Verschotrn dekbedhoes

Heerlijk warm flanellen dekbedhoezen aangeschaft voor mijn zoons Prachtig de eerste x ,na 1x wassen op 20 graden helemaal verschoten Dus al gelijk het mooie eraf,echt balen,daarna contact gehad en blijkt t een fabriekfout Kreeg zo een nieuwe toegestuurd,dus super service top

Goede kwaliteit

Mooie kleuren,alleen ik moest er 1 , wel eerst wassen want er zat een raar luchtje aan. Maar na de wasbeurt was dat verdwenen.

Snelle levering, mooi beddengoed

Prachtige set besteld en de volgende dag geleverd, erg fijn dus zeker niet te laatste keer.

Bestelling ging vlot en super snel in huis Prima hoeslakens en slopen

Vond het patroon heel mooi,stof erg dun.maar dit is te verwachten voor deze prijs

Mooi dekbedovertrek qua patroon, maar erg dunne stofkwaliteit.Maar dat kun je verwachten voor deze prijs.

Netjes gebeld, en uitleg gehad.

Mooi en snel geleverd, maar stond bij 100% katoen en bleek polyester in te zitten, en dat wa de bedoeling niet.

snel en simpel

De bestelling van het hoeslaken was snel geleverd. Niks op aan te merken, helemaal tevreden met jullie !!

Snelle levering en goede kwaliteit

Super kwaliteit dekbedovertrek ontvangen

Mooie kleuren, fijne kwaliteit stof. Blij mee!

Dekbed overtrek en hoeslaken zijn van prima kwaliteit en een lust voor het oog . Ik ben er heel blij en tevreden mee

Goed en fijn beddengoed en snelle bezorging!

Ik had het pakket binnen 2 dagen binnen. Het is precies de goede maat en een fijne stof. Zeer tevreden!

Slechte ervaring

Ze hebben het probleem proberen op te lossen. Maar niet naar wens. Voor mij geen 2de keer om hier mijn producten te bestellen.

Oké

Dekbedovertrek prima. Ik had problemen met het hoeslaken, maar dit is goed opgelost door beddengoeddeals.

Redelijk

Geachte kyoh.com Het dekbed is mooi alleen naar dat ik het dekbed had gewassen ontdekte ik dat de zijnaad een stukje niet is gestikt.

zeer tevreden

mooie site. leuke aanbiedingen. zeer tevreden over de aankoop, snelle levering.

Goede kwaliteit en super snel geleverd!

Goede kwaliteit en super snel geleverd!

Prachtig beddegoed

Snelle levering en heel mooi beddegoed

Goed product, snelle levering

Mijn ervaring is dat het goede kwaliteit heeft en blijft mooi ook al heb je het tig keer uitgewassen. Snelle service

Goed en snelle service

Op facebook tegen gekomen en onmiddellijk besteld,veel keuze

Mooie dekbedovertrek

Prijs kwaliteit

Alles goed geregeld dekbedovertrek ziet er prima uit