Hartstikke tevreden!!

Mooie dekbedovertrekken.

Ene middag besteld, andere dag in huis. Ziet er heel mooi uit. Goede prijs / Kwaliteits verhouding

Niet zo koel als verwacht

Ik had verwacht omdat dit katoen satijn is dat de stof koel en zacht zou aanvoelen. Zacht een beetje maar koel niet. Wel super mooi.

Prima kwaliteit

Goede prijs, goede kwaliteit snelle levering

Super!!

We zijn heel tevreden met het dekbedovertrek die we besteld hebben. Snelle levering ook, super! En net zo mooi als op de foto.

Superrrrrr

Zeer goede kwaliteit en voelt zalig aan. Levering de dag nadien al. Super snel dus. Heel tevreden. Ga zeker hier nog bestellen.

Prijs/kwaliteit top

Zeer aantrekkelijke prijzen en super materiaal. Een echte aanrader.

Zéér tevreden! Top klantenservice. Pakket was beschadigd en onvolledig geleverd door PostNL. Na een mailtje hierover, heb ik zeer snel antwoord gekregen. Omdat ze vonden dat een onderzoek nogal lang kon duren, heb ik de volgende dag het ontbrekend stuk opgestuurd gekregen! Zelden zo snel en vriendelijke geholpen geweest! Ondertussen al een tweede bestelling gedaan! Ik ben vaste klant!!

Voor een kleine prijs leuk geslaagd

heel betrouwbaar

ik was aangenaam verrast dat mijn bestelling zo vlug bij mij thuis was.Intussen gewassen en in gebruik en heel tevreden

Prima dekbedden en snelle service

Dekbedden ‘s avonds besteld en de volgende middag al binnen. Prima kwaliteit voor de prijs die ik betaald heb.

mooi overtrek, vrolijke kleuren

voor een moeder wat vrolijke kleuren op bed, zo hou je ze positief

Goede en snelle service

Het overtrek is nog mooier dan op de foto en van goede kwaliteit en de service was ook top!

heel goed

goed kwaliteit , top

Vlot verloop van bestelling, levering en naservice!!!

Vlotte bestelling via de chat, vriendelijk en correct. Levering gebeurt volgens de afspraak op een vriendelijke en aangename manier. Zeer positieve ervaring met de naservice ivm een nalevering.

Heel blij met mijn aankopen

Snelle service heel mooi dekbed overgekomen

Super snal en mooi materiaal

Prima dekbedhoes

Snel geleverd en ook AfterPay ging prima. En de dekbedhoes bevalt ook goed.

Snel geleverd, top kwaliteit’

Snelle goede service

Snelle levering goede hoeslakens

Snelle levering en blij met de aankoop.

Snelle service - Goeie prijs/kwaliteit - Aanrader !

Uitgebreide keuze. Besteld en dag nadien geleverd. Mooie materialen. Aanrader !

De dag daarna geleverd. Dat stel ik zeer op prijs. Aan te raden

Mooie dekbed hoezen, lekker zacht

Mooie dekbed hoezen. Lekker zacht en niet zo dik. Ik denk perfect voor de zomer ......