Heel positief

Snelle levering Precies wat ik zocht Hooge kwaliteit

Prachtig dekbedovertrek

Onze jongste dochter is de kinderdekbedjes ontgroeid dus mocht ze op zoek naar een nieuw overtrek. Dit is hem geworden, heel erg blij mee!

Leuk motief, snel bezorgd.

Het is een zeer dunne stof, zowel de matrashoes als de dekbed overtrek, dat verklaart de lage prijs. Maar om een jaartje te gebruiken een voordelige aankoop.

Snelle levering. Kwaliteit goed.

Mooie stof en goed kwaliteit

Super snel geleverd

prijs kwaliteit prima

leuke zomerdekbedhoes

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Lees bovenstaand antwoord!

Helemaal naar wens

Precies zoals verwachting! Top!

Hele vlugge levering en niet duur

Bestelling was er snel

Bij ontvangst 1 kussensloop waar de naad een groot stuk los ligt, dus kapot. En het overtrek zelf een gedeelte met naaifout! Na contact met beddengoed deals, na slechte recensie. Hebben zij het keurig netjes opgelost. Ik heb een nieuw dekbedovertrek ontvangen welke wel heel is. Dus uiteindelijk ben ik zeer tevreden ☺

Geweldig. Zeer goede kwaliteit!!

Ruime keus, niet duur en goede kwaliteit..

Vriendelijk en snel

Betaling ging niet goed (mijn fout) en daarna vond ik mijn bestelling niet meer. Klantenservice reageerde direct en het werd dezelfde dag nog verstuurd. Netjes verpakt en de volgende dag binnen. Zeker aan te bevelen!

Redelijk

De kwaliteit is goed. De kleur valt erg tegen. Op de site staan de foto's erg mooi en duidelijk. In het echt zijn de foto's vager, dat was teleurstellend.

Goed geregelde zaak

Goed telefonisch bereikbaar en te woord gestaan. Hulp bij vragen. Rustig en met geduld geholpen. Goede kwaliteit materiaal.

Goede kwaliteit dekbedhoes

Op tijd geleverd.

Wat een goede en snelle levering. Zeer goede kwaliteit voor een lage prijs.

Mooie kwaliteit goede prijs

Mooie kwaliteit Ruime keuze Snelle levering

Prijs-kwaliteit verhouding is niet okee.

In eerste instantie erg blij met beide dekbedovertrekken. Helaas na een keer wassen (30 graden) al in kleur vervaagd en knoperig. Bij de goedkope overtrekken van de Action nog niet meegemaakt, dus dit is erg jammer.

Bestelling goed en zoal beloofd gelevetd

Tot duver zo goed Moet lakens nog gebruiken, eerst gewassen Na gebruik pas goed beoordeelbaar

Beide overtrekken niet toonbaar!

1 overtrek zitten allemaal dikke witte vlekken in en de ander zit op de zwarte vlakken witte strepen op de plek waar de stof gevouwen is. Echt niet om aan te zien. Slechte kwaliteit .

Mooi overtrek!!

Goede service en snelle levering

Fijne site om te bestellen, snelle levering. Dus top geregeld

Top en snel geregeld

Heel goed geregeld allemaal. Ik heb ook contact gehad via de chatbox en werd heel goed en vriendelijk geholpen.

Goede dienstverlening

Prijs-kwaliteit ok Snelle levering Alles in orde