makkelijk kiezen. kopen en in huis ruime keuze

Snel geleverd goede kwaliteit

Besteld en de volgende dag al in huis Ik had de stof wat zachter verwacht het is vrij stug ( ook na wassen met wasverzachter) Maar mooie kleuren en prima verder

Niet slecht, niet goed

Wat mij persoonlijk erg tegenvalt zijn de kleuren. Het lijkt alsof de hoes al meermaals is gewassen. De kleuren zijn wat flets. Dat vind ik wel jammer. Desondanks toch gehouden.

kleur en kwaliteit zijn niet super

kleuren kwaliteit zijn niet super

Hele goede kwaliteit... Superblij ermee

Super service

bij een dekbedovertrek zat een randje (stiksellos). Binnen een dag na mijn melding kreeg ik een nieuw e toegezonden. Ik vind de overrekken die ik gekocht heb qua prijs kwaliteit zeer zeker in verhouding.

Kleuren zijn flets

De kleuren op de foto zijn anders dan in het echt. De kleuren zijn flets

Prima service, maar kleuren vallen tegen

Dekbedovertrek werd snel geleverd, maar de kleuren van het overtrek zijn bij lange na niet zo fel en mooi als op de foto's, helaas.

Bedovertrek was KAPOT ! Stof veeel te dun.

Heel mooie designs maar de stof is veeeel te dun , daarom heb ik deze dekbedovertrekken teruggestuurd en die kapotte is reeds uitgewassen en gestreken( de kapotte dus) !!! Ik hoop dat u zo vriendelijk wil zijn om mijn reeds betaalde dekbedovertrekken terug te betalen. Ik vind het heeeel spijtig want de kleuren en desing zijn heel mooi.

Supersnelle levering en super mooi beddengoed!

Supersnelle levering en super mooi beddengoed!